עבור לתוכן

כמה אתם משלמים לבזק (תשתית) ?

Featured Replies

פורסם

אם אתה מחייג לשרתים של 012 אז אתה תקבל פינגים טובים , אם לשרתים של 013 , אתה תקבל חרא פינגים

פורסם

היום עשיתי 4 מגה ב 60 שקל בבזק בילאומי ו 80 שקל בבזק.

פורסם

איך קיבלת ב-60?

הציעו לי ב69

פורסם

אין פה נוסחת קסם, נציגה מציעה מחיר, אתה מבקש להוריד. בהתחלה היא תגיד לא, אתה מתעקש, היא תבקש אישור להוריד מחיר ואחרי שתי דקות תקבל אותו!

תמיד יש מחיר מינימום שלא מציעים אותו בתור התחלה, אלא אם כן ממש דפקו אותך ואתה מקבל מחיר מוזל ביותר כפיצוי, ולאף אחד אין בעיה להגיע למחיר הזה.

פורסם

אני משלם בבזק בנילאומי 2.5 מגה ב60 שח לחודש

פורסם

אז אתה משלם ביוקר, אני משלם 45 על 2.5

פורסם

אז אתה משלם ביוקר, אני משלם 45 על 2.5

כי אני מנוי חדש רק לפני 3 חודשים עברתי

פורסם

לפני שבועיים הסתיים לי המבצע 55 ש"ח על 2 מ"ב, התקשרתי לבזק לחדש את המבצע, ומייד בתחילת השיחה הודעתי שאני משלם 55 ש"ח וכך גם אני אמשיך לשלם! המוקדנית הסכימה ללא כל בעיות לחדש את המבצע לשנה נוספת תמורת 55 ש"ח, האמת שאני התפלאתי ושאלתי אותה "מה? את לא מתווכחת איתי?" חחח... היא צחקה. כל שנה הם מוציאים את המיץ אני צריך לאיים עליהם שאני עובר להוט ורק אז הם נרגעים ומתפשרים.

פורסם

לפני שבועיים הסתיים לי המבצע 55 ש"ח על 2 מ"ב, התקשרתי לבזק לחדש את המבצע, ומייד בתחילת השיחה הודעתי שאני משלם 55 ש"ח וכך גם אני אמשיך לשלם! המוקדנית הסכימה ללא כל בעיות לחדש את המבצע לשנה נוספת תמורת 55 ש"ח, האמת שאני התפלאתי ושאלתי אותה "מה? את לא מתווכחת איתי?" חחח... היא צחקה. כל שנה הם מוציאים את המיץ אני צריך לאיים עליהם שאני עובר להוט ורק אז הם נרגעים ומתפשרים.

בבזק (תשתית) או בזק בינלאומי (ספקית)?

פורסם

בבזק (תשתית) או בזק בינלאומי (ספקית)?

דיברתי על בזק תשתית! ואגב: לפני מס' ימים חידשתי חוזה עם ספקית בזק בינלאומי ב-39 ש"ח למשך שנה, בתחילה היא דרשה להעלות לי ל45 ש"ח אז אמרתי שאני יחשוב אם זה בכלל מתאים, הם חזרו אלי באותו יום עם הצעה של 39 ש"ח כולל אנטי וירוס חינם לשנה.

פורסם

DoR TnT, תערוך את ההודעה שלך (ראה ה"פ).

התעריפים של בזק (התשתית ::)) נקבעים ע"י משרד התקשורת. כל שינוי תעריף או מבצע שהם רוצים לעשות צריך לעבור אישור של ועדה, דבר שלוקח בדר"כ כמה חודשים.

פורסם

DoR TnT, תערוך את ההודעה שלך (ראה ה"פ).

התעריפים של בזק (התשתית ::)) נקבעים ע"י משרד התקשורת. כל שינוי תעריף או מבצע שהם רוצים לעשות צריך לעבור אישור של ועדה, דבר שלוקח בדר"כ כמה חודשים.

יכול להיות שהתעריפים הנקבעים ע"י משרד התקשורת הם ללקוחות חדשים, כי לי הם תמיד מורידים (ע"פ רוב אחרי קצת איומיום שאני עובר להוט), או שפשוט משרד התקשורת הוא אצלם רק על הניר!?

פורסם

יש חבילות שזה המחירים ויש קריטריונים של איזה הטבות מותר לתת ללקוח בשימור.

בנוסף יש את המחיר להתחייבות ויש את המחיר בתום ההתחייבות או ה"מבצע" (שזה שם אחר לחבילה), שהוא בדר"כ גדול באופן לא פרופורציאונלי. אבל זה משהו שכל חברות האינטרנט עושות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים