פורסם 2008 במאי 2217 שנים שלם לכולםיש לי מעבד שני ליבות e6750ואני רוצה להחליף אותו למעבד של 4 ליבותאיזה מעבד של ארבע ליבות אתם ממליצים ליהבנתי שיש מעבד של ארבע ליבות שהוא מתחתם מהר ולכן הפסיקו למכור אותווגם יש לי לוח של אסוס p5k p35האם הלוח שלי טובהאם הוא תומך מעבדי ארבע ליבותאיזה מעבדים הלוח שלי תומך?תודה על העזרה
פורסם 2008 במאי 2217 שנים http://tms.co.il/product/3737אתה בטוח שבאמת תנצל אותו? מה השימושים שלך?הלוח שלך בסדר ותומך את כל המעבדים.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים מחבר השימוש לי בעיקר למשחקיםיש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512ושני גיגה זיכרוןתכלס עשיתי בדיקה לכרטיס מסך שלי עם התוכנה 3rdmarkוהתוצאות היו נמוכותואמרו לי שיש לי צוואר בקבוק בגלל המעבדתעזור לי
פורסם 2008 במאי 2217 שנים מה התוצאה שקבלת?אם באמת יש צוואר אז אוברקלוק יספיק.. אין צורך שדרוג ל-4 ליבות
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אחי התוצאה שלי בתוכנה היתה 11685אייך אני עושה ocהאם הכרטיס מסך שלי תומך בזהומה זה עושה לכרטיס מסךיש לי כרטיס מסך ממש חדש ואני פוחד לעשות oc כי אני לא רוצה להרוס את הכרטיס מסךתעזור לי
פורסם 2008 במאי 2317 שנים השימוש לי בעיקר למשחקיםיש לי כרטיס מסך 9800 gtx 512ושני גיגה זיכרוןתכלס עשיתי בדיקה לכרטיס מסך שלי עם התוכנה 3rdmarkוהתוצאות היו נמוכותואמרו לי שיש לי צוואר בקבוק בגלל המעבדתעזור ליאחי יש לך מערכת מספיק טובה למשחקים.בלי קשר לתוצאה, מה הביצועים במשחקים?ועל איזה הגדרות אתה שם אותם?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר יש לי ספק של enermax liberty 500 wואני משחק על הרזולוציות הכי גבוהותמה יכולח להיות הבעיה שהתוצאה נמוכהפה באתר שלכם בפורום של הכרטיס מסך אמרו לי שזה בגלל הבעבדאז אני כבר לא יודע ממזה זה נובע
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר אחי אם לא המעבד מביא לי תוצאה נמוכה אז מה כן יכול להיות הבעיה שבגללה אני מקבל תוצאה נמוכה
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר אחי אני חייב עזרהאולי אני צריך לשנות משהו בתוכנה כדי לקבך תוצאה יותר גודלהתעזור ליאני רוצה לסדר את זהאני רוצה להחליף את החלק שעושה לי צוואר בקבוקתודה
פורסם 2008 במאי 2517 שנים אחי התוצאה שלי בתוכנה היתה 11685אייך אני עושה ocהאם הכרטיס מסך שלי תומך בזהומה זה עושה לכרטיס מסךיש לי כרטיס מסך ממש חדש ואני פוחד לעשות oc כי אני לא רוצה להרוס את הכרטיס מסךתעזור ליהתכונו שתעשה OC למעבד לא לכרטיס מסך, למרות שגם לכרטיס מסך אפשר. בשביל זה אתה צריך קירור יותר איכותי מזה שבא עם המעבד. חוץ מזה הספק שלך בסדר גמור.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר השאלה מה הבעיה באמתמה יכול לגרום לתוצאה נמוכהיכול להיות שהיתי צריך לשנות משההו בתוכנהפשוט לא שיניתי כלום והרצתי אותה ככהעזרה
פורסם 2008 במאי 2617 שנים כנראה שזה במעבד.מבחינת הכרטיס היית מקבל ציון גבוה יותר, אך המעבד צריך לשתף איתו פעולה כדי שהוא יוכל לתפקד כמו שצריך.עכשיו, המעבד שלך הוא בעל יכולות המהרה גבוהות, כך שבהמהרה קלה אתה משיג עוד כח עיבוד גדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.