עבור לתוכן

כמה אתם משלמים לבזק (תשתית) ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

המבצע שלי עומד להסתיים, 2M ב69 (+ 39 לבזק בינלאומי), והוצע לי רק משהו שנראה לי לא סביר:

אותה מהירות באותו המחיר , עם התחייבות לשנתיים, ועם התחייבות רק לשנה ב 5 ש"ח נוספים.

2.5M ב 79.9... נראה לכם נורמלי?

תודה...

פורסם

זה נורמלי. זה מה שאני משלם ל-2.5 מגה. 40 ש"ח לשלושה חודשים ואז 79.90.

פורסם

גם אני בעוד כ4 חודשים יתחיל לשלם 79.90 עבור 2.5M

פורסם
  • מחבר

אם אתה משלם 40 ל3 חודשים ו 79.9 ל9 החודשים הנוספים, זה יוצא לך 69.92 לחודש בחישוב שנתי...

זה ב10 ש"ח זול ממה שהציעו לי בשביל 2.5 (79.9 לכל הדרך עם התחייבות עד לימי המשיח)...

פורסם

נו מה אתה עושה צחוק 10 שקל.

זה תלוי מתי הוא עשה איזה מבצע היה באותו הזמן .

תחכה אולי קצת שיתחילו מבצעים .

למרות שלא נראה לי היו מבצעים בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

לא מוכן לוותר על חצי שקל לעושקים האלה שנותנים לי שירות רע וכל מעיינם הוא לחלוב את הצרכן הממוצע...

וכמה אתם משלמים לבזק בינלאומי עבור 2.5, אם אנחנו כבר בשוונג... :) ?

פורסם

מחיר יקר יחסית! אני משלם לבזק 75 ש"ח לחבילה של 4MB, בהתחייבות לשנה.

וזה בלי יותר מדי בלאגן, סך הכל אמרתי לנציגה שאם לא מסכימים למחיר, שינתקו אותי וישר קיבלה אישור. אני מכיר כאלה שמשלמים גם פחות.

פורסם
  • מחבר

נשמע מצוין...

אני כבר איימתי פעם להתנתק. נפלתי על מישהו שלא שם בכלל, אמר לי שאם אדוני רוצה להתנתק, ובכן שיתנתק...

פורסם
  • מחבר

ההצעות של בזק משתנות מנציג לנציג, או שזה מיום ליום...

היום בסופו של דבר הציעו לי 2.5 עם התחייבות לשנה, ב 40 שח לשלושת החודשים הראשונים ו79.9 לשאר (ועם נתב חינם, יש לי כבר אחד, אבל טוב...), מה שיוצא מה שאני משלם עכשיו ל2.

בבזק בינלאומי אבל הנציג לא רצה לשמוע כלום, 2.5 זה 49.9, ואין, ככה זה... שיהיה, אין לי כוח להתווכח איתם יותר.

פורסם

היום הציעו לי בבזק 4 חודשים ב45 שח ולאחר מכן 90 שח לשמונה חודשים לארבע מגה, למרות שנראה לי שהיא טעתה כי לפי הפרסומים המבצע הוא לשלושה חודשים 45 שח. ובממוצע זה יוצא יפה מאוד, 75 שח לחודש.

שמח וטוב לב התקשרתי לבזק בינלאומי חשבתי שאת האגוז הקשה לפיצוח (בזק), ריסקתי!

חשבתי שהם יציעו לי ארבע מגה במקסימום.. 60... ואולי אני אצליח להוריד אותם

אבל לא... הציעו לי 70 וב"שימור לקוחות" ש"הועברתי" אליו הוצע לי גם 70 ופשוט ניתקתי.

זה ממש מעצבן, מילא המחירים של בזק הם יחסית הגיוניים אבל בזק בינלאומי ממש לא. זה ממש עושה חשק להתנתק מהם ולהצטרף למבצע של 012.

פורסם
  • מחבר

גם לי הציעו את החבילה ב 75 ש"ח ל4M בחישוב שנתי, אבל הייתי זהיר והקדמתי תרופה למכה: הייתי בטוח שבב"ב זה יהיה לפחות 70 על 4 מגה, מה שיוצא הרבה פחות משתלם לכל העסק.

אפשר תמיד לאיים להתנתק, אבל ממה ששמעתי על הספקים האחרים פשוט אין לאן ללכת!

זו דרך לא קלה, מייזעת ומלאת מיכשולים, לגלוש בארצנו... :)

פורסם

שימו לב, מי שלוקח נתב חינם בבזק מתחייב לשנתיים להשאר בתשתית הADSL של בזק ובמהירות של לפחות 2.5 מגה...

פורסם

מישהו יכול לומר מי הן הספקיות שכדאי להתרחק מהן מבין

013 NETVISION

012

קוי זהב

קוי זהב אני יודע שכנראה יש איתם בעיות אבל על השאר אני לא יודע. בכל אופן כרגע 012 מציעים את המחירים ההכי אטרקטיביים.

פורסם

012 וקווי זהב זה אותו דבר.. תתרחק

הכי נורמליים כרגע זה בב"ל..

אבל כל חמש דקות זה משתנה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המחירים הם כוללים מע"מ??

אני שבוע שעבר הגדלתי ל2 וחצי התחייבות לשנה ב60 שקל כולל מע"מ בנוסף לזה קיבלתי גם ראוטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים