פורסם 2008 במאי 1917 שנים שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא יודע מאיפה היא צצה (התחיל אתמול ואני לא התקנתי שום תוכנות\עדכונים חדשים מזה שבוע בערך)הפיירפוקס שלי תוקע וידאו בסטרימינג, הכוונה שהוידאו מתחיל ואחרי 2-5 שניות הוא נתקע, אם אני מזיז את סליידר למקום אחר, הוא מנגן לעוד 2-5 שניות ושוב נתקע, ללחוץ פאוז ופליי לא עובדים.הבעיה קיימת רק בפיירפוקס, ונפתרת כשאני משנה את הטאב למצב אקספלורר (עם IETab) למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים גם לי זה קורה לפעמים ב- Youtube ודומיו, אני חושב שזה בגלל איזהשהו Extension.ה- Extensions שיש לי - Extension DeveloperHebrew SwitcherJavaScript DebuggerMr Tech Local InstallPicLensQTLאולי יש איזהשהו Extension שמשותף לנו שגורם לזה.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר הממ.... לי יש רק את BUGMENOT וIETABאבל, הסרתי את GREASEMONKEY (שהיה מבוטל גם ככה), ואחרי ריסטרט זה נראה מבטיח.אני עדיין תוהה האם הוא היה הסיבה...
פורסם 2008 במאי 1917 שנים זה קורה כשפותחים קצת הרבה טאבים, וזה קורה מאז העידכון האחרון...מצטרף לכל אלו עם הבעיות...בתודה, דור.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים היה ת'רד על זה לפני כמה שבועות. נראה לי שזה קורה מאז גרסה 2.0.0.9.ריסטרט לפיירפוקס בד"כ פותר את הבעיה לכמה זמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.