פורסם 2003 במאי 1722 שנים בכל הפרמטריםValue - הערך הנוכחיWorst - הערך הגרוע ביותר שהכונן הזה הגיע אליןWarn - הערך שבו צריך להתחיל לפחדספציפית מה המשמעות של כל פרמטר אני לא ב 100% בטוח, אבל תקרא את ה HELP של התוכנה, אולי יש שם הסברים.
פורסם 2003 במאי 2022 שנים מזה זה אומר בספיד פאן אם הFITNESS על פחות מחצי, והRAW READ ERROR RATE עם סימן קריאה והפרמטרים Value-75worst-55warn-34כנל אי אפשר לדעת בדיוק בלי לחפש בעזרה של התוכנה , אבל פיטנס כמו התרגום הישיר...כנראה שה-HD שלך לא במיטבו ובקשר להודעה השניה או שהמהירות לא מספיקה או שיש שגיאות מוזרות!
פורסם 2003 במאי 2522 שנים מחבר אוקיי אז ככה,עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה (אותה אחת ממקודם):Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD. Backup and Replace.מה שמוזר זה שלפי SpeedFan הכי תיקן לגמרי. הכל ירוק ומלא עד הסוף.אז מה קורה כאן???PowerMax אף פעם לא פעל לי את האמת :-\יש לי בעיה עם הקטע של להחליף את ההארדיסק כי אני לא מוצא את המוכר, נראה לי שהוא פשט את הרגל... :-\
פורסם 2003 במאי 2522 שנים נסה להחליף כבל.אני לא יודע אם יש כמעט בטוח שיש לMaxtor תוכנה לבדיקת ההרד דיסק אם יש תוריד ותבדוק.תנסה לדבר עם היבואן של Maxtor יכול להיות שהם יחליפו לך אותו.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים תשמע לי יש maxtor 80gigs הם גם התחיל לעשות צירצורים קולות ולאחר זמן קצר הsmart התחיל להגיד מה שהוא אומר לך.... ישר קניתי WD 80 8mb אבל הmaxtor משום מה עדיין עובד וזה כבר כמעט חצי שנה........ הוא עובד כמו חיה! לא יודע מה זה אמור להיות אבל ההרד דיסק שורד טוב מאוד כהרד דיסק לא ראשי
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אוקיי הורדתי את הspeedfan במקסטור יש לי fitness ריק כלום אין שם.... הוא אומר error בseek error rate and reallocated sector count
פורסם 2003 במאי 2522 שנים מחבר הרצתי עכשיו את ה-PowerMax וזה מה שקיבלתי:SMART attribute check failedError T4JS20Run SMART Self Test failedError T4JS57בבדיקה הארוכה של ההארדיסק היה כתוב שההארדיסק תקין לגמרי.יכול להיות שפשוט פונקציית ה-SMART של ההארדיסק שלי נדפקה?
פורסם 2003 במאי 2522 שנים חחחחחחח lol ;D תאכלו את הלב!!!! עם כל הדאווין שדופקים על חברות כמו maxtor ibm וכל אלה ועוד רק wetren digital הכי טובים שיש!!!!!! פעם שאלתי טכנאי (כביכול) ושאלתי אותו איזה ארדיסק מומלץ? אז החמור ענה לי רק ibm ואז אמרתי לו שיש להם בלעי גדול והוא ענה לי אני טכנאי ואני מבין בדברים האלה ואין לו בלעי אז למסקנה תחליף ב wetren digital הכי טוב אחי!!!
פורסם 2003 במאי 2622 שנים קשה קצת לעקוב אחרי כל ההודעות פה.תנסה להריץ את הבדיקה במחשב אחר כדי להיות בטוח שזה הדיסק ולא משהו אחר.
פורסם 2003 במאי 2622 שנים יש לי בעיה עם הקטע של להחליף את ההארדיסק כי אני לא מוצא את המוכר, נראה לי שהוא פשט את הרגל... :-\ חברי הטובים :saint: אני חפשתי פיתרון אצל היבואן ונדמה לי שפרסמתי את המקרה שלי( מתברר שיש 2 יבואנים למקסטור) יש חברה בשם CGR יושבת בכרמיאל בחור בשם מיכאל שאל פרטים של הS/N ואז זיהה לי מקור הרכש ואמר לפנות \ ספרתי לו איך המקור שמכר "רוטל" בחולון משחק איתי אז אמר לי לשלוח לו והוא יחזיר לי חדש( הוא גם בדק כמה זמן אחריות נשאר ) כך שאי אפשר לסדר את היבואן בקיצור הבחור עזר לי מאד ואני בדרך לקבל אחר תוך יום החברה השניה יושבת בכפר סבא משהוא בשם גלובל או דומה אפשר לבדוק בפורום אחי לא לוותר ולפרסם את שמות "המוכרים הלא טובים" יש מושג שנקרא רמת שירות וכאן הרבה לא מבינים את זה אחי לא לוותר לפרסם כל הזמן מקרים כאלה בכל פורום ההנהלה של הפורום במידה ומאזינה אולי כדאי לפתוח תיבה מיוחדת בנושאים כאלה .
פורסם 2003 במאי 2622 שנים מחבר טוב, למרות שכל הבעיות שה-PowerMax מצא היו ב-SMART, עכשיו אני מרגיש שמשהו רע קורה להארדיסק...הרבה פעמים המחשב נתקע לאיזה דקה בגלל שההארדיסק פשוט טוען - לא ברור מה... :-\
פורסם 2003 במאי 2622 שנים היום כשהדלקתי את המחשב היה כתוב ב-S.M.A.R.T.:Status badBackup and Replaceזה קרה אחרי שלקח לו איזה 30 שניות להדלק בהתחלה.זה אומר שזה הסוף שלו או שזה סתם במקרה קרה...?אם זה ממשיך לקרות, פשוט יחליפו לי אותו אם אני אראה להם שזה מה שקורה?יש שתי אופציות:א. הדיסק הקשיח שלך הולך להתפחלץ.ב. הדיסק שלך הולך להתפחלץ, אבל בעוד הרבה זמן הרבה אחרי שהאחריות תעבור - היה לי פעם WD 4GB שהחזיק עם הארור הזה חמש שנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.