פורסם 2008 במאי 2017 שנים יש לי מעבד amd 5200x2 ולוח msi-k9ngm עשיתי עדכון לביוס לגירסא של 3.60 זה ami bios עכשיו שאני ניכנס לווינדוס אני רואה במנהל משימות שיש לי רק ליבה אחת אבל שאני מדליק תמחשב כתוב שזה dual core ניסיתי להוציא תבטרייה של הביוס וזה לא עוזר עדיין זה נישאר אותו גירסא עכשיו אני עובד על ליבה אחת מה אני יכול לעשות ? תודה מראש
פורסם 2008 במאי 2017 שנים תלחץ על Ctrl + Alt + Del, תעבור שם ללשונית Performance (או משהו כזה) ותגיד כמה זרמים ירוקים כאלה יש שם... אמורים להיות שם שניים, אבל אם יש שם אחד, זו בעיה :-\
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר כן יש אחד אתמול היה שניים אבל עשיתי עידכון לביוס לגירסא 3.60 וזה עכשיו מראה רק אחד רוצה גם תמונה מאוורסט ? מה אני יכול לעשות זה דחוף המעבד פחות משבוע אצלי עריכה : הנה תמונה באוורסט
פורסם 2008 במאי 2017 שנים לא הגיוני שאם החלפת לביוס חדש יותר, פתאום נעלמת ליבה אחת.תנסה לעבור על האופציות בביוס, אני מניח ששם תמצא משהו. אם יש משהו שם שאתה לא יודע, נסה לצלם את זה ולהעלות לפה, אולי מישהו אחר או אני נדע מה זה.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר טוב אחי אני ינסה שוב להוציא את הבטרייה לרבע שעה ככה ואז יחפש שוב ואחי אתה יכול לדבר איתי בטלפון או משהו כזה אני יביא לך את המספר שלי אם אתה מסכים אתה יכול ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.