עבור לתוכן

קריאה במסך dell 2007fp

Featured Replies

פורסם

הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200)

האם זה נכון והאם זה ממש גרוע?

בנוסף.. האם יש איזושהי חנות שאפשר להזמין ממנה את dell 2007fp בלי לשלם לפני שזה בכלל מגיע לארץ (כמו ש nextop רוצים)?

לאיזה חנויות אמור להגיע מלאי חדש?

פורסם

אל תשלם לפני פשוט תברר מתי הם צריכים להגיע ורק כשיגיעו תקנה.

החנות רוצה כבר את הכסף מראש זה נוח לה מסיבות ברורות אבל אתה כלקוח עושה מה שטוב לך..

פורסם

החנות שאני הזמנתי ממנה את המסך, לא דרשה ממני תשלום.

הם הכניסו אותי לרשימת הלקוחות שלהם שממתינים למסך, התשלום ינתן שהמסך יגיע לחנות ויבדק.

פורסם

יש אפשרות לשלם לשליח במעמד קבלת המוצר ככה בטח לא יחייבו אותך לפני,זה עולה תוספת של בערך חמישים ש"ח לדעתי

פורסם
  • מחבר

Usagi, מאיפה הזמנת?

פורסם

Usagi, מאיפה הזמנת?

מ-SKYPC

פורסם

הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200)

האם זה נכון והאם זה ממש גרוע?

יחסית למסכי ה-19" שאליהם כולם רגילים או יחסית ל-CRT הישנים - זה נכון. לדעתי זה לא בעיה בכלל - אני עובד מול 2007FP בכיף וקורא טקסטים שעות רבות ביום.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם SkyPC והם אמרו לי שבכלל לא צפויים להגיע מסכי dell 2007fp.

אז איך אמרו לך שמגיע?

החנות היחידה שאמרה לי שאמור להגיע מלאי זה nextop.. אבל לא רציתי לשלם מראש עוד לפני שהמסכים בארץ..

האם יש איזה מסך באותם המחירים פלוס מינוס שהוא טוב כמו ה dell? מבחינת איכות הפאנל, הצבעים וכו'?

פורסם

יחסית למסכי ה-19" שאליהם כולם רגילים או יחסית ל-CRT הישנים - זה נכון. לדעתי זה לא בעיה בכלל - אני עובד מול 2007FP בכיף וקורא טקסטים שעות רבות ביום.

ה נושא שמאוד הפחיד גם אותי אבל היום קיבלתי את המסך ולהפתעתי הכתב נוח מאוד לקריאה וברור ומבחינת גודל הכתב הוא לא שונה מה CRT 19 אינץ שהיה לי לפני

פורסם

על איזו רזולוציה אתה?

פורסם

דיברתי עם SkyPC והם אמרו לי שבכלל לא צפויים להגיע מסכי dell 2007fp.

אז איך אמרו לך שמגיע?

החנות היחידה שאמרה לי שאמור להגיע מלאי זה nextop.. אבל לא רציתי לשלם מראש עוד לפני שהמסכים בארץ..

האם יש איזה מסך באותם המחירים פלוס מינוס שהוא טוב כמו ה dell? מבחינת איכות הפאנל, הצבעים וכו'?

לא יודעת מה אמרו לך ולמה אולי מישהו התבלבל.

אבל אתמול דיברתי איתם, לשאול לעדכון וגם הוספתי מוצר לרכישה, לא אמרו שום דבר על ביטול בגלל שלא יכנסו מסכים בכלל.

אני אברר שוב לקראת סוף השבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים