עבור לתוכן

בעיה עם MEDIA PLAYER באינטרנט...

Featured Replies

פורסם

שלום שלום.

יש לי בעיה חדשה במחשב. ודי קריטית.

עד לא מזמן אם הייתי רוצה לראות סרטונים באינטרנט שמופעלים ע"י media player (לדוגמא סרטונים באתר ערוץ הספורט). הייתי צריך להפעיל את האקספלורר (בדר"כ משתמש בפיירפוקס)

לפני בערך שבועיים התעוררה בעיה ואני לא מצליח לראות יותר סרטונים. (שוב. רק כאלה שמורצים ע"י media player). בשבועות האחרונים התקנתי את KASPERSKY ו spy bot search & destroy. ואולי איפהשהו שם האשמה. למרות שבבדיקה ב S&D לא ראיתי איזכורים למשהו שניראה לי קשור אפילו בעקיפין לעניין.

לפעמים אני מקבל פשוט אייקון של איקס אדום קטן במקום החלון של הסרטון. לפעמים אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד את ה ADDON המתאים לפיירפוקס (אפילו אם אני עובד דרך אקספלורר). אבל שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל הודעת שגיאה.

התקנתי עכשיו את פיירפוקס 3 RC בתקווה שהבעיה תיפטר. גם שם קיבלתי הודעה שאני צריך את ה ADDON המתאים. והפעם ניראה לי שהצלחתי להתקין אותו (למרות שלא קיבלתי אישור בסוף ההתקנה... אבל בפיירפוקס כתוב שזה מותקן....) בכל אופן אין סרטים.

ניסיתי לבדוק אם אפשר למחוק ולהתקין מחדש את ה media player או את האקספלורר אבל לא מצאתי דרך.

גם הורדתי תוכנה בסגנון registry fix. שגם לא פתרה את הבעיה.

אם זה היה רק סרטונים מערוץ הספורט מילא. אבל בתור סטודנט אני רואה הרצאות שלמות באינטרנט (לפחות הייתי....). וזה כבר נושא חשוב שאני לא יוכל להמשיך בלעדיו. אפילו אם זה אומר פירמוט בסופו של דבר כמפלט אחרון....

בבקשה תעזרו.

אני עובד על ויסטה 32 אם זה משנה.

תודה מראש.

פורסם

משהו משתנה אם אתה מכבה את הKASPER ? ומנסה לראות שוב את הדף ..??

פורסם
  • מחבר

לא. אותו דבר בפיירפוקס ובאקפסלורר

פורסם
  • מחבר

זהו. שלא מצאתי שום דרך לעשות את זה. המחשב אומר שיש לי את הגרסה הכי עדכנית ואין מה לעשות. אי אפשר למחוק.

אולי יש איזה פורום אחר שיותר מתמקצע בדברים כאלה. אולי תוכלו להפנות אותי אליו.... או לכוון אותי בכיוון הנכון.

פורסם

אתה בטח לו מרשה activex בגלל זה לא עובד. או הגדרות דפדפן או תוכנה שלא מרשה ACTIVEX .

פורסם
  • מחבר

איך אני מוודא? סרטונים בפלאש אני יכול לראות... לא יודע אם זה קשור...

פורסם

פלאש זה משהו אחר.

תנסה להפעיל את הדפדפן במצב בטוח (ללא תוספות).

אתה יכול להסיר את WMP בלוח בקרה>הוספה והסרה של תוכניות כמו כל תוכנה אחרת.

פורסם
  • מחבר

איך מפעילים את הדפדפן במצב בטוח?

נ.ב אחרי שראיתי שיש לי את הבעיה החזרתי את כל ההגדול של הדפדפן למקוריות ליתר בטחון... לא פתר

עריכה : win media player לא מופיע לי ברשימה של התוכנות המותקנות תחת add/remove progeams

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים