פורסם 2008 במאי 2517 שנים אהלן,יש לי בעיה שהצליחה להטריף,אני לא מצליח להעביר קבצים שגדולים מ 4GB לכונן חיצוני או לדיסק און קי!OS - XPקיבצי KMV , אבל אין קשר לקובץ כי העברתי KMV קטנים מ4GB ללא בעיה.המחשב רושם שכונן היעד מלא ואין בו מקום, מה שנבדק מספר פעמים ונמצא לא נכון.יש לציין כי לדיסק פנימי הכל עובר בסדר.מישהו יודע מה הבעייה? אני די בטוח שיצא לי להעביר קבצים גדולים כאלה בעבר אבל משהו פה השתבש!העיניין די דחוף,תודה.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים אל תבנה עלי יותר מדי בנושא הזה.. אבל אאל"ט יש בעיה של תמיכה בקבצים גדולים כאלה בכוננים שהם לא NTFS אלא FAT32 וכדומה. אם זה לא זה ייתכן גם שכונני פלאש מסויימים (או כולם) לא תומכים בקבצים בגודל כזה.. הייתי שמח לשמוע אם אני צודק או טועה.. ומקווה שעזרתי, אפילו אם זה רק קצת עריכה: אחרי בירור קצר בויקיפדיה אני שמח להכריז שצדקתי. ייתכן שהבעיה שלך היא בגלל שמערכת הקבצים בכונן היא FAT32 המיושנת. לגבי הפלאש זה בטוח ב100% "FAT is still the normal file system for removable media (with the exception of CDs and DVDs), with FAT12 used on floppies, and FAT16 on most other removable media (such as flash memory cards for digital cameras and USB flash drives). Most removable media are not yet large enough to benefit from FAT32, although some larger flash drives, like SDHC, do make use of it. FAT16 is used on these drives for reasons of compatibility and size overhead."
פורסם 2008 במאי 2517 שנים זה בקשר שהכונן שלך מפורמט במערכת קבצים FAT32 .. אתה צריך להמיר את זה לNTFS לא צריך לפרמט , אתה יכול להמיר מFAT32 ל NTFS בלי בעיות ובלי לפגוע בקבצים שלךתיכנס לSTART ->RUN->CMDאתה כותב , במקום e את האות של הכונן שלך convert e: /fs:ntfs
פורסם 2008 במאי 2517 שנים דיסק USB לפרמט NTFS צריך לבטל optimize for quick removal בדרך של DEVICE MANAGER [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר קודם כל הנושא שונה, לא צריך להתאכזר.שנית תודה על התגובות, אבל איך אני מבטל את optimize for quick removal וכמובן למה?הייתי רוצה גם על הדרך להבין מה אני עושה.אני פשוט לא יודע איך להגיע ל screenshot שצירפת.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר טוב אז ביטלתי את ה - optimize for quick removal אבל מה בדיוק ההבדל?אשמח לדעת קצת יותר.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים הנה.. ידידתי משכבר הימים מסבירה הכל בצורה מפורטת:http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Tableו - http://en.wikipedia.org/wiki/NTFS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.