פורסם 2008 במאי 2017 שנים אהה עכשיו אני מבין איך מוסיפים תמונות כאובייקט, פשוט בוחרים חומר וגוררים תמונה לתוך התוכנה - היא תופיע מורכבת מהחומר שנבחר...[br]פורסם בתאריך: 20.05.2008 בשעה 18:41:39 משהו יודע אם אפשר לשנות משהו בחומר שנקרא "USER'S" ? או בכלל באיזה חומר מדובר ?
פורסם 2008 במאי 2117 שנים לאלה שהמחשב שלהם לא כול כך חזק יש את הSAND GAMEhttp://gprime.net/game/thesandgame.php(צריך JAVA)גם מאוד חמוד
פורסם 2008 במאי 2217 שנים הפתרון שכתבו כאן קודם לא עזר לי והייתי בטוח שזה יעבוד. למישהו יש רעיונות? עריכה: הסתדרתי
פורסם 2008 במאי 2517 שנים אחת התוכנותתתתת\ כנראה שעל ויסטה 64 BIT התוכנה עובדת ללא צורך להתקין כלום(כי כבר מותקן ) והתוכנה עובדת ללא כל בעיה . ה- FPS מאוד נמוך כששמים הרבה אפקטים - תוכנה לימודית נחמדה מאוד ! נ.ב תוכנה לבדיקת מאמץ למעבד חדשה
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר נראה לי הוא הכניס הרבה אבקה לריבוע ומתחת שם פס דק של אש, כשהריבוע נתקע במשהו המבנה נשבר והאש מצליחה להצית את האבקה
פורסם 2008 במאי 3117 שנים man, read the fuckindescription!הוא כתב שם שהוא הכין את החומרים בעצמו, והמעטפת החיצונית אינה ניתנת לשבירה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.