פורסם 2002 בפברואר 523 שנים משום מה החליטה מיקרוסופט לא לאפשר יותר החלפת שפות עם ALT + SHIFT ימני אלא רק אם השמאליים.זה מאוד מעצבן, אני מאוד רגיל לימיני, יש איזו דרך לעקוף את זה?
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר אתה אולי כבר שנים לא מחליף שפות כל 2 דקות עם ALT SHIFT ימני..אני לא היחיד שזה מפריע לו.אולי יש איזה תוכנה שיכולה להחליט מה כל מיני קומבינציות עושות?
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר טוב אז לך זה לא מפריע ולי זה כן מפריע אז למה סתם הויכוח הסרק הזה?אם אתה יכול לעזור אז סבבה אם לא אז לא
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים גם לי לקח איזה חודש להתרגל...מחליפים שפה עם הALT+SHIFT המתאימים לצד היישור של השפה(עיברית-ימין אנגלית-שמאל)אם יש תוכנה זה יהיה נחמד, אם לא אז לא נורא(אני כבר התרגלתי ,מה גם שזה עושה את "הפוך על הפוך" ליותר שימושית ;D)
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר גם מה זה הדגל הזה של מיקרוסופט במקום הלוגו של האקספלורר שהאינטרנט חושב קשה להבחין עכשיו אם הוא טוען או לא
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים דני דני תתרגל עד מהרה למקשים שמאליים, גם לי היה קשה בהתחלה אבל התרגלתי בסוף ;Dשורה תחתונה אני לא יחליף את ה WINXP PRO רק בגלל זה !
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים יש תוכנה בשם WINKEY ואין ךי עכשיו זמן לתחקר אותה, אז אתה מוזמן להוריד ולנסות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.