פורסם 2002 בפברואר 523 שנים למי שמבין בזה קיבלתי מזמן שקניתי את המחשב עם הכרטיס קול משחקיםאחד מהם הוא hl , הוא נראה לי מקורי אבל שאני מתקין הוא לא מבקש קוד כמו ה- hl המקורי ואני מת לשחק cs אבל אי אפשר כי אין לי קודאני מתקין את ה cs אבל לא עובד..מה לעשות?yoav!!!
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים תקנה HL מקורי. זה שווה את זה. אחלה משחק, אחלה מודים (CS) לדוגמא והוא גם מאוד ישן עכשיו אתה בטח יכול להשיג אותו באיזה 50 שקל באופיס דיפו וכאלה
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים למי שמבין בזה קיבלתי מזמן שקניתי את המחשב עם הכרטיס קול משחקיםאחד מהם הוא hl , הוא נראה לי מקורי אבל שאני מתקין הוא לא מבקש קוד כמו ה- hl המקורי ואני מת לשחק cs אבל אי אפשר כי אין לי קודאני מתקין את ה cs אבל לא עובד..מה לעשות?yoav!!!איזו הודעה לא ברורה !אם הוא לא מבקש קוד, אז למה אי אפשר לשחק CS ?אולי הוא מבקש קוד כשאתה רוצה להכנס ל-CS?בקיצור, מתי בדיוק הוא מבקש קוד, ובכלל, אם יש לך את המקורי אז איפה הקוד?WTF !?@!באמת לא הבנתי...
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מחבר ב hl המקורי הוא מבקש קוד בהתקנה או שאתה נכנס למשחקאצלי זה לא מבקש ולכן אני לא יכול לשחק cs בשביל לשחק cs צריך את הקוד הפרטי שלך שקבילת עם המשחק
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים ב hl המקורי הוא מבקש קוד בהתקנה או שאתה נכנס למשחקאצלי זה לא מבקש ולכן אני לא יכול לשחק cs בשביל לשחק cs צריך את הקוד הפרטי שלך שקבילת עם המשחקאבל אמרת שיש לך את המקורי, לא?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל זה מקורי!!!!!זה לא אחי, זה ה DAY ONE, זה כמו דמו...אתה צריך לרכוש את HL המלא המקורי.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים לא.. נראה לי שזה כמה שלבים ראשונים של המשחק.. מה שבטוח, זה לא המלא :-/גם אני קיבלתי אותו ביחד עם אנריל ועוד איזה משחק או שניים עם ה Sb Live !Value
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מחבר נכון זה מה שאני קיבלתיאז אתה אומר שזה לא המקורי , סבבה תודה אחי חשבתי זה מקורי
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים עכשיו כשאני חושב על זה, זו היתה יכולה להיות קניה יותר כדאית מ Totally Unreal... ואת ה Mod (CS) + Serial הייתי כבר משיג ממישהו, אבל בימינו אפשר לצרוב מכל אחד את שניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.