פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר אני באמת מנסה אבל זה לא יוצא לי לא קורה כלום כשאני לוחץ על זה כנראה אני לא עושה את זה כמו שצריך (כי הסבירות שהתוכנה דפוקה הוא די נמוך ) אז אם תוכל להסביר לי איך בדיוק עושים את זה שלב אחר שלב כמו לילד קטן אני ממש אשמח
פורסם 2008 במאי 2917 שנים גם ל ילא הופיעו החצים האלה אבל לאחר עדכון הneooffice עם הפאטצ' 5 לגרסא האחרונה (של אינטל) זה פועל. הינה האייקונים (צבעתי אותם בכתום ) :
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר התכנתי שידרוגאבל יש לי משהו מוזר אני רואה את הסמלים האלה בהוספות אבל כשאני לוחץ אליהם הם נוספים ונאלמים ממש מהר שאר הדברים מופיעים ונאלמים בסדר גמור רק שני הסמנים האלה עושים בעיה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 2917 שנים נשמע מוזר :-\ נסה אולי להוריד כמה סמלים אין לך בהם שימוש או רק לצורך בדיקה ואז להוסיף.. בהצלחה
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים מחבר טוב אני שוב פונה אילכם כי אני ממש לא יודע מה לעשות ישבתי כל הבוקר כדי לנסות לסדר את הבעיה של החיצים אבל הם פשוט מסרבים להכנס לטולבר ופשוט לא מגיבים הבעיה הזאת קוראת לי גם ב NEO וגם openoffice אני באמת צריך לפתור את זה כי זה פשוט מגוחך שכל פעם שאני צריך לכתוב משהו אני צריך להריץ WIN בבקשה תעזרו לי או תפנו אותי למי שכן יכול לעזור
פורסם 2008 ביוני 2017 שנים יצאה גרסא חדשה (2.4) נסה להתקין אותה... אולי זה יעזור, במקרה שלי התקנת פאטצ' חדש עזרה.. יש גם פאטצ' שהופך את הממשק של התכונה לעברית -
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.