עבור לתוכן

GEFORCE 4 WITHOUT HEATSINK???

Featured Replies

פורסם

אני מצרף תמונה של ה 4 MX 440 החדש. איך זה שהוא עובד מהר יותר אך ללא גופי קירור לזיכרונות. בהשוואה ל 3 שעליו יש לעיתים פלטות שלמות לקירור (ראו הכרטיס של LEADTEK) על ה 4 יש רק מאוור בלבד. אפא ההיגיון???

פורסם

אני מצרף תמונה של ה 4 MX 440 החדש. איך זה שהוא עובד מהר יותר אך ללא גופי קירור לזיכרונות. בהשוואה ל 3 שעליו יש לעיתים פלטות שלמות לקירור (ראו הכרטיס של LEADTEK) על ה 4 יש רק מאוור בלבד. אפא ההיגיון???

גם הBlorb והקריסטל אורב הם לא בדיוק היטסינקים..

פורסם
  • מחבר

לא ממש... יש להם גוף קירור הבנוי סביב המאוור (בערך) ופה יש כמעט רק מאוורץ ןגם אם יש רק BLUEORB יש היטסנקים על הזכרונות.

פה יש מצב של כרטיס שרץ במהירות מעבד + זיכרון גבוהים יותר וכמעט ללא גופי קירו, איך?

פורסם

לא ממש... יש להם גוף קירור הבנוי סביב המאוור (בערך) ופה יש כמעט רק מאוורץ ןגם אם יש רק BLUEORB יש היטסנקים על הזכרונות.

פה יש מצב של כרטיס שרץ במהירות מעבד + זיכרון גבוהים יותר וכמעט ללא גופי קירו, איך?

מיקרון יותר נמוך?

הנדסה משופרת?

פורסם

אולי אלא זכרונות שמתחממים פחות........

הרי גם ככה זכרונות בקושי מחממים והכרטיס הזה לא מיועד לגיימרים רצינים אני מבטיח לך שעל הטיטניום יהיו היטסינקים

פורסם

לפי מה שראיתי ה 3 ti יותר חזק מה 4 mx כי הוא בין החלשים חכה לטיטניום בטוח שעליהם יהיו היטסינקים ויכול להיות שפיתחו זיכרונות שלא צורכים קירור כי חום שלהם לא חזק במיוחד אפילו שלא ממש ניראה לי

פורסם

מה הלחץ ? מה הקטע ? יש כרטיסי ג'י טי אס עם היטסינקים על זכרונות, אז ?

פורסם

ממש לא קריטי, לדעתי.

פורסם

נכון..

פורסם

דוגמה קיצונית:

ATi Radeon 8500 Retail defult clock - 275Mhz core and 550Mhz memory ללא גופי קירור על הזכרונות...

פורסם

נכון...

;D

פורסם

היטסינקים על הזכרונות זה סתם בולשיט אחד גדול ברוב המקרים

תגעו בזיכרונות שלכם בזמן משחקים - הם לא חמים...

פורסם

לא תמיד נכון...

פורסם

היטסינקים על הזכרונות זה סתם בולשיט אחד גדול ברוב המקרים

תגעו בזיכרונות שלכם בזמן משחקים - הם לא חמים...

נכון מאוד, זכרון הוא רחיב אלקטרוני שבנוי בצורה כזאתי, שהוא בכלל לא אמור להתחמם, גם כאשר עושים לו המהרה, היות והדבר תלוי בדברים אחרים, וביכולת של הצ'יפ עצמו בלי שום קשר לחום, שאמור להיווצת ע"י מהירות. ולמי שלא מאמין הנה ציטוט מכתבה לגבי המהרת זכרונות של כרטיס מסך שנכתבה בAnandtech:

Unlike pushing the GeForce2 MXs core, you cannot simply tack a heatsink on your memory and expect it to be able to overclock an additional 15%. While we have even seen companies attempt to use RAM heatsinks as an overclocking tool, the nature of todays SDRAM as a device that works much like a capacitor prevents heat from being the primary limitation when it comes to overclocking potential.

הדברים לקוחים מהכתבה "Overclocking the Geforce 2 MX", והדברים הנאמרים לגבי זכרון תקפים גם לגבי כל זכרון(כולל DDR, שזה למעשה זכרון SDRAM מהרבה בחינות). למי שמעוניין, הכתבה המלאה:

http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1268&p=1

פורסם

בגלל זה הגעתי עם הmx400 שלי ל250 בזיכרון.........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים