עבור לתוכן

שאלת PC / XBOX 360 / PS3

Featured Replies

פורסם

להלן מספר שאלות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה, לעזרתכם אודה :

1. מהי עלותו הממוצעת של PC המסוגל לייצר גרפיקה המשתווה באיכותה ל XBOX 360 / PS3 ?

(ברור שיש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן, הכוונה היא מה עלות המחשב שמסוגל להפיק גרפיקה באותה רמה, פחות או יותר)

2. הגיימרים הרציניים טוענים שאין תחליף למשחק ב PC, מכיוון שמשחק ע"י קונטרולר בקונסולה (XBOX 360 / PS3),

אף פעם לא יהיה מספיק מדוייק ומהיר.

לדוגמא, עבור משחקי First Person Shooter היכולת לשלוט על הדמות, ולכוון למטרה,

תמיד תהיה מהירה יותר וקלה יותר לביצוע ע"י מקלדת ועכבר, ואף קונסולה לא מציעה פתרון ואיכות שליטה זהה ל PC.

האמנם ?

(האם, האם יש אפשרות לקבל מקלדת ועכבר ל XBOX 360ול PS3 ?)

3. כאשר בודקים PS3 לעומת XBOX 360, שני יתרונות (בין השאר) שיש ל PS3 הם יכולת הרחבת הדיסק הקשיח,

והיכולת (בעתיד הקרוב) לחבר PlayTV וזאת ע"י לזכות ביכולות של מדייה סנטר מלא, קרי, הקלטת תוכניות מהטלויזיה לדיסק הקשיח.

בקישורים הבאים מתואר הפתרון עבור השגת היכולות הללו גם עבור ה XBOX.

בגדול, הכוונה היא להשתמש במחשב הביתי הקיים ע"מ שיבצע Streaming ברשת הביתית החוטית/אלחוטי,

מהדיסק הקשיח של המחשב הביתי, ל XBOX 360 שבסלון, המנגן את המדיה על גבי המסך, כך שמקבלים יכולת אחסון מדיה בלתי מוגבלת.

בנוסף, ה XBOX 360 יכול לקלוט שידורי טלויזיה (בעצם להפוך ל TV Tuner), לשדר את הנתונים למחשב הביתי, שמקליט אותם לדיסק הקשיח,

ובכך בעצם קיבלנו יכולות מדיה סנטר מלאות.

http://www.gamingtarget.com/article.php?artid=4893

http://www.xbox.com/en-US/hardware/windowsmediacenter.htm?WT.svl=nav

http://www.youtube.com/watch?v=8mc7ppay4Ms

http://www.joystiq.com/2006/11/07/how-to-transcode-and-stream-videos-on-xbox-360/2#comments

האם הנ"ל אכן פרקטי, עובד, ומבטל את יתרונות ה PS3 הללו ?

תודה

פורסם

להלן מספר שאלות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה, לעזרתכם אודה :

1. מהי עלותו הממוצעת של PC המסוגל לייצר גרפיקה המשתווה באיכותה ל XBOX 360 / PS3 ?

(ברור שיש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן, הכוונה היא מה עלות המחשב שמסוגל להפיק גרפיקה באותה רמה, פחות או יותר)

פחות מאשר רוב הקונסולות + שלט ומשחק.

2. הגיימרים הרציניים טוענים שאין תחליף למשחק ב PC, מכיוון שמשחק ע"י קונטרולר בקונסולה (XBOX 360 / PS3),

אף פעם לא יהיה מספיק מדוייק ומהיר.

לדוגמא, עבור משחקי First Person Shooter היכולת לשלוט על הדמות, ולכוון למטרה,

תמיד תהיה מהירה יותר וקלה יותר לביצוע ע"י מקלדת ועכבר, ואף קונסולה לא מציעה פתרון ואיכות שליטה זהה ל PC.

האמנם ?

(האם, האם יש אפשרות לקבל מקלדת ועכבר ל XBOX 360ול PS3 ?)

הPS3 תומך בעכברים ומקלדות ועם הXBox גם אפשר לקמבן משהו

3. כאשר בודקים PS3 לעומת XBOX 360, שני יתרונות (בין השאר) שיש ל PS3 הם יכולת הרחבת הדיסק הקשיח,

והיכולת (בעתיד הקרוב) לחבר PlayTV וזאת ע"י לזכות ביכולות של מדייה סנטר מלא, קרי, הקלטת תוכניות מהטלויזיה לדיסק הקשיח.

בקישורים הבאים מתואר הפתרון עבור השגת היכולות הללו גם עבור ה XBOX.

בגדול, הכוונה היא להשתמש במחשב הביתי הקיים ע"מ שיבצע Streaming ברשת הביתית החוטית/אלחוטי,

מהדיסק הקשיח של המחשב הביתי, ל XBOX 360 שבסלון, המנגן את המדיה על גבי המסך, כך שמקבלים יכולת אחסון מדיה בלתי מוגבלת.

בנוסף, ה XBOX 360 יכול לקלוט שידורי טלויזיה (בעצם להפוך ל TV Tuner), לשדר את הנתונים למחשב הביתי, שמקליט אותם לדיסק הקשיח,

ובכך בעצם קיבלנו יכולות מדיה סנטר מלאות.

רשת בדרך כלל לא מהירה מספיק להקלטה באיכות נסבלת

http://www.gamingtarget.com/article.php?artid=4893

http://www.xbox.com/en-US/hardware/windowsmediacenter.htm?WT.svl=nav

http://www.youtube.com/watch?v=8mc7ppay4Ms

http://www.joystiq.com/2006/11/07/how-to-transcode-and-stream-videos-on-xbox-360/2#comments

האם הנ"ל אכן פרקטי, עובד, ומבטל את יתרונות ה PS3 הללו ?

תודה

פורסם
  • מחבר

1. בתקציב של פחות מ 4,000 ש"ח ניתן לרכוש מחשב המפיק ביצועים זהים באיכותם לקונסולה ?

2. כלומר, טענת הגיימרים נכונה, אך יש פתרונות טובים ?

3. א. לאחסון : הפתרון של רשת ביתית אכן מבטלת את היתרון של PS3

ב. להקלטה : אתה טוען שרשת ביתית לא תהיה מספיק מהירה ? (גם כאשר קידוד ה MPEG2 מתבצע בכרטיס הלכידה, כמו בכל כרטיס מהדור החדש) ?

תודה.

פורסם

1. בתקציב של פחות מ 4,000 ש"ח ניתן לרכוש מחשב המפיק ביצועים זהים באיכותם לקונסולה ?

המחשב יהיה הרבה יותר חזק.

2. כלומר, טענת הגיימרים נכונה, אך יש פתרונות טובים ?

לדעתי כן, אבל יש הרבה שאומרים שנוח להם עם הבקר של הקונסולות אבל הם סתם מזיינים בשכל ;).

3. א. לאחסון : הפתרון של רשת ביתית אכן מבטלת את היתרון של PS3

ב. להקלטה : אתה טוען שרשת ביתית לא תהיה מספיק מהירה ? (גם כאשר קידוד ה MPEG2 מתבצע בכרטיס הלכידה, כמו בכל כרטיס מהדור החדש) ?

אני לא מבין בזה מספיק, אבל לדעתי עדיף שההקלטה תעשה על אותו המכשיר ולא תעבור על רשת, למרות שעם רשת חוטית של 1GB אני לא רואה בעיה.

תודה.

פורסם

א. אולי היום הוא יריץ משחקים , עוד שנה כשהבעלים של אקסבוקס או קונסולה יריץ כל משחק , תעדכן אותי איפה תיהיה עם מחשב ב4000 ש"ח

נלך יותר רחוק - עוד שנתיים שלוש (רוצה לראייה ? איך מריץ מחשב מלפני שנה של 4000 ש"ח את אסאסינס קריד? ואיך PS3/XBOX? ולגבי DIRT?)

אולי באותה נקודת זמן עבור אותם משחקים זה נכון , אבל אל תשכח שמחשב ב4000 ש"ח מתיישן הרבה יותר מהר מקונסולה ב4000 ש"ח.

ב. שחק GTA4 , תבין למה בקר של קונסולות עובד , כנ"ל אובליוויון.

ואם נמאס , זה בסדר , אפשר לשחק UNREAL עם מקלדת.

3. א. דיסק קשיח חיצוני בשניהם , שניהם יודעים לעשות STREAMING , רשת G 54 מגה ביט יכולה לעשות STREAMING עבור שניהם.

פורסם

רשת חוטית של 1GB? איזה הגזמות פראיות

גם על רשת 802.11B אפשר לעשות סטרימינג של תוכן HD ב 720P. מדובר על ביטרייט כולל של 4-6MBPS בעוד רוחב הפס של הרשת הוא 11-22MBPS

תקן G ו Super G זה בכלל 54 ו 108MBPS בהתאמה, אפשר להעביר עליהם חלק לגמרי גם 1080P אם רוצים.

לא יודע לגבי אקסבוקס ו PS, אבל הנייד שלי מחובר בצורה אלחוטית לרשת, ואני עושה סטרימינג שהוא מחבר למטה לטלויזיה, וצופה בתוכן HD שנמצא על הארדיסק חיצוני שמחובר למחשב למעלה.

זה עובד נפלא.

פורסם

רק לא עוד תרד של ריב למי יש יותר גדול :s07:

פעם אחת ולתמיד, אין כזה דבר הכי טוב!!!

כל קונסולה/מחשב והיתרונות והחסרונות שלה.

יותר מזה אין לי כבר כח לכתוב...

פורסם
  • מחבר

רק לא עוד תרד של ריב למי יש יותר גדול :s07:

פעם אחת ולתמיד, אין כזה דבר הכי טוב!!!

כל קונסולה/מחשב והיתרונות והחסרונות שלה.

יותר מזה אין לי כבר כח לכתוב...

היכן ראית שאלה של מי יותר טוב ?

מדובר בשאלות ממוקדות, בנושאים ספציפים וברורים.

יתרה מכך, חברי הפורום כתבו תשובות לעניין.

תודה.

פורסם

לקחת את התשובה שלי באופן מילולי מדי.

רק רציתי לומר שכל אחד יתן לך תשובה אחרת כי כל אחד מעדיף משהו אחר.

אחד יאמר לך שמחשב זה הדבר הכי טוב שיש כי תמיד אפשר לשדרג אותו שיהיה הכי חזק שיש.

אחד יאמר לך שPS3 זה הדבר הכי טוב שיש כי יש בלו ריי ויש משחקים כאלה וכאלה.

אחד יאמר לך סXBOX360 זה הדבר הכי טוב שיש כי יש ספריית משחקים גדולה ויש לקונסולה פריצה.

ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד.... אין לשאלה שלך תשובה מוחלטת, אתה היחיד שיכול להחליט מה עדיף לו.

אני, לדוגמא, בחרתי לקנות XBOX360 ואני נהנה עד הגג מעשרות שעות של טירוף מול הטלויזה, אבל אני יכול להבין לחלוטין מישהו שיאמר לי שהוא הכי נהנה לשחק מול המחשב שלו.

פורסם

תראה פותח הדיון יש לך שאלות טובות

אבל חלק מהתשובות יהיו הערכות

בכל מקרה מחשב מקביל אולי אפילו חזק גרפית מה360\PS3 אפשר לקנות בסביבות 3500 שקל

בלי ציוד עקפי ובלי מערכת הפעלה

ציוד עקפי טוב שכולל עכבר איכותי +מקלדת+שלט 360 (אפשר לחבר למחשב רשמית)

יעלה עוד איזה 600 שקל

ומערכת הפעלה אם אתה קונה חוקית ולא במבצע תעלה בסביבות 400 שקל למערכת אם תמיכה במשחקים -WINXP

לדעתי זה בכל זאת משתלם כי בארץ הזמינות למחשב גם מבחינת משחקים גם מבחינת ציוד

גם מבחינת שרות הרבה יותר טובה

ומשחקי מחשב משמעותית מאוד זולים יותר ממשחקי קונסולות בארץ

לשאלה השנייה

כשחקן קונסולות ומחשב אין לזה תשובה ברורה

יש משחקים שאני מעדיף אם ידית משחק סטנדרטית

יש משחקים שאני מעדיף אם הידית והנונצק של הWII

ויש משחקים שאני מעדיף אם מקלדת ועכבר

לכל הפלטפורמה יש את היתרונות שלה מבחינת שליטה

וזה יותר תלוי במשחק המסוים ובטעם של הגימר המסוים

בארצות יותר נורמליות בתחום משחקי הקונסולות גם זולים יחסית

בעניין השאלה האחרונה לPC אם כרטיס רשת אלחוטי יש עדיפות גדולה בישום

כמכשיר מולטימדיה

הבעיה זה הגודל

מחשב משחקים יותר גדול אפילו מהגודזילה בשם PS3

אלה אם אתה מתפשר על ביצועים ירודים לאומת הקונסולות וקונה מחשב מוקטן

שלא מתאים לכל המשחקים

בעניין כמה מחשב יחזיק וכל הדיבורים על שקונסולות מחזיקות יותר

אני חושב שזה חלקית נכון

בקונסולות מפתחים מתאימים את המשחק לחומרה זה נכון

אבל לאורך חי הקונסולה יש פשרות בנוגע להגדרות גרפיות יחסית למחשב

אם תתפשר על הגרפיקה שהמחשב יתחיל להזדקן ותוותר על משחקים כבדים מידי שגם ככה לא יתאימו לקונסולות לערכתי מחשב ב3500 שקל יוכל בקלות להחזיק 3 שנים

וזה הזמן שאני מעריך שנשאר ל360 להחזיק ואולי גם הPS3

גם אם הם יחזיקו יותר מי 3 שנים מהיום הם יהיו מיושנים מאוד גרפית לאומת מחשבי העתיד של עוד 3 שנים

בקיצור בארץ בין ה360\PS3\PC חוץ מסיבות מיוחדות אני ממליץ על הPC

פורסם

מחשב משחקים יותר גדול אפילו מהגודזילה בשם PS3

אלה אם אתה מתפשר על ביצועים ירודים לאומת הקונסולות וקונה מחשב מוקטן

שלא מתאים לכל המשחקים

קרירין ,

א. הPS3 הוא גודזילה אולי לעומת הWII ויותר גדול מהPS3 , אבל הוא עדיין בגודל של DVD איכותי ממוצע (קצת יותר גבוהה , קצת פחות רחב), בהחלט לא טרגדיה בסלון הממוצע , במיוחד לא ליד טלוויזית 42"

ב. אם אתה רוצה לקנות מחשב קטן (שעדיין גדול מהPS3 ד"א לאחד נורמאלי) חזק , אתה צריך להתפשר על העובדה שזה יעלה לך.

מארז איכותי של סילברסטון למדיה סנטר וספק איכותי ושקט יעלו לך סביבות ה1500 ש"ח וזאת נקודת הפתיחה , ככה שזה לא שאי אפשר , פשוט לא במחיר הזה.

ליביו

פורסם

לא השוותי את הגודל של הPS3 לWII

פשוט יחסית לקונסולה ממוצעת הPS3 גודזילה ואת זה אני אומר אחרי שראיתי את הקונסולה בעיניים

ויש מחשבים בסביבות 4000 שמתאימים לסרטים (אבל לא למשחקים ) שבערך באותו גודל של הPS3

שישדרגו את המיני מק שיוכל להריץ סרטי HD אז כבר יהיו מחשבים קטנים יותר מהPS3

שיתנו פונקציות מולטימדיה טובות יותר

כמובן סוני בעתיד תמזער את הPS3 אבל כרגע הוא גודזילה

אני לא יודע אם יש בכלל בהיסטוריה קונסולה מינסטרים שיותר גדולה מהPS3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים