עבור לתוכן

8800GT מרעיש

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח להשתלט על המאוורר של ה-8800GT שלי עם RIVA TUNER. הוא כל הזמן עובד ב-100%. מצד שני כל הקריאות האחרות של ה-RIVATUNER עובדות. המאוורר מחובר לסוקט שנמצא על כרטיסה מסךו (אולי בגלל זה אי אפשר לשנות את המהירות?).

התקנתי את הדריברים הכי חדשים מהאתר של nVidia.

ניסיתי גם ATITOOL וגם nTune (שם אין לי בכלל את אפשרות שינוי מהירות המאוורר למרות שאמורה להיות).

פורסם

איזה דגם יש לך ?

פורסם

אני חושב שיש לו את הדגם של XFX מ FOXPC כי אני קיניתי משם את הרטיס וזה והקירור פשוט מרעיש בטירוף ! מגיע ל 40DB ויותר ואין אפשרות לשלוט על המאורר, בכל זאת אני כבר הסתדרתי בכך שיש לי בקר מאוררים שאני בורר את המאורר מתי שאני רוצה אני שם על נמוך ומתי שאני רוצה אני שם על גבוה.

ככה יותר נוח, ואם זה כל כך מפריע לך וזה בעייתי אז תנסה לקחת את הכבל של המאורר מהכרטיס מסך לנתק, ולחבר ללוח אם ל 3PIN ואחר כך תכנס לאחת התוכנות שתומכות בשליטה על מאוררים כמו SPEEDFAN ואז תשלוט על המאורר.

-

אם הכבל לא מספיר ארוך זה בעיה ותצטרך מעריך או משהו כזה ואל תפחד להכניס את הכבל ל3PIN שעל הלוח תצטרך להכניס את זה ואתה תראה שזה לא יתאים אז תצטרך להשתמש קצת בכוח ולהכניס את זה בכל זאת, ככה אתה תוכל לשלוט על המאורר.

או הדרך השניה היא לקנות בקר מאוררים- לא שווה וסתם בזבוז לך על הדרך הראשונה.

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא של CLUB3D... נראה שהקירור סטוק מחובר לכרטיס עם 2 פינים מה שגורם לי לחשוב שאין שליטה על מהירות הסיבוב של המאוורר.

נראה לי שאני אלך לקנות לי איזה Zalman VF700 בשביל להפסיק את מטרד הרעש הזה.

פורסם

יש קירורים יותר טובים ושקטים מהזלמן ...תברר בפורום אובר וקירור ,יש דגם ספציפי של ACEELERO

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1619

רשום באתר שהוא לא מתאים ,תברר את זה באתר היצרן ובפורום כמו שאמרתי :xyxthumbs:

יש גם תראד למטה יותר בדיוק על הקירורים הכי מומלצים ל GT 8800

פורסם
  • מחבר

כן תודה ראיתי.

אבל הזלמן הכי מתאים לי. הוא קטן, בא בקיט עם כל החלקים ועולה רק 95 שקל (ב-KSP).

ויש עליו ביקורות טובות. אני חושב שהוא יספק את התאווה שלי לשקט. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים