פורסם 2008 במאי 2317 שנים לפעמים כשאני רוצה לשחק במשחק כלשהו, כשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך פתאום נהיה שחורוהמנורה מתחילה להבהב כאילו המחשב מכובה וגם הסאונד נתקע.ואין אפשרות לצאת מזה גם ריסטארט לא עוזר חייב לכבות את המחשב ולהדליק מההתחלה דרך המארז.זה לא קורה בכל המשחקים אבל עכשיו הורדתי לדוגמא משחק וזה קורה גם בו ואי אפשר לשחק..וזה קרה לי גם בעוד כמה משחקים ככה שאני לא חושב שהבעיה היא במשחק עצמו.מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר שמתי רזולוציה שהוא כן תומךגם החלפתי לרזולוציה אחרת שהוא כן תומך וזה לא טוב
פורסם 2008 במאי 2317 שנים תשנה בבקשה את הכותרת שלך , לכותרת יותר אינפורמטיבית על הבעיה שלךתודה,שנית , כשאתה אומר סבירות , כמה ? טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך , בזמן מנוחה ומאמץ
פורסם 2008 במאי 2317 שנים בעצם זה לא יכול להיות רזולוציה, כי גם הסאונד מפסיק. המחשב קורס.בדוק את הספק, ושתף אותנו אם הטמפ'.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אלה הטמפרטורות והספק טוב..המחשב יחסית חדש קניתי אותו בתחילת השנה ובמשחקים אחרים כמו AC ו COD המחשב פועל טוב מאוד ולא הגיוני שזה רק במשחק הזה הבעיה כי זה קרה בעוד משחקים
פורסם 2008 במאי 2317 שנים האם יש מאוורר על הכ.מסך ?אם כן .. האם הוא על 100%הטמפ' בסדר , אבל מה קורה במשחקים .. ? פה השאלה או שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי , או שהמעבד מתחמם יותר מדי , או שהספק לא בסדר
פורסם 2008 במאי 2317 שנים אני מריח בעיה באוברקלוקינג. תנסה להוריד הכל, ואז לשחק. תחזור אלינו עם תוצאות
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר כן יש מאוורר הרגיל שמגיע עם הכרטיס מסך ולא נגעתי במהירות שלוואין אוברקלוקינג על שום חלקלא יכול להיות משהו אחר חוץ מהספק ? כי משחקים אחרים כן עובדים טוב.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים אז אולי זה כשל תוכנתי - חומרתי יענו דריברים.. אם זה במשחק מסויים כן. תנסה לעשות REINSTALL.. אם לא עוזר , תנסה לעדכן את הכרטיס מסך. לא חושב שזה משהו חומרתי פרופר..
פורסם 2008 במאי 2317 שנים בזמן הקריסה המחשב מיצר קובץ mini dump, כנס לתיקיה:C:\windows\minidumpותעלה את הקובץ לפינוח.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר עדכני את הדרייבר והתקנתי את המשחק מההתחלה וזה לא הסתדרובקשר לקובץ שאמרת אני לא מוצא לא קובץ כזה ולא תקייה כזאתאולי זה בשם אחר? כי גם הרצתי חיפוש ואין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.