פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מחבר לי יש את ה gigabyte 7vtxh ואני משתמש בלי בעיה בMBM 5! אכן צדקת, אתמול הצלחתי להפעיל את התוכנה( 30 דקות של קריאה באופצית HELP והגדרות מסוימות).אבל יש לי קריאה אחת משונה בסנסור 3 (1-מעבד, 2- לוח אם) התוצאה 51- מעלות . ודרך אגב MBM5 מציגה את אותה הטמפרטורה כמו בsandra ובמדויק!.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים לי יש את ה gigabyte 7vtxh ואני משתמש בלי בעיה בMBM 5! אכן צדקת, אתמול הצלחתי להפעיל את התוכנה( 30 דקות של קריאה באופצית HELP והגדרות מסוימות).אבל יש לי קריאה אחת משונה בסנסור 3 (1-מעבד, 2- לוח אם) התוצאה 51- מעלות . ודרך אגב MBM5 מציגה את אותה הטמפרטורה כמו בsandra ובמדויק!. בדיוק! גם לי יש את אותה בעיה!!, זה משתנה בין 51- ל 81!
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל יש לי קריאה אחת משונה בסנסור 3 (1-מעבד, 2- לוח אם) התוצאה 51- מעלות . אתה בטוח שאתה לא משתמש בקירור חנקן נוזלי? :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים לי יש את ה gigabyte 7vtxh ואני משתמש בלי בעיה בMBM 5! אכן צדקת, אתמול הצלחתי להפעיל את התוכנה( 30 דקות של קריאה באופצית HELP והגדרות מסוימות).אבל יש לי קריאה אחת משונה בסנסור 3 (1-מעבד, 2- לוח אם) התוצאה 51- מעלות . ודרך אגב MBM5 מציגה את אותה הטמפרטורה כמו בsandra ובמדויק!. גם לי יש את הבעיה שהתוכנה לא מראה לי כלום. איזה הגדרות צריך לתת? כרגע אני לא מקבל שום נתונים.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים מחבר גם לי יש את הבעיה שהתוכנה לא מראה לי כלום.איזה הגדרות צריך לתת? כרגע אני לא מקבל שום נתונים.תכנס לפונקצית HELP ושם יש לך הסבר קל וברור כיצד להגדיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.