עבור לתוכן

תעשו לי טובה ותדריכו אותי איך המיילים מג'ימייל יכולים להגיע לאאוטלוק

Featured Replies

פורסם

ניסיתי בעבר ולא הצלחתי :'(

החשבון שלי כל הזמן מתמלא ואני צריך להוריד כל קובץ בנפרד וזה גוזל לי המון זמן.

אני מקווה שכשהמיילים יגיעו לדיסק קשיח יהיה קל יותר לפתוח אותם כי הם כבר יהיו על המחשב ולא אצטרך להוריד כל קובץ בנפרד כמו עכשיו.

יש לי גרסה 2003 וגם 2007 אבל אני זוכר שקראתי שזה לא עובד טוב עם 2007. אז תעזרו לי לסדר את זה על 2003. אבל ממש כל שלב כי זה לא הלך לי

אני מאוד מודה למי שיעזור לי :)

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו שמתי לב שבגלל שהתקנתי את אופיס 2007 אין לי אאוטלוק 2003.

אבל בגלל שאף פעם לא השתמשתי תכל'ס ב-2007 באתי למחוק אותו אבל אי אפשר.

את הקובץ המצ"ב אני מקבל גם כשאני מנסה למחוק את התוכנה דרך הוספה והסרה וגם כשאני מנסה להתקין מחדש את האופיס.

מה אהיה חייב לאתחל את המערכת כולה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

1. זה עובד יופי (GMAIL ב POP3 או ב IMAP) על אווטלוק 2007, לא יודע איפה קראת אחרת.

2. זה לא עושה הסרה מסודרת כי שנינו יודעים כמה חוקית ההתקנה הזו (אגב, אם היא חוקית ואני סתם מקשקש, פנה למייקרוסופט ישראל, יתמכו בך!)

3. איך לכל הרוחות אתה מצליח למלא מעל 6 ג'יגה באימיילים?!

הגיע הזמן להסיר את עצמך מרשימות תפוצה של פורנו וכו', או לומר לחברים שלך להפסיק לשלוח לך סרטונים ומצגות,

בשביל סרטונים המציאו את יוטיוב, אפשר לשלוח לינק, לינק לא שוקל כלום.

4. תגדיר את הג'ימייל כ IMAP, ואז תוכל למיין את הדואר שלך לפי גודל באווטלוק ולמחוק את כל מה שגדול ומיותר.

(ובגלל שזה IMAP זה יימחק ישירות מהשרת, ויפנה לך מקום)

בעצלחה!

פורסם

תעשה forward גם באאוטלוק וגם בג'י מייל

אם אתה משתמש בתיבת הדואר שניתנה לך מספק האינטרנט שלך אז זה בגבולות התמיכה שלהם

אני בבזק בינלאומי והם עזרו לי עם זה

רציתי לייבא את המיילים מהyahoo לאאוטלוק אקספרס

תפנה לתמיכה הטכנית אצל הספק יעזרו לך

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי את זה. שיחקתי אתמול עם ההגדרות ועכשיו קמתי ואני רואה שיש לא מעט מיילים באאוטלוק. אני רק לא יודע איפה הקבצים נמצאים. כשאני עומד על מייל אז בצד ימין יש לי אפשרות לראות אותו ולבחור תצוגה מקדימה או ללחוץ עליו פעמיים ואז הקובץ נפתח.

אותי מעניין יותר שתהיה תיקייה שבה כל הקבצים יהיו מרוכזים. בעצם אני לא רוצה להיכנס בכלל לאאוטלוק כי אני מפחד שלא אסתדר וגם כי נוח לי עם ג'ימייל.

אז איפה הקבצים האלו נמצאים?? לאן הם יורדים??

פורסם
  • מחבר

ענו בבקשה לגבי מיקום הקבצים שירדו. עכשיו אני במצב עוד יותר מעצבן כשאני כבר כמעט הגעתי למטרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים