פורסם 2008 במאי 1817 שנים שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ??אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים איזה טלויזיה יש לך?אם הכבל הוא VGA ל3RCA הוא לא יעזור לך להעביר תכנים בHD...תרשום בבקשה איזה כרטיס מסך ואיזה טלויזיה וכשאחזור אנסה לעזור לך יותר.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר הכבל שרשמתי הוא בתכלס מיועד להעביר מיציאה של HDMI לכניסה של VGA למסך מחשב !אני תהיתי האם ניתן לחבר את זה הפוך מיציאת VGA של כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400M GS אל כניסה של HDMI בכל טלוויזית LCD שלא תהיה ??ואם לא איזה כבל יעביר את האיכות הכי טוב שאפשר מיציאה של VGA של המחשב ?
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר הצד השני לפי מה שאני מבין זה נקבה כי הוא אמור להתחבר אל המסך של המחשב !לי בכל אופן במחשב יש נקבה !
פורסם 2008 במאי 2117 שנים החיבור יעבוד אל תדאג.... (אם תוכל לחבר אותו פיזית.... שגעתם אותי עם הזכר\נקבה....)
פורסם 2008 במאי 2117 שנים האם קצה הכבל מצד הVGA ניראה כך: אם כן זה הוא זכר ותוכל לחבר אותו לLCD, אם לא אז לא תוכל לחבר שכן החיבור במסכי LCD עצמם הוא נקבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.