פורסם 2008 במאי 2017 שנים מה עושים במקרה כזה? ואיך אני אפשר להחזיר את זה האפשרות הזאת...??? תודה רבה זאב
פורסם 2008 במאי 2017 שנים זה אמור להיות קצת יותר למעלה.אתה בטוח שאין לך אפשרות שם של להציג קבצים נסתרים?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר ימני על תקייה מסוימת > מאפיינים, ובתכונות תראה אם יש אפשרות למוסתר.יש מה עוד???
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תיצור סתם תיקייה, לך מאפיינים סמן V במוסתר ואשר. ועכשיו כנס לדפדפן > אפשרות תיקייה ותראה אם מופיעה ההגדרה המבוקשת...
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תיכנס להתחל , RUN , תכתוב REGEDIT HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer \Advanced\Folder\Hidden יש בצד ימין ערך Type , האם אתה רואה אותו ? אם כן , שנה את הערך שלו ל group , כלומר דאבל קליק עליו ותכתוב שם איפה הערך שלו , group אם אתה לא מוצא אותה , תיצור STRING VALUE , השם שלו הוא Type , והערך שלו הוא group תמונה :
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר תנסה לשחזר את המערכת לאחור...ניסתי אתמול בלילה, שיחזרתי לשבוע לפני ולא הצליחתי לשנות את זה, אני ינסה את האפשרות שרשם: VaMpiRe MaSteR.תודה.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר לא נמצא התקייה הקיימת מצורף תמונה יש אפשרות לקבל את התקייה הזאת באיזה קובץ והיא תפתח אצלי?
פורסם 2008 במאי 2117 שנים בתוך הFOLDER , תעשה לחיצה ימינית ותעשה NEW . ותלחץ על KEYתשנה את השם שלו ל HIDDENתפעיל את הקובץ הבא : צירפתי לך אותו , למטה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר תודה רבה , אתה גאון...אולי תוכל לעזור לי בעוד משהו קטן יש לי בעיה עם NOD32 מאז המקרה הזה.הוא רושם לי " NOD32.exe אינו חוקי ביישום win32 " יש לך מושג למה ??? ואין לי אנטי וירוס בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.