פורסם 2002 בפברואר 423 שנים זה פשוט כבר עלה לי על העצבים :-/כל לינק שאני לוחץ וזה אמור לפתוח חלון חדש אז הוא פותח את החלון.....אבל אין בו כלום (הבנתם?)פשוט מעיין מסגרת חסרת תוכן אז....אולי מישהו יודע מה היא הבעיה/הדרך לפותרה? :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים איך אנחנו יכולים ככה לעזור לך?איזה ווינדוס?מחשב חזק/חלש? יכול להיות שהוא לא עומד תחת פתיחת כל כך הרבה חלונות?איזה IE?תעדכן ל IE 6 וסביר שבעיות ייפתרו.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר ie6AMD 1.4gh256 ramasus A7V133( אני זוכר שהלוח הזה שלט ;D)asus V7700 pure 32mbwindows 98
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים לא יודע..זה קורה בכל אתר?מה עם שאתה עושה כפתור ימיני ושמה מסמן שזה יפתח בחלון חדש?תנסה לעשות FIX לאקספלורר דרך ה ADD/REMOVE.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר בכל האתרים... לפתוח בחלון חדש - לא עוזר.... הדרך היחידה (והמעצבנת) היא לפתוח דפדפן חדש לכתוב שם את הכתובת("העתק""הדבק" מהלינק) וfix של add/remove....לא עזר עזרה מישהו? :saint:
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר כל הבעיה היא......שהוא לא עולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא עד כדי כך אידיוט!
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים אוקי יש לי משהו שיכול לעזור לך !!! open - i.e go to : Tools > Internet Options > Advanced > Push : Restore Defaultyou can do some thing that might be good 4 all html pages Down there go to > Microsoft VM : mark all opstions יש אפשרות שזה יעבוד ותעסה את זה פעם בשבועיים בארך !! זה המלצה לכולם !!!!@!
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מחבר open - i.e go to : Tools > Internet Options > Advanced > Push : Restore Defaultניסיתי.....לא עזרDown there go to > Microsoft VM : mark all opstions לא מצאתי את זה.....אולי התכוונת לjava VM?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.