פורסם 2008 ביוני 3017 שנים מחבר לא ראיתי מה הדגם, אבל הוא יוצר באוקטובר 07.עזוב אותך מדגמים, זה אוניברסלי נקודה. גם שלך. תדחוף אותו לחשמל...
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים לא ראיתי מה הדגם, אבל הוא יוצר באוקטובר 07.עזוב אותך מדגמים, זה אוניברסלי נקודה. גם שלך. תדחוף אותו לחשמל...אל תגיד לו שטויות חבר שלי החכם חיבר את הWII שלו ולמזלו רק השנאי שלו התפוצץ ולא כול הWII(שאני אומר התפוצץ ממש הוא שמע בום)אתה צריך לראות לאיזה מתח הוא מתאים המתח בארץ הוא 220V ובארצות הברית 110V.....
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים זה לא העניין סוני כבר הודו שהדגמים הראשונים היו בעלי ספקי כוח אוניברסלים למרות שהיה רשום אחרת, פשוט שעכשיו הן אומרים שהם לא.
פורסם 2008 ביוני 3017 שנים אל תגיד לו שטויות חבר שלי החכם חיבר את הWII שלו ולמזלו רק השנאי שלו התפוצץ ולא כול הWII(שאני אומר התפוצץ ממש הוא שמע בום)אתה צריך לראות לאיזה מתח הוא מתאים המתח בארץ הוא 220V ובארצות הברית 110V.....חבל שאתה מדבר על WII ולא על PS3
פורסם 2008 ביולי 117 שנים ל PS3 לא צריך שום מתאם מתח - בדוק. חבל לזרוק את הכסף על מוצר שלא יעשה שום דבר.
פורסם 2008 ביולי 117 שנים מחבר חבל שאתה מדבר על WII ולא על PS3 בידיוק. מה שאמרתי תופס לPS3 ולא לכל מכשיר אלקטרוני שהוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.