עבור לתוכן

קיבלתי את המסך 2007WFP -איזה בדיקות לעשות לו? צריך את עזרכתם בדחיפות!

Featured Replies

פורסם

הגיע אליי המסך הוא מדהים ביופי והגיע בזמן ובקרטון ענק והכול בסדר.. עכשיו תגידו איזה בדיקות אני צריך לעשות לו עם איזה תוכנות??

צריך את עזרכתם דחוף![br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 17:26:30

חברה בדקתי פיקסלים עים התוכנה DBP ולא מצאתי ברוך השם.. אבל בנוגע לצבעים ומריחות איך אני בודק? שמתי לב שכשאני מסתכל על המסך מהצדדים הוא נהיה לגמרי סגול זה נורמלי?<

ובכלל יש גוון סגול בצד ימין..

מה לעשות כדי לבדוק?

פורסם

תבדוק את אחידות התאורה על רקע שחור ולבן. זה הכי חשוב.

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה?

הורדתי תתכונה checkemon- עכשיו לחצתי על כול האופציות שם אבל מה בעצם אני אמור לבדוק?

פורסם

זה שיש סגול בראיה מהצד זה מצויין.זה אומר שהפאנל IPS.אם כשאתה שם רקע שחור אתה לא רואה עיוותים חזקים בצדדים אז הכל מצויין.אגב מאיפה קנית ובכמה אם אפשר לשאול?

פורסם
  • מחבר

2100 כולל משלוח עד הבית קניתי מTMS...

הצבע הסגול די מציק אבל רק בראייה מהצד.. ויש גם סגול שאני שם אתר או כול דבר בעצם במסך לבן...עכשיו הורדתי את התוכנה..

checkemon ויש בה הרבה אופציות עכשיו אני ישמח אם תגיד לי מה עושה כול אחת ומה אני אמור לראות בכול אחת מהם? כי פשוט יש מלא אופציות ואני לא יודע מה לחפש בכול אחת

פורסם

הסגול לדעתי אמור להופיע רק על רקע שחור ומזויות קצה,לא כאלו שבאמת תצפה בהם ביום יום

אגב אני הורדתי את SOFTMCCS ולא ממש יודע איך לכייל איתה,בעיקר את נושא הנקודה הלבנה

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה כמו שאמרת רק כאשר אני מסתכל מהצד או מלמעלה אז המסך נהיה בהיר וסגול במיוחד מצד ימין,אבל אם מסתכלים טוב גם בשימושים במסך לבן יש סגול בקטנה אבל יש.

הסגול לדעתי אמור להופיע רק על רקע שחור ומזויות קצה,לא כאלו שבאמת תצפה בהם ביום יום

אגב אני הורדתי את SOFTMCCS ולא ממש יודע איך לכייל איתה,בעיקר את נושא הנקודה הלבנה

מה זאת אומרת לכייל? ואני גם צריך את זה?

בקיצור אשמח לקצת עזרה במיוחד על שאלותיי מלמעלה בקשר לתוכנה checkemon.

פורסם
  • מחבר

1)אה אוףף לא יודע לי זה מציק אבל אולי זה קשור גם למחשב הגרוטאה והכרטיס מסך?שנראה לי שהוא בכלל מובנה על הלוח..

2)אגב עוד שאלה עוד לא אמרתם לי מה לבדוק בכול אחת מהבדיקות בתוכנה checkemon אבל בבדיקה ששמה POWER SUPLY יש מין מסך שחור ועליו ריבוע לבן שמהבהב עכשיו שהריבוע הלבן מופיע אני רוצה מן קו כזה כול פעם בתוכו משהו מוזר..

3)עוד משהו שאני מפעיל סדרות האנשים נראים די אדומים.. למרות שהם לא באיכות הכי גבווהה ..

4)איך אני בודק אם אני צריך כיול וגם איך עושים את זה..?

[br]פורסם בתאריך: 22.05.2008 בשעה 19:25:16

???

אשמח בבקשה לתשובות ועזרה..

פורסם

דולב, יש לך אזהרה ראשונה על הקפצה. קרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים