עבור לתוכן

מחפש מסך ל-360 שלי, פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

היי!

בהתחלה חשבתי לבקש עזרה בפורום מסכי מחשב

אך מכיוון שאני מחפש מסך ל-360 החלטתי לרשום את זה פה.

וגם ראיתי דיון דומה פה בפורום.

אז ככה, אני מחפש מסך טוב בגודל 20-22 אינץ' שתהיה לו יציאת HDMI

באיזור ה-1200 שקל פחות או יותר, יש חיה כזאת?

תודה מראש!

• תגובות 78
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בדיוק באתי לפתוח תארד כזה בדיוק, אחרי שגיליתי שהח'ברה כאן מתעלמים מההודעה האחרונה שלי בהפגנתיות.. ;)

אז, יש חיה כזאת?

אלון

פורסם
  • מחבר

^

סבבה אחי, מקווה שיוכלו לעזור לשנינו.

אז מישהו יכול לעזור?

פורסם

היו פה כבר כמה דיונים בנושא בזמן האחרון...

פורסם
  • מחבר

היו פה כבר כמה דיונים בנושא בזמן האחרון...

אני יודע, יפשתי שם תשובה לבקשה שלי

אבל לא מצאתי, אני מחפש משהו די ספציפי.

למישהו יש המלצה?

פורסם

התקציב מאוד נמוך בשביל הדרישות שלך, ברגע שיש למסך חיבור HDMI הוא מוגדר כטלוויזיה ועקב כך מתווסף מכס של כמה עשרות אחוזים. אם תסתכל באתר של NEWEGG על מסכים עם חיבור HDMI תראה שקיימים מסכים בודדים שעולים פחות מ-400 דולר, המחיר הזה הוא כמובן לפני תשלום מכס על המסך כאשר הוא מגיע לארץ.

פורסם

בחירה מעניינת לצד הטוב או לצד הרע?

ותתעלמו מהשעה שאני מגיב את ההודעה.. הרגע חזרתי מהמדורה שלי ואני ממש לא מרגיש עייף אז החלטתי להסתכל בפורום ;)

אלון

פורסם

זה המסך הכי זול שאני מכיר כולל יציאת Hdmi אבל אל תצפה לאיכות תמונה טובה, האומנם יש לו יציאה של Hdmi אבל איכות התמונה די ירודה.

בשיביל Xbox 360 המסך מעולה לדעתי.

פורסם

המסך הזה מאוד משתלם אבל בביקורת שקראתי עליו אמרו שהצבעים שלו לא משהו, אפשר להתאים את הצבעים בשביל שיהיה אפשר לשחק ולהנות מזה אבל כל דבר אחר יראה בינוני ביותר.

פורסם

תודה! :xyxthumbs: המסך נראה לי טוב ומשתלם במיוחד!

אלון

פורסם
  • מחבר

גם לי זה נראה די משתלם.

נו מה אתם אומרים?

פורסם

קניתי אותו ועד עכשיו אני מרוצה, אפילו די מרוצה.

יש לו קצת דליפות אור, אני לא מהאנשים שזה מפריע להם. אין לו DVI, ולא בדקתי אותו עדיין עם אף קונסולה.

אבל אני די מרוצה מהצבעים שלו (למרות שאין לי ניסיון עם מסכים שהם לא TN), הארגונומיה שלו די טובה, יש לו כוונון גובה, כוונון זווית נוח והוא גם די יפה.

מכל העניין של החיבורים החיסרון היחידי שיש לו זה שאין DVI אבל זה לא כזה משנה בתכלס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים