עבור לתוכן

אוף.. קיבלתי PS3 מארה"ב

Featured Replies

פורסם

ואבא שלי מתעקש לקנות שנאי שכידוע לכם זה סיפור של 300-400 שקל (שזה 2 משחקים לסוני! כואב הלב)

בינתיים הסוני יעלה אבק בסלון, נו מילא.

מה שיותר כואב זה שיש לי יומיים חופשת בגרות (בגרות במחשבים), שזה מקצוע עם מחברת פתוחה ככה שאני לא לומד אליו אפילו,

אז כבר חשבתי שיהיה לי את היומיים האלה לחרוש על הסוני (קיבלתי איתו GTA IV + COD4) אבל רצה הגורל ושם אותי בהמתנה לשנאי המיוחל...

בנוסף כל החוויה של ההוצאה מהניילונים+החיבור לטלויזיה והתחלה לשחק לראשונה - נהרסה מבחינתי!

המכשיר כבר בחוץ ועכשיו צריך לחכות לשנאי. עד שהשנאי יגיע ההתלהבות תרד O_o

ממש עצוב לי להתחיל ככה ברגל שמאל עם מכשיר כ"כ מתקדם ומלהיב..

--------------------

אתם בעד שנאי או נגד?

קראתי תגובות של איזה 20 איש בארץ ובחו"ל שהביאו מכשיר מארה"ב ועבד להם ללא שנאי... ככה שאני מאמין שגם המכשיר שלי יכול לעבוד ללא שנאי.

פורסם

חבל לך לשרוף מתנה מארה"ב.

תמתין בסבלנות לא יקרה כלום!

ותתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה P:

תגידו מישהו יודע איפה כדאי לקנות שנאי כזה? איכותי ולא יקר מידי..

פורסם

איזה סיפור עשית מזה.. כולו שנאי.

בזמנו קניתי כזה לגיימקיוב שהבאתי מארה"ב.. עלה לי משהו כמו 40-50 שקל באיזה חנות כלי עבודה פה ליד הבית..

יש לי אותו עד היום והוא מחכה ברגע ל PS3 שיגיע כנראה עוד כמה חודשים שאטוס לארה"ב..

אנחנו נמצאים באותה הבעיה - רק הפוך .. (אם כי אני מודה שהייתי מתחלף איתך בכיף.. ;) )

פורסם

איזה סיפור עשית מזה.. כולו שנאי.

בזמנו קניתי כזה לגיימקיוב שהבאתי מארה"ב.. עלה לי משהו כמו 40-50 שקל באיזה חנות כלי עבודה פה ליד הבית..

יש לי אותו עד היום והוא מחכה ברגע ל PS3 שיגיע כנראה עוד כמה חודשים שאטוס לארה"ב..

אנחנו נמצאים באותה הבעיה - רק הפוך .. (אם כי אני מודה שהייתי מתחלף איתך בכיף.. ;) )

תחבר את הPS3 לשנאי של 50 שקל נראה מה יקרה...

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

עד עכשיו כל מקום באינטרנט שקראתי (שגם רובם פתחו את הPS) השנאי הוא אוניברסלי (אין לראות זאת בתור המלצה או קביעת עובדה).

לדוגמא:

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_hardware#Universal_power_supply

בקשר לשנאי ב50 ש"ח, הPS3 משתמש בספק כח של 380W (לשם השוואה הXBOX360 שדורש ממיר מתח של 300 ש"ח פלוס מינוס משתמש בספק כח של בין 175 ל200 ומשהו) , אני משום מה מאוד בספק שממיר מתח ב50 ש"ח יעשה את העבודה.

הצעצועים הקטנים מספיקים ל50-60 ואט ואז אומרים ביי ביי (במקרה הטוב לשנאי , במקרה הרע גם למכשיר) - שנאי בסדר גודל הזה הוא חתיכת בלוק (שכנראה לא נחוץ בכלל)

ליביו

פורסם

בפעם האלף - גירסת ה 40 גיגה לא מצריכה שנאי - יש לה ספק מתח אוניברסלי (220-110). הייתי באותה דילמה ואחרי בדיקה נרחבת ברשת וניסוי על הקונסולה שלי גיליתי גם אני שאין שום צורך לבזבז מאות שקלים על מתאמים. חבל על הזמן והכסף, חבר את הקונסולה והתחל להינות ממנה.

פורסם

אנשים, באמת שאני לא מבין.

הספק של ה PS3 עד כדי כך כבד שקשה להרים אותו ולהסתכל אם רשום שהוא תומך ב 220וולט/50 הרץ?

מילא היית אומר שה PS3 עוד לא אצלך, אבל לעזאזל- תרים את הספק ותסתכל!

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני מפחד לחבר.. אם זה יעלה עשן איפה אני יתקן כזה דבר?

על הPS כתוב 120V אבל לפי מה שהבנתי על הספק עצמו שנמצא בפנים כתוב עד 240V

הבעיה היא שאין שם אף בורג אז אני לא יכול לפרק ולוודא שזה מה שכתוב על הספק..

פורסם

אנשים, באמת שאני לא מבין.

הספק של ה PS3 עד כדי כך כבד שקשה להרים אותו ולהסתכל אם רשום שהוא תומך ב 220וולט/50 הרץ?

מילא היית אומר שה PS3 עוד לא אצלך, אבל לעזאזל- תרים את הספק ותסתכל!

פיקה - בניגוד ל 360, ב PS3 אין את הלבנה החיצונית המיותרת שנקראת ספק - הוא משולב פנימית בתוך הקונסולה ולכן יש לפרק אותה על מנת לראות מה רשום עליו. לרב זה יתרון (אין צורך בעוד לבנה חיצונית שתופסת מקום - לא נוח).[br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 10:07:45

לא יודע אני מפחד לחבר.. אם זה יעלה עשן איפה אני יתקן כזה דבר?

על הPS כתוב 120V אבל לפי מה שהבנתי על הספק עצמו שנמצא בפנים כתוב עד 240V

הבעיה היא שאין שם אף בורג אז אני לא יכול לפרק ולוודא שזה מה שכתוב על הספק..

אל תפרק, קנה שנאי, שן בשקט עם פחות 300-400 שח בכיס שיכלו ללכת על משהו שבאמת היה עושה משהו ולא רק מרגיע את הפחדים הלא מוצדקים שלך. אנשים בזבזו הרבה יותר כסף על שטויות אחרות לא יעילות רק בשביל "לישון טוב בלילה". שאלת שאלה, ענו לך, עכשיו תעשה מה שבראש שלך.

פורסם

אם כתוב ליד יציאת המתח של המכשיר שהוא תומך ב-220V (כמו למשל מכונות הגילוח של פיליפס שאפשר להשתמש בהן גם בארה"ב וגם בישראל) אז כל מה שאתה צריך זה מתאם פשוט, כי הרי התקע איננו מתאים לשקע הישראלי. אל תכניס את התקע של ה-PS3 ללא מתאם!!!!

המתאם נראה כמו הראש של התקע, כשלצידו האחד מכניסים את התקע של הפלייסטישן, והצד השני נראה כמו כל תקע ישראלי מצוי והוא הולך ישר לתוך השקע בקיר.

היום כשהדולר = 3.4 (שער קניה) PS3 הפך להיות כמעט בחינם - 1360 שקלים, ואם רוצים גם שלושה משחקים + שלט נוסף + שלט לנגן הבלו ריי, הכל יעלה רק 2000 שקל, שזה פחות ממחיר הקונסולה בלבד באירופה, וזה חצי ממה שתעלה אותה חבילה בדיוק בארץ.

פורסם

איזה גירסה עדיף לקנות בארצות הברית 60 או 40 ג'יגה?

פורסם
  • מחבר

טובבבבבבב

חיברתי! זה עובד בלי ממיר מתח/שנאי! עובד מצויין. תודה לכל מי שעזר.

ולזה שמעלי:

יש או 40 או 80, לדעתי עדיף את ה40 זה הבדל של 100 דולר וכל השיפור זה תמיכה במשחקי PS2 ועוד כמה חיבורי USB... לא שווה את ההפרש.

את ההארדיסק תמיד אפשר להחליף לאחד יותר גדול (ב100 דולר האלה אפשר לדוגמא לקנות 250GB ופשוט להחליף).

אגב להפתעתי המכשיר הגיע בלי כבל HDMI, אלא עם כבל AV.

לכל מי שיש LCD שתומך HD כדאי לקנות כבל HDMI ומהר, שלי כבר בדרך.

הכבל שמסופק בערכה (כבל AV) מגיע לרזולוציה של 480i לעומת כבל HDMI שמגיע לרזולוציה של 1080p.

פורסם

איפה כתוב שזה מגיע עם כבל HDMI - זה די ברור שמגיע בלי.

ליביו

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

טובבבבבבב

חיברתי! זה עובד בלי ממיר מתח/שנאי! עובד מצויין. תודה לכל מי שעזר.

ולזה שמעלי:

יש או 40 או 80, לדעתי עדיף את ה40 זה הבדל של 100 דולר וכל השיפור זה תמיכה במשחקי PS2 ועוד כמה חיבורי USB... לא שווה את ההפרש.

את ההארדיסק תמיד אפשר להחליף לאחד יותר גדול (ב100 דולר האלה אפשר לדוגמא לקנות 250GB ופשוט להחליף).

אגב להפתעתי המכשיר הגיע בלי כבל HDMI, אלא עם כבל AV.

לכל מי שיש LCD שתומך HD כדאי לקנות כבל HDMI ומהר, שלי כבר בדרך.

הכבל שמסופק בערכה (כבל AV) מגיע לרזולוציה של 480i לעומת כבל HDMI שמגיע לרזולוציה של 1080p.

יש לי אותה בעיה ואני מפחד לחבר, שלחתי אימייל לסוני אבל גם במידה ויענו, בטח יאמרו לא. הרי אם הם לא היו רוצים לשקר, לא היו טורחים לשקר על המדבקה שעל המוצר. אז אתה יכול אולי לבדוק אם יש לך את אותו דגם כמוני?

דגם: CECHH01

תאריך יצור: מרץ 2008

(רשום על המדבקה למטה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים