עבור לתוכן

מישהו שכל הזמן פורץ לי לג'ימייל

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בכיתה איזה ילד אחד שכל הזמן פורץ לי לג'ימייל , בלי סיבה, פשוט ילד משועמם...

נמאס לי כבר, הוא משיג משם את הססמאות של כל הדברים שלי!

כולל סטים, מסנג'ר אייסיקיו וכל הפורומים...

הנה פעם אחת הוא פרץ לי לפה והתחיל לקלל מישהו...

יש דרך למנוע את הפריצה?

אני יודע שהוא עושה את זה בלי קשר למחשב שלי, ז"א הוא לא פורץ לי למחשב, אלא דרך האינטרנט לג'ימייל....

זה ממש מעצבן, הוא גם התחיל לשנות לי ססמאות!

בבקשה תעזרו לי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפסיק את זה?

לפרק אותו מכות זו האופצייה האחרונה שלי, רק אם לא נשאר מה לעשות אני אשתמש בה...

מה שממש לא בעיה כי הוא ממש קטן וחלש...

פורסם

חשבת אולי לשנות את הסיסמא שלך ב-GMAIL? ויכול להיות שגם השארת את ה-GMAIL פתוח כאשר השתמשת במחשב מחוץ לבית וכך הוא השיג גישה לחשבון שלך (כל שירותי של GOOGLE נשארים מחוברים כל עוד אתה לא עושה LOGOUT לכל אחד מהם באופן פרטני וזאת לעומת שירותי רשת מאובטחים שמנתקים אותך ברגע שאתה סוגר את חלון הדפדפן).

פורסם

יש איזו תוכנה שמקינים על ה USB והיא שולפת סיסמאות כניראה בבית הספר הישתמשת פעם בGMAIL והוא עלה על זה

פורסם

איזה ילדי כאפות משועממים..

אם אתה שואל אותי, רוב הסיכויים שהוא לא פורץ בכלל, אחרי הכל בג'ימייל אין בעיה לאפס את הסיסמא אם אתה עונה על כמה שאלות מזהות כמו תאריך לידה, ארץ לידה ושאלת ביטחון (שהיא בדרך כלל מי הייתה המורה שלך בכיתה א'\ איך קראו לחתול שלך..) ואם זה מישהו שמכיר אותך בטח אין לו בעיה לענות על השאלות האלו..

קיצור תשנה את הפרטים האלה בהגדרות החשבון שלך ותראה אם הוא עדיין "פורץ".

פורסם

חשבת להתלונן עליו? פריצה למחשב זה עבירה פלילית. אני דיי בטוח שאם תלך למנהל ותגיד לו שאתה שוקל לפנות למשטרה יעשו משהו בנידון (תסביר לו שזה עבירה פלילית ושאתה בא אליו לפני שאתה הולך למשטרה כי לא רצית שהעניינים יצאו משליטה, נראה לי שזה יגרום לו לקחת אותך ברצינות).

נשמע מדבריך שהבחור חושב שמה שהוא עושה מצחיק מאוד ושאין לך מה לעשות בנידון, המציאות של העניין היא שאם אתה "תפרק אותו במכות" הוא יוכל להתלונן עליך.

אתם שניכם צריכים להפסיק לחשוב כמו ילדים קטנים ולהבין שיש מעשים שהתוצאות שלהם חורגים מגבולות בית הספר. כרגע אתה הקורבן ואתה יכול לנצל את זה לגרום לו להצטער על כך בצורה כואבת מאוד. אני מציע שתנצל את מרחב התמרון שהוא נתן לך במלואו.

כל זה לא פותר אותך מלמצוא את ה"פירצה" ולסגור אותה כדי שאחרים לא ינצלו אותה אבל זה בהחלט יטפל בעבריין הצעיר.

פורסם
  • מחבר

אשמח מאוד לגרום לו להצטער על זה...

אבל איך בדיוק???

מה, אני סה"כ נער, מה יש לי ללןכת למשטרה או משהו ולמה שהם בכלל ישימו עליי?!?

נראה לי שיש להם דברים יותר חשובים על הראש...

פורסם

יש להם מספיק אוהדים של בית"ר על הראש.. :P

פורסם

יש'ך טרויאן לדעתי

בכל מקרה עם אחד כזה גיליתי דברים מעניינים על חברים שלי :hat:

פורסם
  • מחבר

אין לי שום טרויאן...

הוא בכלל לא באייסי שלי או קשור למחשב שלי בדרך כלשהיא...

אף פעם לא היה אצלי..

אז אין לו דרך להגיע לאייפי שלי...

הוא אומר שהוא עושה את זה עם תוכנה...

טוב נראה לי שאני אלך לפורום האקינג ויתן לו קצת פייט- באק...

בינתיים אני אאיים עליו שזה יעבור למשטרה או משהו...

פורסם

נראה לי שקצת שכחתם איפה אתם נמצאים, כדאי שתרעננו את זכרונכם,

* הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, גזעני, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

* Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.

* הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם. כמו כן, ת'ראדים ללא מטרה, שנועדים רק כדי לומר משהו כמו "קנו לי מחשב חדש!" אסורים בהחלט. מטרת הפורום היא דיונים, ולא הצהרות.

* יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.

מסטול מסטר, בהצלחה במסע הנקמה, נוספה לך אזהרה רביעית.

שוקו, שמח לשמוע שגם אתה מהחבר'ה הטובים, אזהרה רביעית.

ראנדום-אקס, יש לך עוד לאן לשאוף, זאת רק האזהרה הראשונה שלך, בהצלחה בהמשך.

להבא, שמרו על דיונים בגבול הטעם הטוב, בגבול חוקי מדינת ישראל,

ואם אפשר שהתארד יהיה בפורום המתאים, מה טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים