פורסם 2008 במאי 2617 שנים אהלן, עוד יומיים יש בגרות באלקטרוניקה.. ויש לי שאלה מה אומר לי הנתון V=2SIN(WT ובהקשר השאלה סעיף א' הוא קל יחסית Vout = -V1 - (2)*V2 לגבי סעיף ב' אין לי שמץ איך להתייחס לנתון.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים יש לך טעות בסעיף א'על פי ההגדרות של מגבר שרת אידיאלי שאני מכיר, שתי הכניסות למגבר שוות, לכן הכניסה השלילית גם מוארקת.לכן הזרם שיזרום בנגד R3 הוא בעצם:V1/R1+V2/R2לכן המתח ביציאה יהיה:R3(V1/R1+V2/R2-)וסעיף ב' הוא לא מסובך, אתה צריך לעשות סופרפוזיציה של הזרמים, זאת אומרת:הזרם על הנגד R3 יהיה מורכב מזרם חילופין וזרם DC לכן המתח על הנגד R3 יהיה מתח חילופין שרוכב על מתח DCהזרם שיזרום בנגד R32sinwt/R1-2/R2לכן המתח יהיה מורכב מחלק DC2/R2 כפול R2וחלק AC2sinwt- כפול R3וכל מה שאתה צריך זה לסכום את שניהם בכל נקודה, זאת אומרת שיהיו לך שלוש גרפים.אם משהו לא ברור, אתה מוזמן לשאול.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר אתה בטוח? הרצתי את זה בתוכנה שמדמה מעגלים (מולטיסים) והצבתי ערכים שונים כדי לבדוק אם השוואה מתקיימת ויצא שכן..(מה שלא בתוך סוגריים זה רק סימון לV כמו אינדקס)
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר יש לך טעות בסעיף א' על פי ההגדרות של מגבר שרת אידיאלי שאני מכיר, שתי הכניסות למגבר שוות, לכן הכניסה השלילית גם מוארקת. לכן הזרם שיזרום בנגד R3 הוא בעצם: V1/R1+V2/R2 לכן המתח ביציאה יהיה: R3(V1/R1+V2/R2- ) זה בדיוק אותו דבר כמו מה שרשמתי תציב ערכים במקום הנגדים.. לגבי ב' יש למישהו שמץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.