פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אני לא בטוח שהDS לוקח במשחקיות הרבה שולפים את זה אבל זה לא בהכרח נכון מאריו חזר אחורה מבחינת משחקיות פוקימון זה אותו פוקימון של הGB הישן מבחינת משחקיות סוניק קיבל שכלול מתקופת המגדריבר אבל לא מחדש באמת ואפשר להמשיך אני רק חושב שהמשחקים מוצלחים לנידות וככאלו הם לא חייבים הרבה חדשנות בעניין הUMD-דווקא לגבי אמינות, אני חייב לציין-עם כל הטענות והבעיות ששמעתי לגבי ה PSP, דווקא לא שמעתי אפילו טענה אחת של "מת לי הכונן האופטי" או "נדפקה העינית" או משהו כזה.אישית, אני מעדיף לגבות את המשחקים מ UMD אל כרטיס הזיכרון, ולהריץ משם. זמני הטעינה.... לא קיימים, וזה גם צורך פחות חשמל.אתה כבר אמרתה לבד ודרך אגב היו יכולים כמו נינטנדו להסתפק בנפח קטן ולהגדיל בעתיד זה לא שהחריץ לכרטיסי זיכרון מגביל אותם זה רק המחיר לנפח שמגביל
פורסם 2008 במאי 2317 שנים הם לא היו יכולים להתחיל עם נפח קטן.זיכרון הפלאש היחיד באותה תקופה שהיה זמין במחיר שפוי הוא 256-512 מגה גג. רוב משחקי ה PSP הנורמליים החל מ 2005 שוקלים מעל 700 מגה.גם היום כרטיס של 2 ג'יגה עולה פי 10 ויותר ממדיית UMD.לגבי זמני הטעינה, זה תלוי יותר במשחק. GOW למשל משוויץ בזמני טעינה אפסיים.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר המשחקים היו גדולים בנפח כי היו הרבה פורטים הPS2 ובכללי משחקי D3 אם גרפיקה נוצצת אם הם היו הולכים בכיוון של הDS שהרבה משחקים 2D היה להם היתרון גדול והיו יכולים להכניס את המשחקים לכרטיס בסגנון שיש לDS רק תראה את מחירי המשחקים לDS נינטנדו מצליחה למכור משחק על כרטיס זיכרון של 256 מגה ב30-40 דולר בהתחלה משחקי DS עלו 10 $ פחות ממשחקי PSP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.