פורסם 2003 במאי 1322 שנים היום כשהדלקתי את המחשב היה כתוב ב-S.M.A.R.T.:Status badBackup and Replaceזה קרה אחרי שלקח לו איזה 30 שניות להדלק בהתחלה.זה אומר שזה הסוף שלו או שזה סתם במקרה קרה...?אם זה ממשיך לקרות, פשוט יחליפו לי אותו אם אני אראה להם שזה מה שקורה?
פורסם 2003 במאי 1322 שנים דברים כאלו לא קורים במקרה. תשתמש בתוכנה בשם speedfan בשביל לראות את מצב ה SMART בזמן אמת.
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מחבר אני משתמש בה...אני לא יודע מה הדברים שם אומרים אבל ב-Fitness וב-Performance הכל מלא...
פורסם 2003 במאי 1322 שנים יכול להיות שהיתה להרדיסק איזו בעיה בהתחלת העבודה באותה הזדמנות, רוב הסיכויים שזה מגיע מהכונן עצמו אבל זה יכול להיות הכבל או המגע החשמלי שלו.אני מציע שתעקוב אחריו מאוד מקרוב.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים תבדוק את מצב ה SMART פעם ביום וכשאתה מדליק את המחשב תשים לב אם שוב מגיעה ההודעה מהביוס בקשר לדיסק.אם זה היה מקרה חד פעמי אז אולי זה באמת היה משהו יוצא דופן, למרות שלא ראיתי דבר כזה בחיים.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר מה אני צריך לראות ב-SpeedFan?פשוט ששני הדברים האלו מלאים עד הסוף (Performance/Fitness)?
פורסם 2003 במאי 1522 שנים העם יש רעשים מוזרים מההרד דיסק? לפי הסימנים נראה שההרד דיסק הולך לעולמו דבר ראשון תחליף כבל ide של ההרד דיסק (15שקל) דחוף תעשה גיבוי של החומר שלך על דיסקים. תחזיר לחנות וקח וסטארן עם ניתן .יש לי נסיון עם 2 מקסטורים שניהם20 גיגה 7200 rpm חדשים שניהם דפוקים אני לא אוהב את החברה הזאת אני רק ואסטארן דיגיטל.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים דברים כאלו לא קורים במקרה. תשתמש בתוכנה בשם speedfan בשביל לראות את מצב ה SMART בזמן אמת.אחימאיפה התוכנה הזואבקש לינק להורדהתודה
פורסם 2003 במאי 1722 שנים תבדוק את ההרדיסק עם תוכנה לאבחון ההרדיסק :http://www.maxtor.com/en/support/downloads/powermax.htmזאתי תוכנה לאבחון ההרדיסק של Maxtor
פורסם 2003 במאי 1722 שנים מזה זה אומר בספיד פאן אם הFITNESS על פחות מחצי, והRAW READ ERROR RATE עם סימן קריאה והפרמטרים Value-75worst-55warn-34
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.