עבור לתוכן

מסך למשחקים, סרטים ועבודה רבה באינטרנט 2000 ש"ח לא Dell 2007

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך שישמש למשחקי FPS מהירים, סרטים מדי פעם, וסתם גלישה..

לדעתי בעיקר משחקים אבל שזה לא יפגע באיכות הצבעים ובזוויות הצפייה.

תקציב כ 2000 ש"ח.. עד עכשיו הייתי נעול על ה dell 2007FP אבל אין אותו בשום חנות.

מה אתם ממליצים? לדעתי לא יותר מ 22".. גדול מדי.

פורסם

דווקא יש את הדל צריך לדעת איפה לחפש רק,אם נעול עליו אני יכול להגיד לך מהיכן אני קניתי לפני מספר ימים ועוד אחרים

פורסם
  • מחבר

מאיפה?

אם מנקסטופ זאת בעיה כי הם רוצים כסף לפני שהם בכלל מביאים את זה מחו"ל.

פורסם

אני קניתי מ TMS הגיע תוך יומיים,זה היה האחרון מאותו משלוח אבל נאמר לי שיום שלישי (אתמול) היו אמורים להגיע עוד 10-15 יחידות.תרים להם טלפון ותשאל לא נראה לי שיגידו לך סתם

פורסם
  • מחבר

אני דיברתי איתם ביום שני ואמרו לי שאין להם ולא אמור להגיע. מוזר.. אני אנסה שוב.

פורסם

למשחקי FPS מהירים, הייתי דווקא ממליץ על מסך TN גדול

פורסם
  • מחבר

רוב האנשים דווקא אמרו לי להתרחק מ TN.

פורסם

TN זהו באמת הפאנל העלוב ביותר, אבל הבנתי שיש בו הכי פחות מריחות, ולכן הוא טוב למשחקים.

לסרטים ולקריאה באמת עדיף S-IPS/PVA

אם לא ה2007, יש איזה LG שראיתי באחד האשכולות האחרונים

פורסם

TN זהו באמת הפאנל העלוב ביותר, אבל הבנתי שיש בו הכי פחות מריחות, ולכן הוא טוב למשחקים.

לסרטים ולקריאה באמת עדיף S-IPS/PVA

אם לא ה2007, יש איזה LG שראיתי באחד האשכולות האחרונים

אתה מדבר מניסיון?

למה לפיליפס ולדל שהם S-IPS יש מריחות? לVP930 יש מריחות?

חלאס עם השטויות.

להכל עדיף פאנל איכותי יותר (מלבד אלו שצריכת חשמל קריטית להם).

לגבי הLG, לא קראתי עליו אף ביקורת. אבל ראיתי כאן חוות דעת של מישהו שאמר שהוא לא כל כך מתאים למשחקים מהירים. שווה לבדוק את העניין.

פורסם

להכל עדיף פאנל איכותי יותר (מלבד אלו שצריכת חשמל קריטית להם).

מלבד אילו שהתקציב קריטי להם.

פורסם

לפאנל TN בדרך כלל יש זמני תגובה עדיפים על אלו של הפאנלים ה"איכותיים" יותר ולכן מסכים מבוססי TN נחשבים טובים למשחקים מכיוון שכל המגרעות שלהם לא מפריעות למשחק שוטף.

פורסם

מלבד אילו שהתקציב קריטי להם.

טוב זה כבר ברור מאליו.

אני מניח שהמצב של הקונה בר משגת לכל המסכים.

לדוגמא במחשב נייד סוג הפאנל קריטי, פאנל איכותי יותר יצרוך יותר חשמל ויקצר את זמן העבודה עם הנייד.

לפאנל TN בדרך כלל יש זמני תגובה עדיפים על אלו של הפאנלים ה"איכותיים" יותר ולכן מסכים מבוססי TN נחשבים טובים למשחקים מכיוון שכל המגרעות שלהם לא מפריעות למשחק שוטף.

שוב פעם השטויות האלו. אתה היית צודק אם היית אומר את זה לפני שנתיים. כרגע הנתון לא ככה.

כבר אמרתי קודם, ושוב. ל2007FP/WFP, לפילפס, לVP930 יש זמני תגובה איטיים שאתה יכול להגיד לי שהם מפריעות לך?

פורסם

לדוגמא במחשב נייד סוג הפאנל קריטי, פאנל איכותי יותר יצרוך יותר חשמל ויקצר את זמן העבודה עם הנייד.

שטויות. זה לא כזה הבדל, כמו למשל כרטיס מסך חזק. ובכל זאת יש ניידים עם כרטיסים חזקים. זה רק עניין של תחרות מחירים.

פורסם

שטויות. זה לא כזה הבדל, כמו למשל כרטיס מסך חזק. ובכל זאת יש ניידים עם כרטיסים חזקים. זה רק עניין של תחרות מחירים.

אתה מוכן להביא טיעונים שתומכים במה שאתה אומר?

אני ראיתי שמסך בעל פאנל IPS (שצורך יותר מVA) צורך למסך 20'' 80WATTS. בעוד TN, רק 40WATTS.

אז למחשב נייד תוריד כמה WATTS בגלל הגדלים אבל בכל זאת תקבל שIPS צורך מTN.

פורסם

אתה מוכן להביא טיעונים שתומכים במה שאתה אומר?

אני ראיתי שמסך בעל פאנל IPS (שצורך יותר מVA) צורך למסך 20'' 80WATTS. בעוד TN, רק 40WATTS.

אז למחשב נייד תוריד כמה WATTS בגלל הגדלים אבל בכל זאת תקבל שIPS צורך מTN.

לא אמרתי שהוא לא צורך יותר מ-TN, אלא שההבדל במחשבים ניידים יהיה זניח. אין מה להשוות מספרים של מסכים שולחניים (אגב, מאיפה הבאת אותם?) למספרים של מחשבים ניידים, כי כל המחשב הנייד כולו לא צורך יותר מ-30W, גם בזמן מאמץ. צריכת החשמל של המסך במחשב נייד יורדת פלאים, בעיקר משום שמשתמשים בתאורה אחורית חלשה משמעותית מאשר במסך שולחני.

אני מדבר מניסיון של אחד שיש לו מחשב נייד עם מסך IPS, ושהשווה את זמן הסוללה למחשבים מקבילים ללא IPS, והפלא ופלא, ההבדלים לא כאלה גדולים. מצד שני, כשאתה משווה זמן סוללה של איזה GEFORCE 8600GT לזו של GMA950, אתה יכול בקלות להגיע ל-30% הבדל.

הנקודה החשובה יותר שאני מנסה להעביר, היא שגם אם ההבדל היה באמת גדול, זו לא הצדקה לא לייצר ניידים עם מסכי IPS (או VA), כי יש כאלה שעוד שעה בזמן סוללה הרבה פחות חשוב להם מאיכות המסך שלהם.

אחרת בוא נייצר רק מחשבים בגודל 10" עם מעבדי Celeron Ultra-Low Voltage שרצים ב-800MHZ, ונצמיד להם סוללת 14 תאים שבולטת מאחורה ומלמטה, ונקבל זמן סוללה של 17 שעות.

הסיבה היחידה היא שאין יותר מסכים איכותיים במחשבים ניידים היא אותה סיבה שאין יותר אותם (כמעט) בגדלי 17"-20". היצרנים חושבים רק על הוזלת מחירים ע"י הוזלת עלות הייצור, ומגיעים לסטנדרטים חדשים של עליבות. מסך TN ממוצע במחשב נייד הוא עלוב גם ביחס ל-TN שולחני. זאת אחת הסיבות ש-90% מהם באים עם ציפוי מבריק - הוא איכשהו עוד מסתיר את זה במבט ראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים