פורסם 2008 במאי 1917 שנים כמה טוב לדעת לקרוא יפנית ;D תוכנה מטריפה. שיחקת אותה אגב, למי שחשב על עוגות- את השם של התוכנה מבטאים או-אי-קא-קה (KE) התרגום הוא משהו בסגנון "לצייר חופשי" (לא קיימת מילה מקבילה בעברית)
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר אההההההההה..... והתפלאתי מה הוא מקשר לנו תוכנה בסינית טוב עכשיו זה עובד http://www.octaveengine.com/en/casual/trialdl.html "הוא" קישר לכם תוכנה סינית כי התפריטים של התוכנה עדיין באנגלית, זאת הגירסה העדכנית ומיכוון שבקישור של האנגלית חסר תפריט שלם של אפשרויות.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר Fuel ? למה אתה מתכוון בקטפולט?אגב, תשנו את ה Style ל Shader. האיכות תמונה של החומרים משתפרת פלאים.עוד תכונה מגניבה זה החץ, פתחו את הדמו של הביצה ותערבבו עם החץ
פורסם 2008 במאי 1917 שנים תפתח את הדמו של המגדל ואתה תבין...מישהו יודע איך עושים צורות שהם לא מלבן עם shape?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים "הוא" קישר לכם תוכנה סינית כי התפריטים של התוכנה עדיין באנגלית' date=' זאת הגירסה [b']העדכנית ומיכוון שבקישור של האנגלית חסר תפריט שלם של אפשרויות. בדיוק תהיתי איפה משנים עוד הגדרות אז מה אנחנו עושים בכדי להפעיל את גרסה הסינית-עדכנית ? :'( ד"א תודה על התוכנה הנפלאה!
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר בדיוק תהיתי איפה משנים עוד הגדרות אז מה אנחנו עושים בכדי להפעיל את גרסה הסינית-עדכנית ? :'( ד"א תודה על התוכנה הנפלאה! אני באמת לא יודע, אני נתקל באותה הודעת שגיאה במחשב של אבא שלי תחת XP SP2 אין לי כרגע גישה למחשב אבל אתם יכולים לנסות שני דברים שהוצעו לבעיה. הראשון: You must install the east asian language pack. 1) Control Panel 2) Regional and language settings 3) Languages Tab 4) Click the checkbox והשני הוא להתקין את זה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en תעדכן אם זה הסתדר עריכה: ואין בעד מה!
פורסם 2008 במאי 1917 שנים להתקין את הeast asian language pack עזר..הוא ביקש ממני ריסט ולא עשיתי, אבל עדיין התוכנה עובדת...תודה
פורסם 2008 במאי 2017 שנים טוחן מעבד? אז זה לא יסחוב על ה P3 800 MHZ שעליו אני עכשיו )מחשב נייד המעבודה של אמא - קמצנים מנייאקים.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים התוכנה אומנם עובדת על כל 4 הליבות אצלי, אבל אם למשל אני ממלא את כל המסך במים\אש (מעמיס כמה שאני יכול) -כאשר אני מקבל 3fps המעבד לא עובר את ה-27%~ מאמץ כולל.חבל שאין ניצול מקסימאלי, אבל אני מניח שה-CPU פשוט לא מיועד לחישובים הפיזיקאלים הרבים.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים התוכנה לא זזה בכלל בכלל על המחשב שלי, זה פשוט תקוע, מוזר...ובאסה..בBLOB ומעלה זה לא זז, ובמצבים האחרים זה זז מהר מדי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.