עבור לתוכן

זהו - גם אני הצטרפתי למשפחה

Featured Replies

פורסם

I Finally Own A PS3! :jump: :jump: :jump: :jump:

אני מרגיש כאילו אני נואם בטקס האוסקר, אבל אני אומר לכם - מאז שה PS3 אצלי אני מרגיש כאילו זה חלום (רק שעכשיו אני לא מתעורר בבקור כולי מבעוס מהתחת שה PS3 עדיין לא הגיע מאיביי...).

ראצ'ט פשוט מדהים. איזה כיף. לקח לי טיפה זמן לקלוט את הקטע של ה Users אז בטעות מחקתי את השמירות של מה ששיחקתי אתמול, אבל לא הגעתי נורא רחוק ובכיף אני עושה את השלב הראשון עוד פעם.

תכלס, מאז שהבאתי את הקונסולה הביתה, כולל זמן פרמוט וזמן עדכון וחקירת החנות והורדת משחקים ודמואים, לקח איזה 6 שעות עד שבכלל הכנסתי דיסק של משחק אליה. איזה מכשיר מדהים...

בכל מקרה, יש לי כרגע רק יוזר בחנות האמריקאית (אני לא רואה סיבה למה לפתוח באירופאית וביפנית, אני אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת!), אז תוסיפו אותי!

שם המשתמש הוא YogX.

פורסם

איזה כיף אה?? :lol: מכשיר מדהים, תתחדש

אני אוסיף אותך ;) המשתמש שלי זה Lifehouser

חבל שאין לי ראצ'ט

יש לך GTA?

פורסם

מזל טוב , תתחדש.

ולטעמי גם אין טעם ליוזר בחנות האירופאית.

אני כמעט לא נכנס אליה למרות שיש לי.

היתרון היחידי הוא כשאתה רוצה לקנות משהו , בארה"ב אתה לא יכול לקנות עם כרטיס אשראי מהארץ (יש אימות כתובות בלייב) , באירופה אין את זה.

זה בכלליות ד"א , גם לXBOX וגם לWII (זה נוהל של כרטיסי אשראי שקיים בעיקר בארה"ב).

ליביו

פורסם
  • מחבר

איזה כיף אה?? :lol: מכשיר מדהים, תתחדש

אני אוסיף אותך ;) המשתמש שלי זה Lifehouser

חבל שאין לי ראצ'ט

יש לך GTA?

אין לי GTA, אבל תוסיף אותי בכל מקרה :)

מזל טוב , תתחדש.

ולטעמי גם אין טעם ליוזר בחנות האירופאית.

אני כמעט לא נכנס אליה למרות שיש לי.

היתרון היחידי הוא כשאתה רוצה לקנות משהו , בארה"ב אתה לא יכול לקנות עם כרטיס אשראי מהארץ (יש אימות כתובות בלייב) , באירופה אין את זה.

זה בכלליות ד"א , גם לXBOX וגם לWII (זה נוהל של כרטיסי אשראי שקיים בעיקר בארה"ב).

ליביו

רגע, אתה רוצה להגיד לי שאם אני אנסה לקנות משהו מהחנות האמריקאית זה לא ייתן?

מותר לפתוח בשתי החנויות עם אותו כרטיס אשראי? כי כשניסיתי לפתוח בחנות האירופאית משום מה הוא לא הסכים לקבל את הכרטיס אשראי.

והמחיר באירופאית הוא ביורו או בדולרים?

פורסם

כרטיסי אשראי לחיוב בארה"ב (במיוחד בחיוב מקומי ולא בינלאומי) בודקים כתובת (בארה"ב בלבד) אל מול הכרטיס , לכן שום כרטיס אשראי לא אמריקאי לא יעבור.

בקשר לחנות האירופאית , אין לי שמץ של מושג למה לא עבר לך הכרטיס אשראי (16 ספרות אני מקווה כן?) אין שום סיבה שלא יעבור.

ליביו

פורסם
  • מחבר

שמתי את אותו מספר כרטיס אשראי כמו באמריקאי...

מוזר

פורסם

תתחדש

החבילה מהבחור באיביי הגיעה או שקנית בארץ?

פורסם
  • מחבר

כרטיסי אשראי לחיוב בארה"ב (במיוחד בחיוב מקומי ולא בינלאומי) בודקים כתובת (בארה"ב בלבד) אל מול הכרטיס , לכן שום כרטיס אשראי לא אמריקאי לא יעבור.

בקשר לחנות האירופאית , אין לי שמץ של מושג למה לא עבר לך הכרטיס אשראי (16 ספרות אני מקווה כן?) אין שום סיבה שלא יעבור.

ליביו

תרשה לי רק לתקן אותך אחי, הרגע קניתי את Calling All Cars בחנות האמריקאית

תתחדש

החבילה מהבחור באיביי הגיעה או שקנית בארץ?

החבילה מהבחור באיביי לא הגיעה.

התלוננתי ב Paypal והחזירו לי את כל הכסף.

פורסם

על איזה כתובת רשמת את זה ?

ועם איזה כרטיס אשראי?

(יכול ליהיות נהלים שונו, זו היתה התוצאה לפני כחצי שנה בערך)

פורסם
  • מחבר

כתובת של איזה בוס של חברה שלי מהעבודה הקודמת שלה.

כרטיס ויזה בין לאומי (השם שלי כתוב עליו באנגלית)

פורסם

אלוהים אדירים! תתחדש!

פורסם
  • מחבר

תודה - תודה רבה :)

פורסם

הוספתי את מי שרשם פה את השם משתמש שלו...

NdoubleZ

"...im from HWzone..."

פורסם
  • מחבר

שכולם יוסיפו :)

פורסם

הבהרה - PSN STORE מקבל רק ויזה ולא MASTERCARD ללא שום קשר לכתובת, מניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים