עבור לתוכן

לפני קניית PS3 יד שניה - מבקש את עזרתכם ודעתכם

Featured Replies

פורסם

זה נדיר מאוד , אבל פה ושם הולכת עינית לאנשים (שוב , זה ממש לא נפוץ , ברמה שרוב החנויות בכלל לא טורחות שיהיה להן עיניות בארץ)

ליביו

פורסם

אם קונים יד שניה לא מוותרים על אחריות אם יש בתוקף[br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 10:49:15

טוב, עדכון קטן.

אני כנראה (כנראה, עוד כלום לא סגור) אלך מחר לבחור לראות את הסוני ואם הוא נראה טוב אז אני אקנה.

הדיל הוא 2700 שקל.

אני מקבל 3 משחקים - ראצ'ט, אנצ'רטד וסוניק (שאותו אני אמהר למכור גם במאה שקל), שני שלטים Sixaxis,

קאבל HDMI, קאבל SCART מוזהב (הוא טוען שעלה לו 150 שקל) ואחריות של ישפאר עד למרץ 2009.

אין את התעודת אחריות אלא רק העתק של החשבונית.

התקשרתי לשירות לקוחות של ישפאר והם אמרו (אגב, להפתעתי הגמורה הם היו מאד מאד נחמדים בטלפון) שמבחינתם העתק של חשבונית זה בדיוק כמו אחריות ואין שום בעיה עם זה.

אני חושב שזה עסקה מצויינת. אם למישהו יש מחשבה אחרת אני אשמח לשמוע מה הוא חושב כי אני הולך מחר לקנות.

תראה ישפאר היא לא נציגות גדולה כמו שיש לסוני נציגויות בארצות הברית אירופה ויפן

זה שזה הנציגות הרשמית לא אומר שאוטומטית השרות טוב יותר

בכלל לא

יצא לי מספיק לקרוא על אנשים ברשת שמתלוננים על נציגויות רשמיות בישראל

לדוגמה הנציגות של אפל ששנים אני שומע תלונות ברשת

בעניין הקונסולה

את הקונסולה אתה קונה רק פעם אחת

לדעתי חוץ מבמקרים מסוימים מאוד כמו לקנות PS2 היום

עדיף לקנות קונסולה חדשה באריזה

בקשר לבעיות של הPS3

לא יצא לי לשמוע הרבה על בעיות אבל יצא לי לשמוע על דברים רגילים שכנראה יהיו בכל קונסולה מבוססת דיסקים

וזה שהעינית נשחקת וצריך להחליף אותה \לנקות אותה וכו

זה לא בעיה בלעדית לPS3 אבל זה כן קורה ואז צריך לממש אחריות ולפי חברנו בפורום ישפאר כנראה לא ערוכה לזה

דווקה חנות רצינית אם מעבדה שתתן לך אחריות חנות תוכל לתקן הרבה יותר מהר

לפחות כרגע (לפי הדיווחים)

פורסם
  • מחבר

אני דווקא שמעתי על מישהו שהתקלקלה לו הקונסולה, הוא הלך לממש אחריות והביאו לו קונסולה חדשה במקום...

פורסם

תראה יש סיכוי טוב שתוך כמה חודשים הPS3 תקבל הורדה במחיר

אני ממליץ לך ככה

אם אתה מוריד אותו ל2200 תקנה משומש כמובן אחרי בדיקה שהכל תקין

אם לא תחכה כמה חודשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים