פורסם 2009 ביולי 2616 שנים יאללה אנשים, מי רוצה לשחק?נפתח חדר בפרייבט, בתקווה שנהיה משהו באיזור ה 5 אנשים.אנשים, אנחנו כבר שלושה שחקנים ורוצים לפתוח שרת.אז קדימה.---חבר'ה היה משחק מצחיק, פעם הבאה תצטרפו אלינו.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים סוף סוף הסתדר לי האינטרנט, אני יוכל לשחק. באיזה שעה אתם משחקים, היום לא מצתי.כינוי שלי: Morpheus123
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים היי,תגידו איך אני מפעיל את השיפטר (ידית הילוכים) של הG25 במשחק? לא מצאתי אפשרות כזאת...ולאלו שיש פה G25 אשמח אם תגידו לי מה ההגדרות שלכם.תודה.מישהו???
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים האמת, קצת התאכזבתי בינתיים מהמשחק...כל כמה שניות מתנגש...כולנו התחלנו ככה, שליטה קשה וכו...אבל אחרי שתחרוש עליו, נדיר שתאבד שליטה.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים יש למישהו בעיה במולטי?הוא רושם לי auto sign in successful וכשאני עושה Multi ואז Online הוא מביא אותי לתפריט LOGINאני בוחר Use existing account ואז אני מאשר-Confirm שהרי הפרטים נכונים ולא שיניתי אותם בכלל..ואז רשום לי: LOST CONNECTIONYour online connection has failedממש מעצבן ובכלל אין תוצאות בגוגל לבעיה הזו.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים סיימתי את המשחק ליחיד, חוץ מהמרוץ האחרון, אחד מול אחד, שהוא ברמה הגבוהה ביותר (קצת מבאס שאי אפשר לקבוע את הרמה).עכשיו אני מנסה לשחק ברשת, וכל הזמן בועטים אותי החוצה. המשחק נקנה דרך סטים.יש לכם עצות?
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים בועטים אותך כי אתה לא לוחץ SHIFT, זה לא קשור אם המשחק נקנה חוקי או לא.תסתכל בטבלאות למטה יש לך סימוניםSHIFT- אתה מוכן למשחק ומעבר לאור ירוק.CTRL - אתה מחליף רכב, לוחץ ENTER וחוזרHOME פותח לך מן צ'ט צדדי כדי לאפשר שיחה עם כולם.---אם באמצע המשחק נתקעת אתה לוחץ ESC ואז CTRL ואז האוטו משתחרר.---מה הכינוי שלך שם?
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים אבל אני לא מספיק בכלל לקלוט כלום, הוא מראה לי את הטבלה של השחקנים לפחות משניה, ומיד כותב לי הודעה שנזרקתי.הכינוי שלי gguyhh
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.