עבור לתוכן

מסך חדש שקניתי, לא מתנהג כמו שצריך - למה ?

Featured Replies

פורסם

ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט

(PCHARDWARE.co.il)

וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם)

דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC

יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2.

המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים.

אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר

שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד.

כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ.

בנוסף, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע אליה היא 1280 על 1025, כאשר ידוע לי שהמסך שקניתי מסוגל ליותר מזה

(עד 1200X1600) וכאשר הוא ברזולוציה המקסימלית שלו, הוא מוריד את עומק הצבע מ 24 ל 16 ביט.

ברצוני לנצל את מלוא יכולות המסך שלי, תדר רענון מקסימלי, ורזולוציה מקסימלית (בשביל זה קניתי אותו) עם עומק צבע איכותי.

(מכיוון שאני עוסק בגרפיקה ממוחשבת)

אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי להגיע להישגים אלו.

אם מה שצריך לעשות הוא להחליף כרטיס מסך, ארצה לדעת אם אפשר, כמה צריך יהיה להשקיע בכרטיס מסך שיספק את צרכי

(שהם עבודה בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, פריהנד, 3Dstudio max, הצגת סרטים, ולפעמים גם משחקי תלת מימד כבדים..)

נתונים נוספים על המחשב שלי :

פנטיום 3, 550.

128 זכרון RAM, נראה לי שזה SDRAM (אני לא בטוח, כי לא אני קניתי את המחשב, הוא מהעבודה)

מערכת הפעלה WIN XP PRO.

נ.ב. האם ניתן לברר דרך WINDOWS איזה סוג זכרון יש לי, ואיזה לוח אם בדיוק, ולמצוא מידע נוסף על הרכיבים הפנימיים

של המחשב שלי ?

תודה מראש

פורסם

א. המסך פה לא אשם, יש לך כרטיסי מסך חלשים שלא מתאימים ל DIRECTX 8.1

ואין להם דרייברים כאלו.

אני במקומך הייתי עושה איזה פורמאט, מחליף לחלונות 98 ומתקין DX 8.0 עם הדרייברים הכי חדשים לכ. מסך שלך, ונהנה מתיפקוד נורמאלי של הכ. מסך.

פורסם

אם אתה עובד בעבודות גראפיות כדאי לך לקנות כרטיס יותר נורמלי מזה הכרטיס הזה ממש ישן וממש לא מתאים לעבודות כאלה ...

וזה באמת אשמת הכרטיס פה הוא ישן מאוד ולא תומך ברזולוציות גבוהות

הזכרון שלך הוא SDR לP3 יש רק סוג אחד של זכרון שהוא SDR...

ואם אתה מחליף כרטיס מסך כדאי שתוסיף עוד איזה 128 מגה אתה תראה את השיפור!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים