עבור לתוכן

DFI Lanparty DK P35-T2RS ואוברקלוק

Featured Replies

פורסם

יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...)

הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)

פורסם

אם אתה מחפש OC מקסימלי עם מרובע ליבה הDFI מנצח בלי ספק..

אם אתה חושש מהקירור..בהפרש המחירים אתה יכול לקנות קירור לגשר הצפוני...

פורסם

DFI+Thermaltake Extreme spirit

שילוב שהביא ללא מעט שיאים על לוחות P35.

פורסם
  • מחבר

לא, הולך לשבת עליו E7200 וזיכרונות MUSHKIN PC6400 HP2(צ'יפים D9)

נקווה שהשילוב הזה יביא אותי לפחות ל500FSB :)

פורסם
  • מחבר

יש לי תקציב מוגבל לזיכרונות, אני יודע ש1000MHZ סביר להניח שהם יעשו גם אם אני לא אקבל איתם D9GMH, אבל אם כן... אני אגיע איתם לפחות ל1066 או אולי יותר...

פורסם

הריפר 1066MHZ כן משתמשים במיקרון D9, הזמנתי לי קיט של 2 ג'יגה, אני מחכה כרגע שהוא יגיע....

אתה יכול גם לשקול את הריפר 800MHZ CL4 שמגיעים עם מיקרון/פרומוס (הגרלה), אבל 1066 הם עושים בקלות בכל מקרה.

פורסם

מדובר במותק של לוח לאוברקלוק, וה-7200 הוא מעין ממשיך ל-E4300 בתור מעבד תקציבי החביב על האוברקלוקרים, רק שהוא מיוצר על בסיס 45nm מה שהופך אותו לחיית אוברקלוק. בקיצור, המערכת הזאת תשבור שיאים. שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

המערכת לא תשבור שיאים, האיש שמחזיק במערכת ישבור שיאים :)

זה מה שקרה בפעם האחרונה שניסיתי לעשות אוברקלוק :P :

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=870

הריפר 1066MHZ כן משתמשים במיקרון D9, הזמנתי לי קיט של 2 ג'יגה, אני מחכה כרגע שהוא יגיע....

אתה יכול גם לשקול את הריפר 800MHZ CL4 שמגיעים עם מיקרון/פרומוס (הגרלה), אבל 1066 הם עושים בקלות בכל מקרה.

לא דיברתי על הריפר, דיברתי על המשקין האלו :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820146673&Tpk=996533

שזה מה שקניתי, אני מקווה שהם יגיעו עם D9GMH...

מקווה מאוד :D כי פשוט כל הדגמים שיש בהם D9 על בטוח נגמרו בNEWEGG(חוטפים אותם)

פורסם

הפעם תעשה את זה עם קירור ראוי לשמו, אחרת הוא יגביל אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים