עבור לתוכן

מחירי ה-DDR III מתייצבים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה שם לב מה אתה אומר?

לקנות DDR3 עם CL7 בשביל אוברקלוקינג במקום DDR2 שגם עובד באותה מהירות, גם עולה פחות, וגם מציע תזמונים יותר נמוכים?

ה DDR2 יביא אותך יותר רחוק במקרה הזה.

לא נכון - גיא הצליח לעלות עם הדגימות שהוא קיבל בערך 500MHz מעל מהירות הסטוק של הזכרונות - מאוד מאוד קשה לעשות את זה עם DDR II בלי לשרוף אותם.

נניח והיה לי לוח תואם של DDR2/3 ושדרגתי מ 2GB DDR2 ל 2GB DDR3 באיזה מהירות שבא לכם(1066/1600/2000), איזה שיפור אני אראה במשהו? גלישה OFFICE וכו' לא צריך. במשחקים הרי השיפור הוא מזערי(אם בכלל).תקנו אותי אם אני טועה. מי צריך את זה?

נכון לעכשיו באמת לא צריך את זה, אבל בעתיד המחירים ירדו עוד יותר, מה שאומר שבמערכות מחשב יקרות למשחקים ואוברקלוק אפשר יהיה להכניס DDR3.

• תגובות 48
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא אמור לשנות הרבה אם בכלל לקונה מחשב נורמלי וגם לגימרים

מהירות הזיכרון כבר מזמן לא גורם משמעותי והרבה יותר חשוב הנפח

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך לגבי הנפח, העניין הוא ש-DDR 3 מביא את הנפח הזה, ובמהירויות גבוהות, מספיק גבוהות בשביל לפצות על התזמונים וגם לתת הבדל מורגש בביצועים. בהבדל בין 800MHz לבין 1066MHz אתה לא תרגיש, לעומת זאת בהבדל בין 800 ל-1333 אתה תרגיש.

פורסם

זה אולי ישנה דברים אם אתה עושה "מלחמת באנצים"

אבל אני לא רואה איך זה ישנה לך משהו חשוב במשחק או כל שימוש סטנדרטי אחר

הדברים האלו הרבה יותר חשובים בשימוש מקצועי ולא בשימוש סטנדרטי

פורסם
  • מחבר

זכרונות DDR III יהפכו לרלוונטיים (מודה, כרגע הם עדיין לא) גם לשימושים שהם לא אוברקלוקינג קיצוני ונסיון לשבירת שיאים ב-3Dmark עוד הורדת מחירים אחת, בערך. כבר עכשיו המחיר שלהם משתלם יחסית למה שהוא היה פעם, ואני לא רואה סיבה למה עוד חודשיים-שלוש הם לא יגיעו למחיר שיעשה אותם עדיפים במקרים אפילו רבים יותר על DDR2.

פורסם

זה יהיה נכון. עוד שנה.

נכון לעכשיו, אין שום סיבה בעולם לעבור ל DDR3 חוץ מאוברקלוקינג, במיוחד שיש זכרונות DDR2 מהאיכותיים ביותר במחירי שחיתות.

פורסם

זכרונות DDR III יהפכו לרלוונטיים (מודה, כרגע הם עדיין לא) גם לשימושים שהם לא אוברקלוקינג קיצוני ונסיון לשבירת שיאים ב-3Dmark עוד הורדת מחירים אחת, בערך. כבר עכשיו המחיר שלהם משתלם יחסית למה שהוא היה פעם, ואני לא רואה סיבה למה עוד חודשיים-שלוש הם לא יגיעו למחיר שיעשה אותם עדיפים במקרים אפילו רבים יותר על DDR2.

עדיפים מבחינת מה ?

אתה צריך להוכיח היתרונות למשתמש

כרגע אני לא רואה יתרונות משתלמים למשתמש הממוצע כולל גימרים

כנראה יום אחד הDDR3 יהיה זמין יותר ואפילו יותר זול מהDDR2 ואם אני לא טועה אם צריכת חשמל נמוכה יותר

זה יתרון למשתמש

מבחינת יותר מהירות שעון\תזמונים -זה כרגע לא רלוונטי וכנראה לא יהיה רלוונטי בעתיד הקרוב

כי פשוט אין לזה צורך

מהירות הזיכרון במחשבים חדשים פשוט לא מגבילה משתמש סטנדרטי

פורסם

עדיפים מבחינת מה ?

אתה צריך להוכיח היתרונות למשתמש

כרגע אני לא רואה יתרונות משתלמים למשתמש הממוצע כולל גימרים

כנראה יום אחד הDDR3 יהיה זמין יותר ואפילו יותר זול מהDDR2 ואם אני לא טועה אם צריכת חשמל נמוכה יותר

זה יתרון למשתמש

מבחינת יותר מהירות שעון\תזמונים -זה כרגע לא רלוונטי וכנראה לא יהיה רלוונטי בעתיד הקרוב

כי פשוט אין לזה צורך

מהירות הזיכרון במחשבים חדשים פשוט לא מגבילה משתמש סטנדרטי

אני לא בידיוק מסכים איתך

כרגע אני עם E6650,GB P35C-DS3R ו DDR2-800MHZ-והבעיה שלי היא במכפלה-אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג מעבר ל3.5GHZ כי הזיכרונות שלי לא עומדים ביותר מ-900MHZ.

נכון-אני יכול לקנות 1066,אבל איתם בכלל אני לא אוכל לעבור את מהירות הסטוק.

מה שיפה בלוח שלי-תומך גם ב-DDR2 וגם ב-DDR3-ככה-שבשניה שיהיה לי כסף ללהחליף ל-DDR3 אני אוכל להביא את המעבד ל-CLOCK הרבה יותר גבוה (לאורך כל ה-OC-לא הייתי צריך פעם אחת להעלות מתח למעבד-רק הזיכרונות חסמו אותי).

מלבד OC בוא ניקח בחשבון גם שהרבה לוחות חזקים מתחילים לצאת היום רק עם תמיכה ב-DDR3-שזו כמובן סוג של השפעה שלילית של השוק,אבל בתחלס,לא רחוק היום שבשביל מחשב חזק תהיה חייב להשתמש ב-DDR3 כי לא תהיה תמיכה ב-DDR2

פורסם

לא אמרתה אף דבר שחשוב למשתמש סטנדרטי

אתה מדבר על OC שאין צורך לעשות בזיכרונות במחשב חדיש

OC במחשב חדיש ייתן לך יותר ביצועים נטו רק בכרטיס מסך

לא בזיכרון ונדיר שבמעבד

אלה אם אתה לא משתמש סטנדרטי

פורסם

:cool2:

בוא נודה בזה-איזה אוברקלוקר בידיוק(ואלה שפה בפורום) נחשב למשתמש רגיל?

;D

פורסם
  • מחבר

לא אמרתה אף דבר שחשוב למשתמש סטנדרטי

אתה מדבר על OC שאין צורך לעשות בזיכרונות במחשב חדיש

OC במחשב חדיש ייתן לך יותר ביצועים נטו רק בכרטיס מסך

לא בזיכרון ונדיר שבמעבד

אלה אם אתה לא משתמש סטנדרטי

תלוי במעבד - התגובתיות של המערכת שלי השתפרה פלאים אחרי אוברקלוק.

פורסם

כי לך יש מעבד תקציבי שקונים הרבה בגלל אפשרות OC מצוינת

במעבדים חזקים יותר אין לזה משמעות

פורסם

כי לך יש מעבד תקציבי שקונים הרבה בגלל אפשרות OC מצוינת

במעבדים חזקים יותר אין לזה משמעות

נכון .

ועדו דבר, על מה הויכוח פה בכלל עם devilh אתה לא קשור בכלל.. אתה מתלונן על כך שהזיכרונות מגבילים אותך באוברקלוק, זתומרת, אתה לא משתמש סטנדרטי - מבין ?

פורסם
  • מחבר

למה לא?

לאחרונה אני רואה כניסה של משתמשים רבים הרבה יותר לתחום האוברקלוק, מה שלא היה לפני שנים.

פורסם

נכון .

ועדו דבר, על מה הויכוח פה בכלל עם devilh אתה לא קשור בכלל.. אתה מתלונן על כך שהזיכרונות מגבילים אותך באוברקלוק, זתומרת, אתה לא משתמש סטנדרטי - מבין ?

זה מופנה אלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים