עבור לתוכן

בקניית AMD4800 - EZCOOL 500W or THERMALTAKE 400W?

Featured Replies

פורסם

מה ממליצים?

8600GT

4800X2

250GB

צורב

זהו

מה מומלץ?

ועד כמה 400W THERAML TAKE שונה בין הגירסת PFC שלו לרגילה?

פורסם

לא זה ולא זה.

ציין בבקשה את התקציב שלך לספק בכותרת - אם אינך רוצה שהדיון ינעל ע"פ חוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

אין לי תקציב,

היה ספק ג'נרי ואפשר לשדרגו ב 60 ש"ח לטרמלטייק

וב 90 ל EZCOOL

מעדיף מה שיותר נמוך...

פורסם

כנראה אתה לא יודע, אבל EZCOOL היא מותג של חברת JSP שהיא חברה ג'נרית.

בקיצור, לא מומלץ...

פורסם

איזה סדרת EZCOOL ואיזה סדרת TT?

פורסם

כנראה אתה לא יודע, אבל EZCOOL היא מותג של חברת JSP שהיא חברה ג'נרית.

בקיצור, לא מומלץ...

אל סמך מה אתה קוטל את הספק? נכון שלא מדובר בספק כמו אנרמקס, קורסייר, אבל במחיר שלו הוא ספק-כוח לא רע בכלל אפילו מפתיע לטובה,

וזאת אני כותב לך מנסיון על הספק הזה.

פורסם

הוא יכול להיות ספק די טוב "ואפילו מפתיע לטובה" עד הרגע שהוא יקרוס, וכשהוא יקרוס היא יקח איתו את כל המחשב שלך.

אין לו תקן PFC כלומר הנצילות שלו נמוכה, ואין הגנות מפני עליית מתח.

כמובן שעל הקופסה רשום שיש לו הכל, אך אם תשים לב אתה תראה שרשום בצד שהכל "אופציונלי"...

פורסם

הוא יכול להיות ספק די טוב "ואפילו מפתיע לטובה" עד הרגע שהוא יקרוס, וכשהוא יקרוס היא יקח איתו את כל המחשב שלך.

אין לו תקן PFC כלומר הנצילות שלו נמוכה, ואין הגנות מפני עליית מתח.

כמובן שעל הקופסה רשום שיש לו הכל, אך אם תשים לב אתה תראה שרשום בצד שהכל "אופציונלי"...

קודם כל אם תבדוק בפורום טוב, תגלה שיש מישהו עם הספק הזה שמחזיק מחשב באוברקלוק עם כרטיס HD2900XT באוברקלוק!

והמשתמש הזה ותיק מאוד בפורום.

דבר שני, בעבודה שלי כבר היו המון קפיצות מתח ובעיות עם אל-פסק, ונחש מה? הספק EZCOOL העלה את המחשב כמו גדול.

וכמו שכבר אמרתי לתקציב שלו הוא שווה כל שקל, מה לעשות... לא לכולם יש אפשרות לקנות ספק ב-400-600 ש"ח.

פורסם

לא חייב ב400-600 ש"ח.

יש את הSEASONIC הגירסה הפשוטה ללא כל הפי'צרים שמתומחרת ב250 ש"ח +-.

ב200 ש"ח יש את הFSP 450PNR.

פורסם

חברות מצויינות! רק אין לי נסיון עם הדגמים האלו.

הנקודה שלי שספקי EZCOOL לא רעים בכלל ונותנים תמורה לכסף, וכל זה בניגוד לדעות השליליות על הספקים האלו.

למי שיש תקציב מאוד לחוץ אז זאת אופציה אחרונה מאשר לקחת ספק ג'נרי לחלוטין.

פורסם

בעצם מה שאתה אומר זה להמר על המחשב שלך בשביל לחסוך 10%~ ממחיר המחשב....

עכשיו בקשר להערה האחרונה:

למי שיש תקציב מאוד לחוץ אז זאת אופציה אחרונה מאשר לקחת ספק ג'נרי לחלוטין.

למי שיש תקציב לחוץ כנראה לא יהיה צורך בהספקים גדולים והוא יסתפק בספק 400W ג'נרי שתכלס נותן 250W במקרה הטוב. ועם זה אין שום בעיה.

אבל מי שיש לו צורך בהספקים גבוהים כנראה שילם על חומרה יקרה (יחסית) ואני לא מאמין שהוא יסכן אותה בשביל לחסוך אחוזים בודדים מהעלות הכוללת של המערכת כולה.

דבר נוסף, ספק זה לא רכיב שמחליפים לעיתם קרובות אלה רכיב שנשאר איתך (ברוב המקרים) למשך 2 מחשבים. והספקים האיכותיים נותנים אחריות ל4-5 בניגוד לספקים הזולים שנותנים בין 1-3. לכן כדאי להשקיע קצת יותר משום שההשקעה היא לאורך זמן.

פורסם

בעצם מה שאתה אומר זה להמר על המחשב שלך בשביל לחסוך 10%~ ממחיר המחשב....

נו באמת...? רוצים למכור ספק שיפוצץ לך את המחשב :s07:

אין מה לעשות השוק מתחלק לכמה קבוצות: ספקים ג'ינרים, ספקים מיינסטרים, ספקים איכותיים עם תקן 80+, ספקים מפלצתיים ל-QSLI ולמשוגעים עם כסף.

ובפעם האלף! הספק הזה עובד כמו סוס בעבודה שלי ותתפלא גם שקט, ויש פה בפורום חברים עם הספק הזה מרוצים.

ותסתכל בתמונה, לי הספק ממש לא נראה מעפן:

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים