פורסם 2008 במאי 2617 שנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמהכמעט בכל פעם שאני מתקין (ולפעמים מסיר) תוכנה מהמחשב לאחר אתחול ייזום, הוא מתחיל לבצע מספר איתחולים "על דעת עצמו".כלומר, התקנתי תוכנה ובצעתי restart, המחשב עלה ואז לאחר כמה שניות (לפעמים דקות) המחשב ניכבה ונדלק.זה יכול לקרות כמה פעמים עד ואז זה מפסיק.יש לי הרגש השזו בעית תאימות כלשהיא.זה המפרט (לוח אם ומעבד)AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOXDFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motheאשמח מאד לעזרה תודה
פורסם 2008 במאי 2617 שנים יש בסטיקי פוסט של פתרון תקלות חומרה, תבדוק MINIDUMPS\MEMTEST\טמפרטורות וכו'...
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר יש בסטיקי פוסט של פתרון תקלות חומרה, תבדוק MINIDUMPS\MEMTEST\טמפרטורות וכו'...תודה, קראתי לפני שהעלתי את השאלה.לא מצאתי שם תשובה, זה לא קשור לוירוס, טמפרטורה או שאר הדברים המוזכרים שם.לאחר שהמחשב מתאתחל כמה פעמים הכל עובד תקין לגמרי (עד הפעם הבאה שאני מתקין תוכנה כלשהיא ואז שוב אותה הבעיה)
פורסם 2008 במאי 2617 שנים לחיצה ימינית על המחשב שלי , מאפיינים , מתקדם , STARTUP AND RECOVERY הגדרות , תסיר את הסימון מעל AUTOMATICALLY RESTARTאח"כ תלך להתחל , הפעלה , תכתוב שם : %systemroot%\Minidumpאם אתה מוצא קבצי DUMP , תנתח ותעלה תוצאות ..
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר לחיצה ימינית על המחשב שלי , מאפיינים , מתקדם , STARTUP AND RECOVERY הגדרות , תסיר את הסימון מעל AUTOMATICALLY RESTARTאח"כ תלך להתחל , הפעלה , תכתוב שם : %systemroot%\Minidumpאם אתה מוצא קבצי DUMP , תנתח ותעלה תוצאות ..תודה רבהבמצב כזה אם אני מבין נכון המחשב לא יבצע ריסטרט במקרה של בעיה.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים ה-XP מוגדר כברירת מחדל לעשות ריסט במקרה של כשל במקום להציג מסך כחול, ההגדרה הזאת משאירה את המחשב במצב של BSOD (מסך כחול) ולא מפעילה מחדש בצורה אוטומטית.היתרון הוא שלפעמים במסך הכחול יש רמיזה למקור הבעיה,בכל אופן אם קיים קובץ MINIDUMP, אז מיותר להציג את המסך הכחול עצמו כי בדאמפ יש הרבה יותר מידע.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר ה-XP מוגדר כברירת מחדל לעשות ריסט במקרה של כשל במקום להציג מסך כחול, ההגדרה הזאת משאירה את המחשב במצב של BSOD (מסך כחול) ולא מפעילה מחדש בצורה אוטומטית.היתרון הוא שלפעמים במסך הכחול יש רמיזה למקור הבעיה,בכל אופן אם קיים קובץ MINIDUMP, אז מיותר להציג את המסך הכחול עצמו כי בדאמפ יש הרבה יותר מידע.תודה הבנתי,בכל זאת, התופעה חוזרת כמעט בכל פעם שמותקנת תוכנה ולא חשוב איזה תוכנה, האם מישהו נתקל פעם בתופעה דומה?האם זה מעיד על בעיית תוכנה או חומרה.או שבלי ה MINIDUMP אין אפשרות לדעת?שוב תודה
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אם זה נגרר מפעולה תוכנתית אז רוב הסיכויים שזאת בעיה תוכנתית, אבל MINIDUMP אמור לבדוק את זה יותר לעומק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.