פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר א. יש פה מישהו שבדק את המסך הזה על קונסולה?ב. חבר שלי אמר לי שהאחריות של KSP היא חרא, מה אתם אומרים?האם ישנו מסך עם נתונים דומים/יותר טובים במחיר דומה?(20-22 אינץ', איכות שלא יורדת מזה והכי חשוב - תמיכה ב-HDMI).שוב תודה.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים אני יכול להעיד שקניתי מסך CMV מ KSP- היה בו פיקסל שרוף והמסך הוחלף לי במקום ברגע שבאתי להחליפו.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים אני באמת לא מבין למה לא תחסכו יותר ותקנו לפחות טלוויזית 32 במקום מסך מחשב קונסולות כמו ה360 והPS3 מצריכות מסך גדול לקבל את מרב ההנה מהקונסולה במסך 22 תשבו קרוב ובלי הנוחות של מסך גדול
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר זה העניין, אני מעוניין לקנות גם מסך מחשב אז למה לי כל הבלאגן...אני קונה את שניהם כמסך אחד, חבר שלי קנה מסך של KDF או משהו כזהוהוא חיבר את ה-PS3 והמחשב שלו ביחד והוא מעביר ערוץ במסך כל פעם שהוא רוצה לעבור מאחד לשני - זה מה שאני מחפש!
פורסם 2008 במאי 2417 שנים אומנם אני לא יודע איזה מסך להמליץ לך, אבל..אתה לא צריך hdmi במסך. מספיק חיבור dvi עם תמיכה בhdcp. זה בדיוק אותו דבר רק שלא מעביר קול מה שגם ככה אם אין למסך רמקולים אז זה לא משנה.באותה מידה אתה גם יכול לחבר בvga עם הכבל הרשמי של מיקרוסופט.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים זה העניין, אני מעוניין לקנות גם מסך מחשב אז למה לי כל הבלאגן...אני קונה את שניהם כמסך אחד, חבר שלי קנה מסך של KDF או משהו כזהוהוא חיבר את ה-PS3 והמחשב שלו ביחד והוא מעביר ערוץ במסך כל פעם שהוא רוצה לעבור מאחד לשני - זה מה שאני מחפש!מניסיון שלי זה פשוט לא מספיק נוח למסך מחשב אין שלט וכל פעם שצריך להשתמש בקונסולה המחשב מנוטרל גם מבחינת הגודל זה ברירת מחדל אני בתקופה של חיסכון אבל אם לא הייתי מתקמצן הייתי קונה מסך 32 לWII שלי כי 20 או במקרה שלך 22 זה קטן לקונסולה
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר כן חשבתי על זה...טוב, אני לא סגור על הקנייה כי אני שוקל לחסוך את הכסף.בכל מקרה תודה שעזרתם לי, אעדכן אתכם אם בכל זאת עניין המסך יתקדם.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים אני ממליץ לך מניסיון לחשוב על זה באופן רציני אם הייתי יכול לחזור אחורה בזמן הייתי קונה 32 למשחקים כולל הWII והמחשב וסרטים ואיזה מסך פשוט רק לאינטרנט
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מסך 32" עולה המון, וגם אי אפשר לשים אותו בחדר נגיד. לדעתי מסך 22" זה מספיק נוח וגדול (ומדבר מישהוא שמסתדר כבר 3 שנים עם מסך 15"..)אלון
פורסם 2008 במאי 2517 שנים שב בשקט קרירין..המסך אולי 15", אבל הוא טוב.ושיחקתי בו משחקים כמו call of duty 4 וAC בלי בעיה..אלון
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר טוב אז ככה...כנראה שאני קונה מסך כמו של חבר שלי, מסך טלוויזיה+מחשב.זה המסך:http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=694974יש לי קשרים ואני מכיר איכשהו את בעל החנות שממנה אני קונה את המסך והואכנראה יעשה לי את זה בסביבות ה-1600 שקל, שווה לא.חבר שלי חיבר את ה-PS3 שלו למסך הזה ורואים טוב מאוד.אני רק צריך לדאוג לכבל HDMI ואני מסודר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.