עבור לתוכן

Haze נקטל בידי IGN

Featured Replies

פורסם

לבינתיים ה FPS הטוב ביותר ל P.S 3 (והוא גם כותר בלעדי לקונסולה הזו), הוא Resistance : Fall of man.

פורסם
  • מחבר

די כבר יא מסטול.

מטרואיד הוא FPS בדיוק כמו שפאר קריי וקרייסיס הם FPS (פאר קריי זו וואחד הרפתקה, ואפשר לעבור 80% מהמשחק בלי יריה אחת. אז לא תגדיר אותו כ FPS?)

מטרואיד 3 הוא FPS (משחק יריות בגוף ראשון, אתה לא יכול להתווכח) ששומר על נאמנות למקור- ושומר קצת על אלמנטים של פלטפורמה.

לעזאזל, אפילו בשביל לפתוח דלתות אתה צריך לירות בהן, אז אתה לא יכול להגיד שיריות זה לא עיקר המשחק פה.

במטרואיד אתה חוקר עולם

פותר פזלים וכו

כן יש יריות אבל גם הרבה מחשבה וחקירה

תבדוק ברשת מגדירים את מטרואיד כהרפתקה ממבט ראשון ולא יריות ממבט ראשון

ולא אני המצאתי את זה

לבינתיים ה FPS הטוב ביותר ל P.S 3 (והוא גם כותר בלעדי לקונסולה הזו), הוא Resistance : Fall of man.

ביושוק גם מגיע לPS3

פורסם

במטרואיד אתה חוקר עולם

פותר פזלים וכו

כן יש יריות אבל גם הרבה מחשבה וחקירה

תבדוק ברשת מגדירים את מטרואיד כהרפתקה ממבט ראשון ולא יריות ממבט ראשון

ולא אני המצאתי את זה

ביושוק גם מגיע לPS3

בדקתי ברשת

בכל מקום חוץ מ Nintendo power הוא מקוטלג כ FPS

:kopfpatsch:

ושוב אני מזכיר לך את פאר קריי, תעשה הקבלה קטנה. גם פה וגם שם אתה חוקר עולם בשביל להגיע למטרה שלך.

למרות שפאר קריי מוגבל לאי ומטרואיד על כמה עולמות, השטח הכולל של פאר קריי דווקא גדול יותר.

פורסם
  • מחבר
Metroid Prime is a video game developed by Retro Studios and published by Nintendo for the Nintendo GameCube, released in North America on November 15, 2002. It is the first 3D game in the Metroid series, and is classified by Nintendo as a first-person adventure[1] rather than a first-person shooter, due to the large exploration component of the game

http://en.wikipedia.org/wiki/Metroid_Prime

All told, even though Corruption's easier battles and conservative design sometimes seems like less of a sprawling Metroid adventure and more of a straightforward first-person shooter, it's still a great action game that does exactly what you expect it to do, no more and no less.

http://www.gamespot.com/wii/action/metroidprime3/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

החדש התקרב לFPS הראשון והשני הם יותר הרפתקה

אני סיימתי רק את הראשון ושחקתי רק קצת ב3

הראשון מאוד מאתגר ומלחיץ

פורסם

אתה קורא את הקטעים שאתה בעצמך מביא? כנראה שלא, כי הקטעים שהבאת אומרים בדיוק מה שאני אמרתי.

שים לב:

Metroid Prime is a video game developed by Retro Studios and published by Nintendo for the Nintendo GameCube, released in North America on November 15, 2002. It is the first 3D game in the Metroid series, and is classified by Nintendo as a first-person adventure[1] rather than a first-person shooter, due to the large exploration component of the game

זה בדיוק מה שאמרתי קודם שבכל חור חוץ מנינטנדו פאוואר מסווגים אותו כ FPS.

ולגבי הקטע השני-

All told, even though Corruption's easier battles and conservative design sometimes seems like less of a sprawling Metroid adventure and more of a straightforward first-person shooter, it's still a great action game that does exactly what you expect it to do, no more and no less.

קרא מה שאתה בעצמך הבאת, רק עם חלקים אחרים מודגשים.

בנוסף, אתה כנראה לא מבין שאני לא מדבר פה בכלל על הראשון והשני, אלא על השלישי בלבד.

פורסם
  • מחבר

אבל בהתחלה אמרתי לך שאני לא יודע בנוגע לשלישי כי הוא שונה

שחקתי קצת בשלישי ומהקצת ששחקתי הוא כן יותר קרוב או אולי בכלל FPS

אבל הראשון לא

הראשון הוא כמו המטרואיד ה2D רק ב3D

אותו סגנון של המשחקים שהיו בNES והSNES

פורסם

קרירין, אני נתתי את הרשימת משחקים בתור אחד כל אחד מהדור הנוכחי של הקונסולות

היילו החדש , רזיסטנס ומטרואיד.

פעם אחרונה שבדקתי יש מטרויד אחד בלבד לויי

ולא רק זה , גם הדברים שהבאת הם עליו.

די כבר.

ליביו

פורסם

קרירין - לא יודע אם שמת לב אבל הדיון הוא על HAZE ולא על משחקי FPS ב-WII...

בכל מקרה, לגבי HAZE הנה עוד חדשה מעניינת - לפי בדיקה של הדמו והמשחק המלא, HAZE רץ על רזולוציה של 1024X576, העניין הזה אושר על ידי מפתחי המשחק:

http://www.ripten.com/2008/05/18/free-radical-confirms-final-haze-resolution

אני לאט לאט מבין עד כמה גרוע הפיתוח הטכני של המשחק הזה... המפתחים שלו, Free Radical, אמנם עשו עבודה טובה עם הפיתוח של TimeSplitters אך ב-HAZE הם גם יצרו מנוע מלא באגים וגם לא הצליחו להגיע לרזולוציה איכותית, מה שגורם בסופו של דבר לחוויה רעה עם המשחק. חשוב לשים לב שב-GTA 4 צוות הפיתוח הוריד את הרזולוציה במעט כדי לאפשר למשחק לרוץ באופן נורמלי (בלי נפילות פריימים) על ה-PS3 וזאת לעומת HAZE שגם סובל מבעיות פריימים ובאגים וגם סובל מרזולוציה נמוכה יותר מזאת שב-GTA 4.

ושימו לב שדיברתי רק על הצד הויזואלי של המשחק כאשר רוב הביקורות גם קוטלות את האינטיליגנציה המלאכותית הגרועה של האויבים במשחק.

פורסם

ממש לא נהנתי מהדומ

פורסם

חשוב לשים לב שב-GTA 4 צוות הפיתוח הוריד את הרזולוציה במעט כדי לאפשר למשחק לרוץ באופן נורמלי (בלי נפילות פריימים) על ה-PS3 וזאת לעומת HAZE שגם סובל מבעיות פריימים ובאגים וגם סובל מרזולוציה נמוכה יותר מזאת שב-GTA 4.

בתור אחד שיצא לו לראות את GTA IV רץ על PS3 - ניתן להגדיר זאת בצורה אחת. זוועה (ועוד ב 576i, לא מדובר ברזולוציות היידף).

לא יודע אם כולם עיוורים מה Hype, אבל GTA IV רץ רע. בחלקים מסויימים במשחק (בעיקר בנהיגה במהירויות גבוהות), ה FPS יורד לרמה שלא מאפשרת לך לשלוט בצורה נורמלית על הרכב. ה FPS Drops מורגשים ברמה די שוטפת במהלך המשחק... תלוי בסצינות, לעיתים זה מורגש יותר, לעיתים פחות - אך זה שם.

הרשת מוצפת על הנושא, שלא לדבר על משתמשים שטוענים שהמשחק הזה הכחיד להם את הקונסולה (בדומה לשמועות על COD 4).

פורסם

בתור אחד שסיים את המשחק על הPS3 ושיחק בו גם על הXBOX , אני לא ממש מבין על מה אתה מדבר.

פריימדרופים יש , בעיקר בגשרים כשאתה נוסע ישר בין החלקים בעיר והוא טוען הרבה רקע , אבל להגיע לרמה של לא שחיק?

ומה הכוונה "הכחיד" להם את הקונסולה?

פורסם
  • מחבר

liviur הייתה ואולי עדיין יש בחלק (לא בכל) הקונסולות גם ה360 וגם הPS3 בעיה חמורה של "עצירות" בפרימים

רוקסטר כבר הוציא פאץ שאולי מתקן את זה ויש להם גם הוראות איך לסדר את זה

בעניין המוות לקונסולות דווח מספיק פעמים שמשחקים אם גרפיקה כבדה

שמשחקים אותם כמה שעות רצוף יכולים לגרום לRROD בקונסולות פגיעות

כמובן מדובר על 360 ובעיקר 360 מיושנים בדגם

GTA4 הוא כידוע לך עונה על ההגדרה הזאת

זה כמובן לא בעיה של רוקסטר (הRROD)

אבל כמו GOW \COD4 ועוד הוא נחשב קוטל 360

פורסם

בתור אחד שסיים את המשחק על הPS3 ושיחק בו גם על הXBOX , אני לא ממש מבין על מה אתה מדבר.

פריימדרופים יש , בעיקר בגשרים כשאתה נוסע ישר בין החלקים בעיר והוא טוען הרבה רקע , אבל להגיע לרמה של לא שחיק?

אותו כנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים