עבור לתוכן

חדש בפורום - בואו תכירו את ה O.C שלי :)

Featured Replies

פורסם

אני שמח להיות חלק מקהילת HWZONE שהיא קהילה טובה לO.C שזהו עיקרי :)

קיצר מפרט :

Q6600

GA-P35C-DS3

Corsair 2X1GB 5-5-5-15 800MHZ

8800GTS 512MB @ CS: 745MHZ no volt mod

Seasonic 550W

zalman cnps9700LED

W.D 250GB

יש לציין כי ה O.C שביצעת יציב עם PRIME95 הגירסא של ה QUAD , בקרוב אקבל את הזיכרונות שאני רוצה ( CORSAIR 2X2GB CL4 800MHZ )

תגובות ;)

תמונות :

[attachment deleted by admin]

פורסם

oc נחמד!!!

אתה יכול להמשיך??

איזה קירור יש לך? ומהם הטמפרטורות שלך?

נ.ב ברוך הבא

פורסם
  • מחבר

oc נחמד!!!

אתה יכול להמשיך??

איזה קירור יש לך? ומהם הטמפרטורות שלך?

נ.ב ברוך הבא

כמובן שאני יכול להמשיך :)

אך צריך לעלות עוד מתח בשביל 3.7 , אבל אני מחכה שתגיע לי המשחה התרמית כדי שאני יוכל לסובב את הקירור כמו שהוא צריך להיות , כרגע הוא עם ה"פנים" על הכרטיס מסך כלומר שהוא פולט חום על הספק ואין סירקולציה טובה - יש לי במנוחה 45 מעלות.. אני מניח שאחרי שאני אסדר את זה הוא יהיה ב 40 משו כזה ובמאמץ 60+- אחרי הכל קיץ :)

שאני אקבל את הזיכרונות אני אנסה גם להגיע איתם ל 1066 :)

ואת הקירור רשמתי , zalman cnps9700led . .

פורסם

OC נחמד :)

קשה לי להאמין שתוכל להגיע עם הזלמן לתדרים גבוהים יותר ולשמור על טמפ' נורמליות, אבל זה שווה בדיקה

ב OC לכ.המסך, על איזה תדרים קבעת את ה MEM והשיידר?

פורסם

ברוך הבא לHWZONE !

תוצאה יפה ומכובדת :xyxthumbs:

בקשר לקרור של המעבד, אם אתה יכול, תחליף. הזלמן לא נחשב לקרור טוב במיוחד כיום (פעם כן).

אצלי הQ6600 יושב על 3.83 24/7, יותר מזה מביא רק בעיות אז יש לך עוד קצת לאן לגדול (אפילו עד 4) אבל ההפרש בביצועים זניח בעוד שההשקעה בקרור ובשאר המערכת לא תמיד שווה את ה200MHZ הנוספים.

פורסם
  • מחבר

OC נחמד :)

קשה לי להאמין שתוכל להגיע עם הזלמן לתדרים גבוהים יותר ולשמור על טמפ' נורמליות, אבל זה שווה בדיקה

ב OC לכ.המסך, על איזה תדרים קבעת את ה MEM והשיידר?

אממ זאת קצת בעיה , זה עושה LINK ל CORE SPEED ול SHADER לפי התוכנה וה MEMORY פשוט הוספתי 40...

מה אתה ממליץ?[br]פורסם בתאריך: 25.05.2008 בשעה 21:50:52

ברוך הבא לHWZONE !

תוצאה יפה ומכובדת :xyxthumbs:

בקשר לקרור של המעבד, אם אתה יכול, תחליף. הזלמן לא נחשב לקרור טוב במיוחד כיום (פעם כן).

אצלי הQ6600 יושב על 3.83 24/7, יותר מזה מביא רק בעיות אז יש לך עוד קצת לאן לגדול (אפילו עד 4) אבל ההפרש בביצועים זניח בעוד שההשקעה בקרור ובשאר המערכת לא תמיד שווה את ה200MHZ הנוספים.

איך אני אחליף אותו ? עלה 310 שקל...

אני חושב על לקנות זיכרונות חדשים וספק ולוח חדש.

פורסם

310?!?!

חבל.... בהרבה פחות יש לך את הTUNIQ TOWER שטוב ממנו ובקצת יותר את ה ThermalRight Ultra 120 extreme שנחשב לקרור האויר הטוב בעולם.

פורסם
  • מחבר

310?!?!

חבל.... בהרבה פחות יש לך את הTUNIQ TOWER שטוב ממנו ובקצת יותר את ה ThermalRight Ultra 120 extreme שנחשב לקרור האויר הטוב בעולם.

בקטנה , נחכה קצת ( צריך להיכנס כסף ) נזמין את ה THERMALIGHT הכי חזק שלהם באיזה 400~ כולל CHIPSET :)

פורסם

יפה, אחלה OC.

חחחח, יש לך זכרונות CL5 ואתה מחליץ לאותו הדבר רק CL4 - לא חבל ?

ותגיד עם איזה מתח למעבד התחלתה ?

פורסם

בקטנה , נחכה קצת ( צריך להיכנס כסף ) נזמין את ה THERMALIGHT הכי חזק שלהם באיזה 400~ כולל CHIPSET :)

רק תזכור שגופי הקירור של ThermalRight מגיעים פאסיביים ללא מאוורר, וכדי לקבל מקסימום ביצועים יש צורך בלהוסיף מאוורר.

פורסם
  • מחבר

רק תזכור שגופי הקירור של ThermalRight מגיעים פאסיביים ללא מאוורר, וכדי לקבל מקסימום ביצועים יש צורך בלהוסיף מאוורר.

כן אני יודע ככה איזה 4 מאוררים :)[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 12:36:35

יפה, אחלה OC.

חחחח, יש לך זכרונות CL5 ואתה מחליץ לאותו הדבר רק CL4 - לא חבל ?

ותגיד עם איזה מתח למעבד התחלתה ?

זה לא אותו הדבר , יש הבדל בין VALUE שקשה לעשות איתם O.C לבין הגירסא הטובה של CORSAIR , שאיתם אני יכול להגיע ל 1066MHZ בכיף.

פורסם

עם CL5 כמובן

פורסם

עם CL5 כמובן

למה ? אם משאירים על 4 אי אפשר ?

ותמיד בתחילת ה OC מעלים קצת גם את הוולטג' של הזכרונות אפילו שבסוף לא מעלים מהירות לזכרונות למה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים