פורסם 2003 במאי 1222 שנים במשחקי CS קורה יותר מדי פעמים (משחקים שלמים אפילו) שנוצר מצב בו לוקח זמן מהרגע שאני מזיז את העכבר במציאות לבין הרגע בו זזה הכוונת על המסך. מיותר לציין שתופעה זו מונעת ממני פראגים רבים בדקתי וזה קורה גם כשהפינג נמוך (היום היה לי 16/19 וזה עדיין קרה...) והפריימים לשנייה גם גבוהים (100 ברזולוציה נורמלית 50 ברזולוציה גבוהה - איזה רזולוציה אני מניח לא רלוונטי ואני לא זוכר). מה הבעיה ואיך ניתן לסדרה? :-\ עריכה: חיפשתי בחיפוש הפורום אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו...
פורסם 2003 במאי 1222 שנים אם יש לך כרטיס של נווידיה זה לא מפתיעזה בעיה ידוע עם כרטיסים של נווידיה שכאשר מישהו פורש רימון עשן (לא חשוב אם אתה לא רואה אותו) מתחילה "צמיגות" בהפעלת המשחק
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מחבר יש איזה פאטץ' או משהו לסדר?לי יש Nvidia Quadro 4 700 XGL וזה לא עושה לי שום בעיה ;Dיופי, ומה זה עוזר לי? הודעות ענייניות בבקשה
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מה?! מאיפה אתה ממציא את השטויות האלהלי יש את הTi200 המקרטע רץ קבוע על 100fps עם פינג נמוך מאודאין לי לא דיליי ולא שום דבר המשחק רץ כמו תותחהבעיה היא אישית של המחשב שלך בלי שום קשר לנוידיה...ניסית דרייברים לכרטיס מסך אחרים.... זה לפעמים גורם בעייתי
פורסם 2003 במאי 1222 שנים לא אמרתי שתמיד זה קורה אמרתי שלפעמים זה קורהגם לי זה קורה אחרי ששללתי הכל פניתי לתמיכה של נווידיה מה שכתבתי זאת תגובתם לא תגובתיואתה עם הקוואדרו למה קנית קוואדרו למכונת משחקים?
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מחבר לא אמרתי שתמיד זה קורה אמרתי שלפעמים זה קורהגם לי זה קורה אחרי ששללתי הכל פניתי לתמיכה של נווידיה מה שכתבתי זאת תגובתם לא תגובתיואתה עם הקוואדרו למה קנית קוואדרו למכונת משחקים?אח שלו קנה באיזה קומבינה בזול...יש פאטץ' או משהו לבעיה?או שהפתרון היחיד הוא לסמם את גולדין שם למעלה ולחטוף לו מהמארז את הקואדרו?
פורסם 2003 במאי 1222 שנים יופי, ומה זה עוזר לי? הודעות ענייניות בבקשהזאת הייתה תשובה לבחור שטען שזה באג ידוע בכרטיסים של Nvidia.
פורסם 2003 במאי 1222 שנים כשתישאל תענה קישתא לא אין פאטץ' ככל הידוע לי אבל בעיותי נפתרו מחר הולך להיות לי רדיאון
פורסם 2003 במאי 1222 שנים מחבר בדקת שאתה משחק דרך OpenGL ב CS ?דרך D3Dאבל גם בOGL זה עושה לי את הבעיה אם אני זוכר טוב... אני אבדוק שוב אוטוטו
פורסם 2003 במאי 1422 שנים לי הייתה אותה בעייה בדיוק ובסוף גליתי שזה בגלל ה XP. הבעיה אצלי הייתה בגלל כל האורות והצלצולים של ה desktop. כל התפריטים המיוחדים, האנמציות וכו.. כשביטלתי את זה (my computer properties->Preformance) הכל הסתדר. אולי זה משהו דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.