פורסם 2009 במאי 1516 שנים אני לא יודע אם זה קשור בכלל.ראיתי ושמעתי לא מעט אנשים שיש להם תמשחק הלא מקורי ומשחקים ברשת ומשום מה אצלי זה רק ככה
פורסם 2009 במאי 1516 שנים מקורי או לא זה לא קשור.תשאל מישהו שיש לו ויסטה 64 ביט ואולי המשחק עובד אצלו טוב.
פורסם 2009 במאי 1616 שנים כמו שיש בתמונה אחד על אחד.דרך אגב שאלתי חברים ואמרו ל שלא הצליחו לשחק GRID עם הגה.מישהו הצליח לשחק עם הגה תמשחק?איפה בידיוק צריך להגדיר את זה?למה אני רוצה לקנות הגה רק לGRID
פורסם 2009 במאי 1716 שנים בקשר לבעיה אין לי מושג...בקשר להגה, יש לי שלט של LOGITECHוצריך להגדיר אותו במשחק אז כנראה הם לא הגדירו את ההגה כי אני יודע שאפשר עם הגה.יש במשחק DRIVING OPTIONS שם יש CONTROLS ואז יש 2 בחירות.אתה בוחר את הימני שזה כאילו CUSTOM שאתה בוחר כפתורים ואז לוחץ קונטרול נראה לי ומגדיר.D:
פורסם 2009 במאי 1716 שנים יש לי הגה של PS2, הגדרתי אותו במשחק אבל זה בלתי אפשרי לשחק.אולי ההגה לא משהו ואולי התמיכה במשחק די חלקית.קראתי שיש הרבה בעיות עם הגה במשחק למעט בעלי הגאים של LOGITECH שיש שאומריםשזה פשוט תענוג.
פורסם 2009 במאי 1716 שנים שיחקתי בו עם ה MOMO וזה היה ממש ממש כיף ומדליק, רק חבל שאני לא יכול לנצל את מירב הגרפיקה של המשחק הזה... :-[
פורסם 2009 במאי 1816 שנים גם לי זה מתנתק כל שניה, אי אפשר לשחק בגלל 012 החארות האלה חוסמים הכל... איזה עצבים, כבר איזה 4 חודשים לא שיחקתי אונליין בשום משחק, עוד מעט מתנתק מהם !
פורסם 2009 במאי 1916 שנים גם לי זה מתנתק כל שניה, אי אפשר לשחק בגלל 012 החארות האלה חוסמים הכל... איזה עצבים, כבר איזה 4 חודשים לא שיחקתי אונליין בשום משחק, עוד מעט מתנתק מהם ! גם אני כמוך. עד אתמול גם הסטים לא פעל להרבה זמן. אתמול הם הודיעו שהם סידרו את הבעיה.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים חבר'ה אני ויאר פותחים שרת ב-RANKSהקישור הוא: RANK ---> EUROPE ---> GT1LE MANS SERIES GT1אנחנו נבחר את אחד משלבי -GT1כמו ASTON VS CORVETTE וכו...חפשו אותנו שם ותצטרפו.ברגע שתהיו איתנו אז נוכל להחליף שלבים שנדע לאן נלך.
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים עזרה בכניסה למשחק..התקנתי עשיתי קראק הכל טוב ויפה.. שאני בא להיכנס הוא עושה לי תשעון חול ליד העכבר לשנייה אחת וזהו.. לא נכנס למשחק ולא כלום..מקווה שהבנתם אותי..
פורסם 2009 ביוני 1116 שנים ^ ^הוא לא דיבר אליך...דיבור על הורדות ומשחקים לא חוקיים ( קראקים וכדומה ) אסורים בפורום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.