עבור לתוכן

8800 GT מתחמם מאוד

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט ..

הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות

ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..)

עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?)

אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע..

המפרט שלי נמצא בצד..

תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

תוציא כרטיס אחד ותבדוק את הטמפרטורה שלו במאמץ ומנוחה כניראה שבגלל שהם קרובים אז זה חם מהרגיל, אם זה אותו הדבר אני ממליץ לך לקנות שני קירורי S1 של AC יעלו לך 220 ותוסיף לכל קירור מאורר 120ממ יעלה לך בסך הכל 280 בערך, זה יעשה הבדל גדול בטמפרטורות.

פורסם

המארז שלך (Uber Chakra) אמור לתת קירור לא רע לאזור של כרטיסי המסך. לא ציינת איזו גרסה של הכרטיסים נמצאת ברשותך - זו עם המאוורר המקורי או זו עם הקירורים המשופרים של פאליט. אם מדובר בגרסה עם המאוורר המקורי - הטמפרטורות שציינת גבוהות אבל לא חריגות.

מה שאני כן מציע לך לבדוק זה את יציבות המתך במסילות ה12V של ספק הכוח שלך, בעיה שקיימת בלא מעט ספקים מסדרת הTOUGHPOWER כשמפעילים אותם בעומס מלא. תריץ תוכנה כמו OCCT ותבדוק שאין לך קפיצות מתח משמעותיות בערוץ ה12V. קפיצות סבירות הן באזור ה3%, אך בספקים אלו נרשמו גם קפיצות של 10-15%. מתח מוגזם גורר התחממות מוגזמת, בליווי קיצור משמעותי לאורך החיים של הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

לגבי לקנות קירור לא אופציה קניתי רק עכשיו את המחשב להוציא עוד 300 שקל לא אפשרות..

מדובר על הגרסא הרגילה (כן אני יודע שעשיתי טעות..) אני יבדוק את הספק.. אם יש בעיות אני יכול להחליף אותו (כאילו זה חלק מהאחריות?)

אם אני יוסיף מאוור 120 שיזרוק אוויר על הכרטיסים זה יעזור?

פורסם

לי יש 8800GT

במנוחה הוא 45-47 מעלות

בעומס מגיע בסביבות 52-53

יש את הגרסה המשופרת של GIGABYTE

אחרי קריאה מרובה הבנתי כמה טוב עושה מערכת הקירור שהם שמו.

לעניות דעתי יש לך בעיה קשה במערכת האיוורור

טמפ' גבוהה פוגעת :

1. ביצועים

2. מקצרת את אורך החיים

3. משפיעה על יתר הרכיבים בסביבה (זה כמו להכניס מזלג חשמלי למארז....)

פורסם

לגבי לקנות קירור לא אופציה קניתי רק עכשיו את המחשב להוציא עוד 300 שקל לא אפשרות..

מדובר על הגרסא הרגילה (כן אני יודע שעשיתי טעות..) אני יבדוק את הספק.. אם יש בעיות אני יכול להחליף אותו (כאילו זה חלק מהאחריות?)

אם אני יוסיף מאוור 120 שיזרוק אוויר על הכרטיסים זה יעזור?

יעזור אבל רק אם יש לך איזה מאורר בצד זה יהיה שווה, אם תקנה מאורר ב50 ש''ח רק בשביל להוריד טמפרטורה קטנה יחסית לקירור כמו ה S1 שהוא זול 110ש''ח עדיף על מאורר ואם יש לך בצד שאתה לא משתמש איזה מאורר או שניים זה יעזור לטמפרטורות.

פורסם

יעזור אבל רק אם יש לך איזה מאורר בצד זה יהיה שווה, אם תקנה מאורר ב50 ש''ח רק בשביל להוריד טמפרטורה קטנה יחסית לקירור כמו ה S1 שהוא זול 110ש''ח עדיף על מאורר ואם יש לך בצד שאתה לא משתמש איזה מאורר או שניים זה יעזור לטמפרטורות.

בהמשך לדיעה של LALO מציע לך לקנות מאוור של טרמלטק 120

עכשיו תבין אין פה נוסחת קסם

קירור עולה כסף ותיכנון, אולי הבעיה בכלל קיימת בכרטיס הגרפי שלך - אוורור לקוי

פורסם
  • מחבר

השאלה היא בשניהם יש בעיה?

אולי אניינסה להחליף בכרטיס אחר אולי בתוספת כסף.. אחרי כמה זמן אפשרי להחליף אתם יודעים? (בSKYPC)

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם

יש גם מאורר אחורי למארז נכון? :-\

כי לפי מה שהבנתי הוא אופציונלי, לכן אני לא מבין מה מוציא את החום מהמארז.

פורסם
  • מחבר

יש בטח שיש.. 3 מאוררים.. קידמי צדדי ואחורי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים