פורסם 2008 במאי 1917 שנים אני רק יכול להגיד WOW ולחכות לעוד תמונות ולראות את סןף הפרוייקט. כל הכבוד נראה ממש טוב!
פורסם 2008 במאי 1917 שנים ארז כול הכבוד..שמח לראות את הפרויקט שלך גמור כבר..מה שכן או שזה רק אני..והמארז הוא 832 בגרסת NVIDIA ולא 830... ;D
פורסם 2008 במאי 2017 שנים חייב להגיב שוב פעם, פשוט WOW אחד גדול, נשארתי פעור פה במשך כל זמן הקריאה !!! כמו שציינתי מקודם, יש לך פשוט ידיים מעולות, כמו כן, נראה שבמאת כל הקידוחים וכל העבודה המציקה והתכוננים, השתלמו ועוד איך השתלמו. חייב לציין לטובה רבה מאוד את איכות התמונות, תמשיך כך !!! תמשיך לפרסם תמונות עם פוקוס מעולה ואיכות חדה ללא פשרות, אם תוכל וזאת לא תהיה בעיה, אל תחסוך בתמונות מאקרו ותמונות בכללי. מצפה מאוד לראות את המשך הפרוייקט.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים כל הכבוד נראה מדהים!!! אני מצפה בקוצר רוח לתוצאה הסופית. כמה עלו לך כל הבלוקים השונים???
פורסם 2008 במאי 2517 שנים נראה מבטיח, מחכה לעוד תמונות.רק דבר אחד, לא תיהיה לך שום תזוזה של אוויר במארז , הזיכרונות ייצרו לך המון חום מיותר.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר המטרה היא מינמום זרימת אויר בתוך המארז, למרות זאת יש שתי מוקדי חום לא מטופלים והם הכוננים הקשיחים והזיכרונות. על כלוב הכוננים הקשיחים יושב מאורר 12CM אשר מכניס אויר ואילו בחלק העליון של המארז יש מאורר שתפקידו להקיז את האויר החם שיוצרים הזיכרונות(יש לזכור שאויר חם עולה למעלה) החוצה מן המארז. עבר דיי הרבה זמן מאז העידכון האחרון אבל סוף סוף יצא לי לשבת ולהשלים את השלב הבא: הרכבה, מילוי והקזה. לצערי לא יצא לי לצלם תמונות בזמן ההרכבה של הצנרת אלא רק להביא תמונות של התוצאה הסופית. הצנרת היא צנרת TYGON R3603 בקוטר פנימי של 1/2" וקוטר חיצוני של 5/8" הדפונה שלה דקה ביותר ועקב כך נוטה ליצור עיקולים חדים(kinks) אשר חוסמים למעשה את זרימת המים. בכדי למנוע תופעה זו אני משתמש בסליווים של Swiftech אשר מושחלים על גבי הצנרת ומונעים את יצירות העיקולים החדים. כך ניתן להינות מקוטר צנרת פנימי גדול בלי צינורות גדולים ומאסיבים ובנוסף להישתמש במהדקי צינורות קטנים ולא בבאנדים ענקיים לצנרת גינה. בהרכבה הנ"ל השתמשתי בערך ב 16 רגל צנרת שהם כמעט 5 מטר. להלן התוצאה. המחשב לאחר השלמת הצנרת "גשר" SLI נוסף ;D סידור המשאבות לא היה פשוט להכניס את המים ללואות, לבסוף נכנסו שני ליטרים וחצי של "נוזל קירור למחשבים"(מים מזוקקים עם HydrX) כעת המערכת נבדקה למשך 24 כאשר ניטרתי את כמות המים ובדקתי שאין דליפות, בייחוד עזרה לי בכך תאורת ה UV שרכשתי. האפקט מרשים יותר בחושך וכמובן שהכי מרשים במציאות ולא דרך עדשת מצלמה. בימים הקרובים אני אעביר את המחשב בדיקות וכו, צפו לסט תמונות אחרון של המארז מורכב לחלוטין.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים פשוט מדהים..אין יותר מילים לתאר את זהמה הטמפ' של החלקים? תתחיל OC נראה תוצאות מעניינות
פורסם 2008 במאי 2517 שנים וואי ! מערכת קירור מים רצינית! תכנון משגע! אין אתה יכול לפתוח חופשי חנות למודינג קיצר אחי אין מילים....... מעניין תוצאות קירור יהיו גם בהתאם, תעדכן אותנו ניראה ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.