עבור לתוכן

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - טריילר גרפי ריאליסטי מדהים- דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

לי לא יהיה זמן אני נוסע מחר לפיינטבול וניראה לי שאשב לשחק ביום שבת....

• תגובות 68
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מאיפה אני יכול להזמין באינטרנט את גרסת האספנים ?

פורסם

אהה לא יודע :-\ אני מקבל אותה מתנה כבטא טסטר מצטיין ::)[br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 12:08:06

כמה סופים יש לסטולקר CS? כבר ראיתי כששיחקתי בבטא אבל לא עד הסוף והנה ביוטוב אני רואה סוף אחר... קיצר מי שיודע משו שיתחלק במידע
פורסם

ושלי נאנס :xyxthumbs: והוא שמח :jump:

משחק פצצה אני אישית אהבתי (אבל המשחק שומר על הסטייל של קודמו עם הבאגים.)

פורסם

הגרסה הרשמית של המשחק (ה RETAIL באנגלית, ולא ה המפוקפקת BETA ברוסית...) עדיין לא יצאה...

ככה ש MAXIMSKV - אולי כי שיחקת ב BETA אז היו לך באגים..

פורסם

ידידי היקר שיחקתי הן בבטא והן בגרסאת הRETIAL פשוט הגרסא הרוסית יצאה ב22 לאוגוסט והאנגלית יצאה אתמול ;) ובידיוק אתמול קיבלתי את גרסאת האספנות שלי והיום אני מתקין אותה ומשחק :yelclap: אגב בסוף החלפתי לרוסית... ככה זה יותר טבעי :xyxthumbs: וגם יצא פאטץ' חדש שאותו אפשר להוריד מwww.stalker-game.com

הפאטץ' משפר את חויית המחשק בהרבה ומוריד את הבאגים הכי מעצבנים (לי למשל המשחק הפסיק לצאת באמצע...) אבל עדיין יש לאן לשאוף ושמעתי שמפתחים OBVILION LOST לCLEAR SKY :D

פורסם
  • מחבר

למה מוציאים פאץ' למשחק עוד לפני שיצא רשמית?

ובכלל, הביטא לא היתה אמורה לפתור את כל הבעיות הטכניות?

פורסם

מה? הרי הגרסא באנגלית הייתה צריכה לצאת אתמול! והגרסא הרוסית יצאה לפני הזמן בגלל שגנבו דיסק והפיצו אותו... אני אישית לא מבין כלום :screwy:

ואתה לא רוסי סיימון6... בטא צריכה לתקן באגים כבדים (לפחות בGSC...) ופאצ'ים מתקנים באגים קלים... הייה איזה 3-4 מקומות שאם היייתה מת עם משקל מסויים או עם רובה מסויים המשחק היה קורס. ויש גם מקום ליד בית חולים כזה שיש שם צלף ומקלען שניהם בלתי ניתנים להריגה את זה תיקנו בפאטץ'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים