פורסם 2008 במאי 2717 שנים לאחר התקנת הדרייבר החדש של nvidia וערכת הכלים החדשה ששוחררה... נתקע המחשב בזמן שניסיתי לעשות משהו עם כלי הדיאגנוסטיקה... לאחר ריסוט המחשב, בזמן העלאת windows vista home pre 64 bit.... המחשב קפא ומת.... במהלך ניסיון הפעלה באמצעות safe mode התגלתה הבעיה ככשל בתיחול הדרייבר של הכרטיס מסך... ניסיתי להריץ תיקון למחשב באמצעות דיסק ההתקנה של הוינדווס... וזה גם לא עבד... וניסיתי לבצע גם system resotre לזמן מוקדם יחסית... וגם זה לא עבד... אני דיי אובד עצות למישהו יש רעיון???
פורסם 2008 במאי 2717 שנים אם אתה יכול לעלות עת המערכת במצב בטוח תסיר את הדרייבר ותפעיל את המחשב מחדש.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר ברור שזה הדבר ההגיוני.... אבל גם בsafe mode זה נתקע.... פשוט כשזה נתקע שם זה עושה מסך כחול שבו מפורטת הבעיה... וזה עושה גם dump לזיכרון...מוזר לי שויסטה לא מבין שהוא צריך להעלות איזה דרייבר דיפולטי אם זה נכשל....
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר כן הרצתי איזה 5 פעמים את כל התיקון בעזרת הדיסק של הווינדווס.... אבל בlog שלו אין בכלל התייחסות לדרייברים או לכרטיס מסך.... הוא בודק שהקבצי תיחול תקינים וההארד דיסק עובד וכל מני כאלה.... יש אפשרות לערוך את הregistery בעזרת command prompt? או איזה אופציית אדמיניסטרציה בהעלאת המחשב (f8) שמאפשרת לעשות שינויים???אפשר אולי למחוק ידנית קבצים ספציפים ואז להכריח את המערכת לעבור לתצורה דיפולטית???
פורסם 2008 במאי 2717 שנים אם לחשוב על דרך אלטרנטיבית (ולא כל כך אלגנטית) אפשר לעלות את המחשב מlive cd או לחבר אותו למחשב אחר ולמחוק כל קובץ שמתחיל ב nv ושייך לnvidia בתקווה שזה ישנה משהו.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים בשביל דברים כטלו נולדה האופציה שלא כולם יודעים למה היא מועילה בעליה של הwindwos f8 -> enable vga mode משהו כזה תבחר אותה המחשב עולה עם דרייברים דיפולטיבים למסך\כרטיס מסך. תעיף תדרייבר ותהנה אופציה ב) תעלה את המחשב מדיסק של erd commander ותבחר את ההתקנה הנוחכית של הwindwos תסיר תדרייבר + התוכנה שהוא מצרף ותהנה. אופציה שלישית hmmmm.... לבנתיים לא עולה לי אם זה לא יעבוד תחזור
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר אין לי אופציה של vga mode.... erd commander לא תומך בויסטה.... אתה יודע מה הפקודות בcommand prompt למחיקה ולחיפוש שדה מסויים ברשימת קבצים?? יש לי אפשרות לבדוק האם הכרטיס מסך נפגע חומרתית?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים בעעעע כן אבל אני לא יודע למה לעשות דבר כזה זה יכול לדפוק לך תאמא שלך המחשב אבל ביקשת קיבלת. להיות בroot של c c:cd \ לעשות ווידואי שאתה אכן שם dir /s *חלק_משם_הקובץ*.* ותתחיל למחוק עכשיו אופציה יותר מומלצת אם איך לך את הmode הזה בf8 כנס לcommand c: -> cd \attrib -s -h -r boot.iniedit boot.iniתוסיף בסוף השורה האחרונה/basevideoalt + f -> savealt + f -> exitattrib +s +h +r boot.ini נ.ב: אופציה לשנות reg מהדוס אפשר ולא מומלץ אבל שאלת אני יענה reg query -> שאילתה לדבי ערכים בregreg delete -> מוחק מregreg add -> מוסיף אני אישית הייתי ממליץ על erd commander יותר קל עם gui
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר גם אני חושב שהerd יותר נוח אבל אין לו תמיכה בויסטה...אני מעדיף לא לעשות את העריכות האלה.... אבל אני לא מוצא שום פתרון אחר...נראה לי אולי אני אנסה להתקין את הויסטה מחדש....
פורסם 2008 במאי 2717 שנים נראה לי אולי אני אנסה להתקין את הויסטה מחדש....וכדאי שתיצור קובץ גוסט (גיבוי מערכת) כדי למנוע כאבי ראש בעתיד.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים 1. אני יש לו VGA בויסטה אבל זה קוראים אותו שם enable low resolution video (640X480)2. כבר מזמן ב XP גם ב VGA משתמש בדיבר של כרטיס מסך ולא DEFAULT . ובגללזה וידאו מסירים מלוח בקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.