עבור לתוכן

לפני קניית PS3 יד שניה - מבקש את עזרתכם ודעתכם

Featured Replies

פורסם

בקשר לקניית PS3.

עומדת בפניי האפשרות לקנות PS3 אירופאי, 40 ג'יגה, יד שניה - ב 2700 ש"ח במזומן (תשלום אחד).

בחבילה אני אקבל את ר'אצט, אנצ'רטד, סוניק, שני שלטים, קאבל HDMI וקאבל SCART RGC.

המכשיר הוא יד שניה (או יותר נכון יד שלישית, אבל הוא היה אצל היד שניה בערך שבועיים...), ועם אחריות לעוד 11 חודשים (לדעתי לא של ישפאר, אבל אני מברר את זה).

כתב האחריות המקורי נמצא אצל היד הראשונה (שהיה צריך אותו כדי להזדכות על ה PS3 על המיסים או משהו כזה) ואני מקבל עותק של כתב האחריות עם התחייבות של המוכר (אדם פרטי, לא חנות) לטפל במקרה אם יש בעיה (לקחת את ה PS3 לחנות ולממש את האחריות).

הבחור נשמע סבבה דווקא, רציני והכל.

הדילמה העיקרית היא באמת אם ללכת על מכשיר אירופאי.

זה בעצם חוסם לי את כל הקנייה באיביי.

מה דעתכם - אני באמת אעריך את עזרתכם.

פורסם

איזה קניה מEBAY הוא חוסם לך ?

המשחקים הם ללא נעילות איזוריות והחנות קשורה רק ליוזר , לא למכשיר.

ליביו

פורסם

לא מדליק אצלך שום נורת אזהרה שזה כבר יד שלישית?! אני בחיים לא קונה מוצרי אלקטרוניקה יד שנייה - הימור גדול מידיי מבחינתי.

פורסם
  • מחבר

איזה קניה מEBAY הוא חוסם לך ?

המשחקים הם ללא נעילות איזוריות והחנות קשורה רק ליוזר , לא למכשיר.

ליביו

תן לי קצת קרדיט אחי, אני מספיק זמן מסתובב פה בפורומים בשביל לדעת את כל זה :).

התכוונתי ל Blue-Ray - לא ניסחתי את עצמי מספיק טוב...

לא מדליק אצלך שום נורת אזהרה שזה כבר יד שלישית?! אני בחיים לא קונה מוצרי אלקטרוניקה יד שנייה - הימור גדול מידיי מבחינתי.

לא מדליק נורת אזהרה - אני גם הולך לשחק אצל הבחור לראות שהכל עובד בסדר.

הוא קנה את זה יד שניה ממישהו (ואם תסתכלו יש עשרות PS3 למכירה באתרי היד שניה), הוא הלך לשחק אצלו ראה את זה על טלווזיה HD והתלהב.

הוא רק התעלם מהעובדה שאצלו יש טלווזיית שפורפרת ישנה של 19"... שלא יתבעס?

זה סתם שוכב אצלו אז הוא רוצה למכור - סביר מאד להניח באותו מחיר שהוא קנה...

פורסם

נותן קרדיט , ואם היית קורא מה שאני כתבתי בנושא הזה - אמנם צריך לבדוק סרט סרט , אבל רוב הסרטים מופצים בMULTI REGION למרות האפשרות לנעילת איזור (כתוב על הסרט)

ליביו

פורסם

המחיר ליד שנייה נראה לי גבוה מאוד

את המשחקים אתה יכול לקנות משומשים מאוד בזול באיבי כי כמו שאמרו אין הגנה אזורית למשחקי PS3

סוניק עצמו קיבל ביקורות גרועות

אולי החדש יהיה טוב יותר

אני ממליץ לך לקנות כבר PS3 חדש ואת המשחקים תזמין מחול לפי הטעם שלך

ב3,399.00 אתה יכול לקנות גרסת 40 גיגה

+סרט בלו רי+אנצ'רטד כמובן אחריות והכל

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=950

אפשר גם ב3000 חבילה 40 גיגה בסיסית

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=713

פורסם
  • מחבר

טוב כמה דברים,

המחיר עלה ל-2750 (כי הוא התחיל לקבל מחשבות שניות בקשר למכירה) והוא מוכן לזרוק פנימה קאבל HDMI...

יש אחריות לעוד 9 חודשים אצל ישפאר (אין את התעודת אחריות, רק את ההעתק של החשבונית, אבל נראה לי שזה מספיק) - המכשיר נקנה בחנות בסינמה סיטי.

החבילה שנתת אליה לינק אכן מעניינת, אבל אני מפסיד אחריות של ישפאר, משחק (אני לא מחשיב את הסוניק, רק את הראצ'ט) ושלט.

בוא נגיד שעוד משחק ועוד שלט יעלו לי עוד 500 שקל, אז אני מגיע כבר ל 3900 שקל. שזה 1000 שקל הבדל - למכשיר בלי אחריות של ישפאר...

חשבתי אולי לקנות את החבילה הזו:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PLAYSTATIONIII&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=577&aff=Zap〈=HE

כאן אני מרוויח אחריות של ישפאר, אבל אני צריך לקנות שני משחקים ושלט. שזה נגיד 700 שקל. אבל עדיין, זה יוצא לי בסופו של דבר 3450 שקל.

תכלס עם דיל כזה, לא שווה לקנות את זה ממנו ב-2750... הוא הסכים לרדת ל-2700, אבל בנתיים נראה לי שאני מעדיף להוסיף 700 שקל ולקבל מכשיר חדש לגמרי. אמרתי לו שאני יורד מהעניין.

פורסם

לפי דעתי, קונסולות קונים אך ורק יד ראשונה חדש מחנות.

לא שווה "לחסוך" 1000 שקל ולוותר על אחריות, זה פשוט לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

אם קונים יד שניה לא מוותרים על אחריות אם יש בתוקף[br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 10:49:15

טוב, עדכון קטן.

אני כנראה (כנראה, עוד כלום לא סגור) אלך מחר לבחור לראות את הסוני ואם הוא נראה טוב אז אני אקנה.

הדיל הוא 2700 שקל.

אני מקבל 3 משחקים - ראצ'ט, אנצ'רטד וסוניק (שאותו אני אמהר למכור גם במאה שקל), שני שלטים Sixaxis,

קאבל HDMI, קאבל SCART מוזהב (הוא טוען שעלה לו 150 שקל) ואחריות של ישפאר עד למרץ 2009.

אין את התעודת אחריות אלא רק העתק של החשבונית.

התקשרתי לשירות לקוחות של ישפאר והם אמרו (אגב, להפתעתי הגמורה הם היו מאד מאד נחמדים בטלפון) שמבחינתם העתק של חשבונית זה בדיוק כמו אחריות ואין שום בעיה עם זה.

אני חושב שזה עסקה מצויינת. אם למישהו יש מחשבה אחרת אני אשמח לשמוע מה הוא חושב כי אני הולך מחר לקנות.

פורסם

GODMONEY , זה לא מדויק.

רוב כתבי האחריות הם לפי הקונה הראשון (שים לב שבמוצרים שהמצב שונה - זה כתוב בפירוש , כמו לדוגמא כרטיסי מסך של XFX)

ליביו

פורסם
  • מחבר

התקשרתי עכשיו למרכז השירות של ישפאר (עוד פעם).

הם אמרו שלא משנה על שם מי החשבונית - הדבר היחיד שמעניין אותם הוא תאריך הרכישה.

מה אתה אומר?

פורסם

למה אתה כל כך לחוץ על אחריות של ישפאר?

שאל ליביו ידידנו על הניסיון שלו....או שאולי עדיף שלא? ;)

פורסם
  • מחבר

לצד הסיפורים הרעים ששמעתי על האחריות שלהם שמעתי גם סיפורים מאד מאד מעודדים על האחריות שלהם ל PS3

פורסם

מה שקרה לי הוא מחוץלאחריות (אחרי תום השנה) אבל עדיין.

קח בחשבון שגם במהלך האחריות אם תצתרך תיקון - הוא יקח חודש ויבוצא בחול כשבינתיים תיתקע בלי קונסולה (כנראה) כי אין להם לא מעבדה ולא חלקים בארץ.

כל עוד התיקון עליהם זה עוד אולי מקובל , אבל לתיקון שאני משלם עליו ואני לא יודע כמה הם יחייבו ועוד תקוע חודש בלי כלום - זה כבר מגוכח בעיני.

ליביו

פורסם

איזה דברים מתקלקלים בPS3, ליביו ?

אני עדיין לא שמעתי על בעיות חומרה ב PS3 אולי בגלל כמות הסיפורים על אנשים שמתקלקל להם ה XBOX360 בפעם השלישית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים