פורסם 2008 במאי 1817 שנים שלום.. יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט .. הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..) עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?) אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע.. המפרט שלי נמצא בצד.. תודה מראש לעוזרים
פורסם 2008 במאי 1817 שנים תוציא כרטיס אחד ותבדוק את הטמפרטורה שלו במאמץ ומנוחה כניראה שבגלל שהם קרובים אז זה חם מהרגיל, אם זה אותו הדבר אני ממליץ לך לקנות שני קירורי S1 של AC יעלו לך 220 ותוסיף לכל קירור מאורר 120ממ יעלה לך בסך הכל 280 בערך, זה יעשה הבדל גדול בטמפרטורות.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים המארז שלך (Uber Chakra) אמור לתת קירור לא רע לאזור של כרטיסי המסך. לא ציינת איזו גרסה של הכרטיסים נמצאת ברשותך - זו עם המאוורר המקורי או זו עם הקירורים המשופרים של פאליט. אם מדובר בגרסה עם המאוורר המקורי - הטמפרטורות שציינת גבוהות אבל לא חריגות.מה שאני כן מציע לך לבדוק זה את יציבות המתך במסילות ה12V של ספק הכוח שלך, בעיה שקיימת בלא מעט ספקים מסדרת הTOUGHPOWER כשמפעילים אותם בעומס מלא. תריץ תוכנה כמו OCCT ותבדוק שאין לך קפיצות מתח משמעותיות בערוץ ה12V. קפיצות סבירות הן באזור ה3%, אך בספקים אלו נרשמו גם קפיצות של 10-15%. מתח מוגזם גורר התחממות מוגזמת, בליווי קיצור משמעותי לאורך החיים של הרכיבים.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר לגבי לקנות קירור לא אופציה קניתי רק עכשיו את המחשב להוציא עוד 300 שקל לא אפשרות..מדובר על הגרסא הרגילה (כן אני יודע שעשיתי טעות..) אני יבדוק את הספק.. אם יש בעיות אני יכול להחליף אותו (כאילו זה חלק מהאחריות?)אם אני יוסיף מאוור 120 שיזרוק אוויר על הכרטיסים זה יעזור?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים לי יש 8800GTבמנוחה הוא 45-47 מעלותבעומס מגיע בסביבות 52-53יש את הגרסה המשופרת של GIGABYTEאחרי קריאה מרובה הבנתי כמה טוב עושה מערכת הקירור שהם שמו.לעניות דעתי יש לך בעיה קשה במערכת האיוורורטמפ' גבוהה פוגעת : 1. ביצועים2. מקצרת את אורך החיים3. משפיעה על יתר הרכיבים בסביבה (זה כמו להכניס מזלג חשמלי למארז....)
פורסם 2008 במאי 1917 שנים לגבי לקנות קירור לא אופציה קניתי רק עכשיו את המחשב להוציא עוד 300 שקל לא אפשרות..מדובר על הגרסא הרגילה (כן אני יודע שעשיתי טעות..) אני יבדוק את הספק.. אם יש בעיות אני יכול להחליף אותו (כאילו זה חלק מהאחריות?)אם אני יוסיף מאוור 120 שיזרוק אוויר על הכרטיסים זה יעזור?יעזור אבל רק אם יש לך איזה מאורר בצד זה יהיה שווה, אם תקנה מאורר ב50 ש''ח רק בשביל להוריד טמפרטורה קטנה יחסית לקירור כמו ה S1 שהוא זול 110ש''ח עדיף על מאורר ואם יש לך בצד שאתה לא משתמש איזה מאורר או שניים זה יעזור לטמפרטורות.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים יעזור אבל רק אם יש לך איזה מאורר בצד זה יהיה שווה, אם תקנה מאורר ב50 ש''ח רק בשביל להוריד טמפרטורה קטנה יחסית לקירור כמו ה S1 שהוא זול 110ש''ח עדיף על מאורר ואם יש לך בצד שאתה לא משתמש איזה מאורר או שניים זה יעזור לטמפרטורות.בהמשך לדיעה של LALO מציע לך לקנות מאוור של טרמלטק 120 עכשיו תבין אין פה נוסחת קסםקירור עולה כסף ותיכנון, אולי הבעיה בכלל קיימת בכרטיס הגרפי שלך - אוורור לקוי
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר השאלה היא בשניהם יש בעיה?אולי אניינסה להחליף בכרטיס אחר אולי בתוספת כסף.. אחרי כמה זמן אפשרי להחליף אתם יודעים? (בSKYPC)
פורסם 2008 במאי 2317 שנים יש גם מאורר אחורי למארז נכון? :-\כי לפי מה שהבנתי הוא אופציונלי, לכן אני לא מבין מה מוציא את החום מהמארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.